Boşuna mı okuyorum bu kadar kitabı?

aynen ben.... roman seviyorum kişisel gelişim gerçekten çok sıkıyor

Oblomovu tavsiye ederim,iknanın psikolojisi genel kültür yönünden doyurucu olur...Barış özcan youtube kanalı genel kültür açısından iyi olabilir...youtubeda kitap öneri videolarından size hitap eden/size lazım olan kitapları not alabilirsiniz

Herkesin bi ilgi alanı okumaktan zevk aldığı kitaplar vardır. Roman okumak da kesinlikle boş değildir. Kitap okumak ne okuduğunuzu unutsaniz bile analitik düşüncelerinizi geliştirir. Hayata bakış açınızı genişletir. Hiç kitap okuyanla okumayan bir olur mu?

siz edebiyattan hoslaniyorsunuz bu cok guzel bir sey roman okumanin faydalarini da arkadaslar detaylica bahsetmisler. Benim tavsiyem kurgu disi kitaplari sesli kitap olarak dinleyebilir ya da yakin tarih vs konulu podcastler dinleyebilirsiniz. Belki oylesi daha cok hosunuza gider gundelik hayatta kullanmak icin.

Nil karaibrahimgilin kelebeğin hayat sırları kitabını da öneririm;şu açıdan size katılıyorum her iki uçtan insan tanıyorum (siyasi olarak )öyle her fikre açık insanlar değiller yani bence gerçek entellektüel değiller çok kitap okumalarına karşın.Farklı görüşlerde farklı türlerde okunmalı diye düşünüyorum,farkındalık katan kişisel gelişim türü de bende önemli bir yere sahip...

O yazarların hiç birinin daha boş kitabını görmedim. Hayatı anlatıyor, nede olmasa. Ahmet Ümit tarihin en güzel anlatıcılarındann. Khaled Hosseini şahsen bana çok duygu ve bilgi katdı. Haksılık etmeyin.

Bende sizin gibi fazla ciddi kitap okuyama. Ama inanın o romanlar, masallar çok işime yaradı bi öğretmen olarak. Bi olayı hilayeden esinlenerek anlatınca çocuklar çok seviyor ve kolay anlıyor.
Bence boş kitap yoktur. Yeterki bilgiyi nerede nasıl kullanacağınızş bilin.
Bide gerçek olaylardan esinlenerek yazılan kitaplara aşığım. güzel zaman geçiriyorsunuz ve yeni bilgi alıyorsunuz.

Çeşitliliğini artır
Konu yakın tarih olabilir, psikoloji de okumalı
Çoğrafya hakkında olabilir
Veya yabancı dil öğrenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…