Boşuna panik yaptım!!!

elifnurbeyza

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2022
8.621
4.397
31
Jinekolog'a geldim.Erkek doktor yanında da tesettürlü asistan utandım.Anlattim.Savcilik izni ile bekaret kontrolü olur dedi.O adet kanıdır dedi ama çok utandım.Oda dedi evlisin ilişkiye girmedinmi dedi.Nisanli olarak evliyim.O adet kanıdır.Nisanlim(eş her neyse) ona da salak gibi anlatmıştım.Sen kendi vücudunu biliyormusun dedi.Ya ben akşam adet görmüştüm.O yüzden 6 günün sonu akşamı bittiğini düşündüm.Doktor kalintidir o dedi.Adeti normal gününden uzayan varmı ? Ultrason yaptı sıkıntıdan karnıma ağrı girdi.Birsey çıkmadı.Cok panik yaptım bekaret önemliyse mastürbasyon yaparken özellikle vajina içine dikkatli olun ya.

2023 yılında, teknolojinin ve haliyle bilginin bu kadar yaygın olduğu bi devirde böylesine cahil kalmak çok garip değil mi sence de? 🤔
Haklısınız ama şöyle benim standart hep 6 gün sürüyor 7 ncı gün olunca ve öyle birşey denedigim için o sırada kanamam olunca panikledim

Dün ki konunu görünce yazmayım dedim ama bunda tutamıycam kendimi. masturbasyon yaparken parmağını soktuysan bekaretin gitmiştir bu kadar basit. Nişanlı evli nasıl oluyormuş ben onu anlamadım :/

Jinekolog'a geldim.Erkek doktor yanında da tesettürlü asistan utandım.Anlattim.Savcilik izni ile bekaret kontrolü olur dedi.O adet kanıdır dedi ama çok utandım.Oda dedi evlisin ilişkiye girmedinmi dedi.Nisanli olarak evliyim.O adet kanıdır.Nisanlim(eş her neyse) ona da salak gibi anlatmıştım.Sen kendi vücudunu biliyormusun dedi.Ya ben akşam adet görmüştüm.O yüzden 6 günün sonu akşamı bittiğini düşündüm.Doktor kalintidir o dedi.Adeti normal gününden uzayan varmı ? Ultrason yaptı sıkıntıdan karnıma ağrı girdi.Birsey çıkmadı.Cok panik yaptım bekaret önemliyse mastürbasyon yaparken özellikle vajina içine dikkatli olun ya.
Sen dikkatli ol ya biz niye dikkatli olalım, biz bakire değiliz ki

Anlamadığım şey şu. Biriyle bir beraberlik yaşamadığınızı söylüyorsunuz. Neyin stresi bu? Sizin tabirinizle bozulsa ne olacak? Bir ilişki yaşamamışsınız ki. Belki ilişkide kanamayacak ? İlk ilişkide kanama yaşamayan çok insan var. Artık kendinize gelin lütfen. Sıkıntıya gireceğiniz bir durum yok.

Ben en çok şeye takıldım ya hem nişanlısınız hem nikah da olmuş sanırım bu demektir ki ben eş adayıma çok güveniyorum ki nikah yaptım nişanlandım eee peki bekaret kontrolüne niye gittiniz hey Allahım ya

X