Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bostancıda bakıcı aranıyor...

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

proletina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2009
10
0
86
İstanbul
kızımla hiç ayrılmadık o nedenle bensiz kalınca anne anne diye beni arıyor.bana çok düşkün.kreşe vermeye çalıştım ama dakikalarca anne anne diye ağladığı için veremedim.kızımla ilgilenebilecek oyun oynayabilecek, kitap okuyabilecek aktiviteler yapabilecek, çocukları seven güleryüzlü tecrübeli ve genç bakıcı aramaktayım.

Merhaba. İsmim Nesrin Sökmen. 55 yaşındayım. Uzun zamandır çocuk bakımı ile ilgileniyorum. Daha önce 4 çocuğu bebeklikten itibaren ilkokul çağına kadar büyüttüm. Evliyim. Bir kızım var. Şu anda da Bostancı - Kartal arasında gündüz bebek bakıcılığı işi arıyorum. İlgilenenler tssokmen@hotmail.com dan bana ulaşabilir. Evimde de bakabilirim.

Eşimde bende bilindik kolejlerde öğretmeniz 11 aylık bebeğim var ona aile üyelerimiz bakıyor benimokulda çalışma saatlerim uzun bebeğimi göremiyorum bile bende başka çocuk ve bebeklere bakmaya karar verdim kendi bebeğimden oncede yeni Doğanken alıp 8 yaşına getirdiğim down sendromlu çocuğa baktım okurken sizin çocuklarınızada bakmak isterim 537 621 22 16 içerenköyde oturuyorum bostancıda satranç merkezimiz var yakınız tla ulaşırsanız sevinirim

Back