Bosphorus City'de kalan var mı?

yıllardır o civarda çalışıyorum, hatta oranın inşaatında çalıştım. öncelikle çok merak ettim kira ne kadar? inşaat kalitesi olarak( sağlamlık değil mimari açıdan) kesinlikle tavsiye etmem, ayrıca eski halkalı çöplüğünün üzerine yapılmış binalar işte hani site harika da olsa çevresi belli. Kendi aracınız olsa yine neyse de o civarın trafiği çekilmez yani. Çok daha güzel yerler bulabilirsiniz bence

Yakın zamanda bosphorus city e taşınıyorum burada oturan arkadaşlar sitenin internet sitesinde 24 saat çocuk bakımı diyor bununla ilgili bilgisi olan arkadaşlar var mı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla yolu araştırdıktan sonra ben vazgeçtim taşınmadım. Ama site yönetimini telefonla arayıp sorabilirsiniz bilgi verirler.

buyuk dairelerdendi katı manzarası site içi yeri vs tam istediğim gibiydi. Ama ulaşım yuzunden vazgeçmek zorunda kaldık. Eski çöplükmüş evet onu da duyduk.

2 ay kadar oturdum ve taşındım hiç memnun kalmadım kimin ne olduğu belli değildi açıkçası aile olarak yaşamak bana uygun gelmedi ama site içerisi evler gayet güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…