Bosphorus City'de kalan var mı?

bogurtlenkusu

Çay' bırak o day'mın.
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2013
4.845
8.817
Selamlar,
Bu ara ev taşıma derdindeyim, güzel yeni bi site arıyorum. Ancak kişisel aracımız yok işe metrobüsle gidip geleceğiz o nedenle metrobüse yakın ev bakıyorduk.
İlanlara bakarken, Meşhur sinpaş bosphorus city de fiyatı ve manzarası gayet uygun bir daire buldum. Manzarasına bayıldım hatta, bu manzarada kiralık daire az bulunuyor.
Fakat ulaşım açısından çok kararsız kaldım. Metrobüsten sefaköy de inip 89i otobüsüne binip daha da gitmek gerekiyor muş + site içinde de biraz yurume olur.
Daire bana gel böğürtlen gel çok mutlu olcaz diyo ben de kanıyorum ikna olmak üzereyim ama işte üç beş hafta sonra cicim ayları bittiğinde o işten yorgun argın ayakları ağrır halde yollarda sürünürken pişman olur muyum onu düşünüyorum.

Sorum şu. Bu sitede yaşamış olan veya bi tanıdığı yaşayan varsa aracı olmadan yol çok uzun mu, metrobusten sonra kaç dk suruyor veya trafik oluyor mu o yolda yolculuğu rahat mı kalabalık mı vs.
Yani:
Manzara vs üç vasıtalı yol

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dediğiniz yeri bilmiyorum ancak ulaşım kolaylığı çok önemli diye düşünüyorum. Yıllarca bazen 2 bazen 3 vasıta ile evine ulaşmış yolların kahrını çekmiş biri olarak.. İnsan mesai sonrası bir an önce evine ulaşsın istiyor. Hakkınızda hayırlısı olsun.. Orada yaşayan arkadaşlar daha çok yardımcı olur size ama yinede fikrimi belirtmek istedim :)

Ulaşımı kolaylığı açısından Beylikdüzü ideal bence... Sanırım dediğiniz yer halkalıda minibüsle halkalı 1 saat sürüyor

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Pişman olursun,manzara için saatlerce dolan dolan dur otobüslerde ,ayrıca site içi yürüme mesafesi de insanı çok yoruyor , bir an önce evine ulaşacağın bir yerden tut evini bence,bunun kışı var birde ,bunu da göz önünde bulundur.

Dolmuşla bi mi saat :şok
İşte bana böyle bilgiler lazım bi saat nedir. Metrobusten sonra mı bu?

Oraları hiç bilmiyorum gitmişliğim yok. Hani yol kısa suruyosa trafik olmayan bi yolsa filan oluru var diyordum ama. Biliyo musunuz o civarı siz?

Teşekkür ederim canım zaten mantık bunu söylüyor bence de. İşte yolu araştırmak niyetindeyim ufak bi oluru varsa diye debeleniyorum.

Oraları hiç bilmiyorum gitmişliğim yok. Hani yol kısa suruyosa trafik olmayan bi yolsa filan oluru var diyordum ama. Biliyo musunuz o civarı siz?

yıllarca halkalı sefaköy yolunu gittim geldim ,en yoğun trafik o civarda zaten ,ayrıca metrobüsten indiğin zaman üst geçit geçip dolmuşlara yada otobüse yürüyeceksin,dolmuş o yolda bildiğin adım adım gidiyor ,yaklaşık 45 dakikada ulaşırsın,bide site içinde yürürsün ,yani uzun iş bana kalırsa.

İstanbulu pek bilmem ama bikaç ay önce gezmeye geldik. Arkadaşlarımız bosphorus cityde oturuyor. 3 gün kaldık ve döndüğümüzde siteden ev almaya karar vermiştik. Çok keyifli bir yer, istanbulda yaşamam gerekse başka yer düşünmezdim açıkçası. Çok sıcak, komşuluk süper, herkes birbirini tanıyor. Akşamları biraraya geliyor herkes falan. Manzarası güzel. Ben bahçe katlarına bayıldım. Ulaşım konusunu bilmem ama yaşam kalitenin yükseleceği kesin.

Oy ciddi mi. Şu an vazgeçtim galiba.

Bahsettiğin siteye hiç gitmedim ama o civarı iyi bilirim
Site saray olsa, Halkalı'nın kahrı çekilmez
Ulaşım çok zor, çok kalabalık ve kozmopolit
Taşınacağın yerde sadece sitenin güzelliği durumu kurtarmaz bence
Vazgeçmekle doğru yoldasın

Metrobüsten sonra 1 saat sürüyor yaklaşık oyuzden yinede sen bilirsin

Ulaşımı araştırıyorum işte hala bi umut. Keşke metro fln gidiyo olsa ya. Gözüm kalıcak taşınmazsam da. Kararsızlık çok kötü bişey.

Metrobüsten sonra 1 saat sürüyor yaklaşık oyuzden yinede sen bilirsin

Peki orda kalan yuzlerce insan napıyor, herkesin arabası yoktur yüzlerce insan var orda. Of ya.

Toplu taşıma zor konutlar dışında pek bişeyde alış veriş olayı zor

Ben o yüzden taşındım soyak olimpiada oturuyordum

Peki orda kalan yuzlerce insan napıyor, herkesin arabası yoktur yüzlerce insan var orda. Of ya.

4 sene okudum halkalıda. Trafiği çok kötü ve ulaşım çok sıkıntılı. Bir de bence herkesin arabası vardır çünkü dediğiniz yer çok lüks bir yer. Zaten araştırmışsınız iyi biliyorsunuzdur. Sefaköyden metrobüse binmek bir dert, oradan indikten sonra minibüse veya otobüse binmek ayrı bir dert.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…