bu nasil bi tespit emaÇocuğun parmağına bak gümüş yüzük varsa sevdiği var demektir
bu nasil bi tespit emaher seven yuzuk mu takar? nisanli, sozlu, evli degilse ozellikle..
tatlım not iste kalemin var mı de kantinde felan yakalarsan en azından arkadaşlarınla karşı masasına felan oturmayı dene tek yakalarsan merhaba de sonra başla bir yerden işte dersten konu aç sonra konuşur gidesiniz senin iyi onun kötü olduğu bi ders varsa laf arasında anlatırım ben onu sana de :) böyle böyle ilerler :) birşey daha aynı sınıftasınız eğer ilişkiniz olur bir de sonu kötü sonuçlanırsa çok fena. Bi kaç arkadaşım vardı sorun oluyor aynı sınıfta olmaktahissetti mi bilmem ki... ona karsı cok yogun duygularım var, içten içe hissetmiştir belki de,
Şu bahane bulma işini bir yapamadım, aynı sınıftayız ama ne beceriksizim bir cümle bile kuramıyorum
mesela ne gibi sorun oluyor ?tatlım not iste kalemin var mı de kantinde felan yakalarsan en azından arkadaşlarınla karşı masasına felan oturmayı dene tek yakalarsan merhaba de sonra başla bir yerden işte dersten konu aç sonra konuşur gidesiniz senin iyi onun kötü olduğu bi ders varsa laf arasında anlatırım ben onu sana de :) böyle böyle ilerler :) birşey daha aynı sınıftasınız eğer ilişkiniz olur bir de sonu kötü sonuçlanırsa çok fena. Bi kaç arkadaşım vardı sorun oluyor aynı sınıfta olmakta
sorun: aynı sınıftayız sınıf yemeğine gidicez biri geliyor diğeri gelmiyor, birşey olacak toplu huzurum kaçmasın onun olduğu ortamda olmak istemiyorum, sınıfın kapısından çıkarken bile önce o çıksın sonra ben çıkarım gibi...mesela ne gibi sorun oluyor ?
tesadüfi durumlar olusturmaya calısıyorum cabalıyorum görmeniz lazım, kırk takla atıyorum resmen
ama hala konusamadım, her hafta diyorum bu hafta olacak, bugün olacak, bugün olmadı, yarın olacak
cıkk
olmuyor, konusamadım hiç, o da yakın davranmıyor pek, hoslansa yakın davranırdı herhalde.. insan hoslandıgı kıza selam vermez mi ?(((
Aynen öyle ama gelin görün ki yıpratıyorum
Ayni şey benimde basım da var her bakışına her hareketine anlam yükledim sonuç bom boş sevdiğimle kaldım seven adam Söyler oyle tren gibi beklemez bunu anladım .konusk icin bahane yaratır ,görmek icin fırsat kollar.ama hep ben Yaptım bunları o sanki anladı da acı çekmem hosuna gitmiş aptal gibi asık olup ilgilenmem den keyif Almış.sevmiyeceksin sevecekler bunu anladım.simdi bedduam tuttu dertten adam nereye gideceğini şaşırıyor hangi Kızın Acısını çekiyorsa.ilgilenmiyor ki zaten, ben de en ufakk, ufacık bakısına mana yüklüyorum ne diyeyim kendime
sorun: aynı sınıftayız sınıf yemeğine gidicez biri geliyor diğeri gelmiyor, birşey olacak toplu huzurum kaçmasın onun olduğu ortamda olmak istemiyorum, sınıfın kapısından çıkarken bile önce o çıksın sonra ben çıkarım gibi...
ımm doğru selam verir ama kendine göre bi sebebi vardır belki de cesaret edemedi dilim tutulur diye korktu bilemeyiz ki selam vermedi ama neden vermedi hele utangaç bir tipse çok zor
benim de su yasıma kadar bu işlerden anladıgım bu şekilde.. seven erkek söyler..Ayni şey benimde basım da var her bakışına her hareketine anlam yükledim sonuç bom boş sevdiğimle kaldım seven adam Söyler oyle tren gibi beklemez bunu anladım .konusk icin bahane yaratır ,görmek icin fırsat kollar.ama hep ben Yaptım bunları o sanki anladı da acı çekmem hosuna gitmiş aptal gibi asık olup ilgilenmem den keyif Almış.sevmiyeceksin sevecekler bunu anladım.simdi bedduam tuttu dertten adam nereye gideceğini şaşırıyor hangi Kızın Acısını çekiyorsa.
Boşver bende artık uzaktan seyrediyorum bizim içimiz yanarken onlar kendi havalarında bunlarda geçecek hem senin Yasin daha genç neler gireceksin neler Allah hayırlılarını versinbenim de su yasıma kadar bu işlerden anladıgım bu şekilde.. seven erkek söyler..
ama bir de gönlüme dinletebilsemm.. anlamak istemiyor gerçekleriii... saf saf umutlanıyorummm((((
amin hepimize hayırlısı..Boşver bende artık uzaktan seyrediyorum bizim içimiz yanarken onlar kendi havalarında bunlarda geçecek hem senin Yasin daha genç neler gireceksin neler Allah hayırlılarını versin