Boşuna çabalıyorum.. cıkk olmayacak bence..

Diyorum ki o benden hoslansa zaten gelir söyler, erkek milleti neden cekinsin ki böyle seylerden, açılmaktan ?
Neden çekinsin ?
Ama beynimin söyledigi bu cümleleri, bir de gönlüme kabul ettirebilsem.. Bir umut ediyorum bir umut.. Yok kardeşim görünen köy kılavuz istemez, olacagı varsa zaten olmaz mı ? Ne çabalıyorsun, kendini yıpratıyorsun ? Öyle değil mi ?
Ama yok gönül dinlemiyor... İşte burası çok komik, en ufak hareketinden manalar çıkarıyor... kuruyor da kuruyor... Ben sıkıldım, olmayacaksa böyle bosuna didinmek istemiyorum, kendimi yiyip bitirmek istemiyorum... Sizler de böyle durumlarla karsılastınız mı, sonuç ne oldu ? Yaşımı merak eden olursa, yaş 21, üniversite ögrencisiyim, onunla aynı sınıftayız
yani sen adim attiginda sana karsilik verecek kadar duygusu varsa zaten o adim atar.. hicbsy yapma derim.. ters teperse cok uzulursun..

bu kişiye göre değişir. zaten genel olarak insanlarla konuşmaya çekinen kişiler vardır. aşık oldukları kişiden daha fazla çekinirler. çekingen olabilirler. ya da reddedilmekten korkarlar. karşı tarafta hiç bir his yokmuş gibi duruyorsa reddedileceklerini düşündüklerinden açılmamayı tercih ederler. uygun ortam bulamazlar. söylemeye karar verirler ama o an söyleyemezler. kalır gider öyle. utangaçlık ve korku ana sebepler. bu benim düşüncelerim tabi gördüklerim duyduklarım. arkadaş mısınız yoksa uzaktan tanıdığın biri mi?

Peki ilk baslarda cok ilgili olup iltifatlar eden erkeklerde cekingen olabilir mi

Hoşlandığını hissettirebildin mi acaba ona en azından bir konuşma olurdu aranızda sohbet böyle ilerlerdi bende üniversite öğrencisiyim kyk da felan da kaldım. Bir bahane bulup konuşmadıktan ona hoşlandığını hissettiremedikten sonra bir köşede onun bakışlarına mana yüklemen seni üzer

açıkçası pek sanmıyorum. çekingen olsa iltifat etmeye falan cesaret etmezdi. dediğin kişi bende daha çok çapkın izlenimi uyandırdı. tabi bilemem de öyle düşündüm.

Haklisn cnm ,yeni heyecanlar pesinde olanlar basta heyecan duyup yapmadigi yalakaliklar kalmıyor sonra sklip hoopp baska birine

Hoşlandığını hissettirebildin mi acaba ona en azından bir konuşma olurdu aranızda sohbet böyle ilerlerdi bende üniversite öğrencisiyim kyk da felan da kaldım. Bir bahane bulup konuşmadıktan ona hoşlandığını hissettiremedikten sonra bir köşede onun bakışlarına mana yüklemen seni üzer
hissetti mi bilmem ki... ona karsı cok yogun duygularım var, içten içe hissetmiştir belki de,
Şu bahane bulma işini bir yapamadım, aynı sınıftayız ama ne beceriksizim bir cümle bile kuramıyorum

Söylemese söylemesin böylelerini zaten anaları kız bulup evlendiriyor, kız için çabalamayan erkek gözümde sıfır , hazıra konuncada değer vermiyor yani böyleler nerden baksan odun boşver , olmadığı daha iyi ,

Gönlümüze söz geçirebilsek eminim daha da mutlu oluruz.

Söylemese söylemesin böylelerini zaten anaları kız bulup evlendiriyor, kız için çabalamayan erkek gözümde sıfır , hazıra konuncada değer vermiyor yani böyleler nerden baksan odun boşver , olmadığı daha iyi ,
kesin çabaladığı bir kız vardır.... bunu söylemek zor olsa da

Olsada bu sen değilsin bunu kabullen , egosunu tavan yaptırma
ha şunu bileydim...o ben değilim... kimm acaba o kız... onu begenmıyor da ne arıyor ?
yaa ya da sevgilisi falan mı var acaba diye düsünüyorum da bazen ama yok bence sevgilisi..

Çocuğun parmağına bak gümüş yüzük varsa sevdiği var demektir
ha şunu bileydim...o ben değilim... kimm acaba o kız... onu begenmıyor da ne arıyor ?
yaa ya da sevgilisi falan mı var acaba diye düsünüyorum da bazen ama yok bence sevgilisi..

X