- 27 Mayıs 2013
- 4.845
- 8.817
-
- Konu Sahibi bogurtlenkusu
Ulaşımı kolaylığı açısından Beylikdüzü ideal bence... Sanırım dediğiniz yer halkalıda minibüsle halkalı 1 saat sürüyor
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Pişman olursun,manzara için saatlerce dolan dolan dur otobüslerde ,ayrıca site içi yürüme mesafesi de insanı çok yoruyor , bir an önce evine ulaşacağın bir yerden tut evini bence,bunun kışı var birde ,bunu da göz önünde bulundur.
Dediğiniz yeri bilmiyorum ancak ulaşım kolaylığı çok önemli diye düşünüyorum. Yıllarca bazen 2 bazen 3 vasıta ile evine ulaşmış yolların kahrını çekmiş biri olarak.. İnsan mesai sonrası bir an önce evine ulaşsın istiyor. Hakkınızda hayırlısı olsun.. Orada yaşayan arkadaşlar daha çok yardımcı olur size ama yinede fikrimi belirtmek istedim :)
Oraları hiç bilmiyorum gitmişliğim yok. Hani yol kısa suruyosa trafik olmayan bi yolsa filan oluru var diyordum ama. Biliyo musunuz o civarı siz?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Halkalı trafiği aman ha sakın
Beylikdüzü daha kolay
Oy ciddi mi. Şu an vazgeçtim galiba.
İstanbulu pek bilmem ama bikaç ay önce gezmeye geldik. Arkadaşlarımız bosphorus cityde oturuyor. 3 gün kaldık ve döndüğümüzde siteden ev almaya karar vermiştik. Çok keyifli bir yer, istanbulda yaşamam gerekse başka yer düşünmezdim açıkçası. Çok sıcak, komşuluk süper, herkes birbirini tanıyor. Akşamları biraraya geliyor herkes falan. Manzarası güzel. Ben bahçe katlarına bayıldım. Ulaşım konusunu bilmem ama yaşam kalitenin yükseleceği kesin.
Metrobüsten sonra 1 saat sürüyor yaklaşık oyuzden yinede sen bilirsin
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Peki orda kalan yuzlerce insan napıyor, herkesin arabası yoktur yüzlerce insan var orda. Of ya.