- 14 Kasım 2012
- 1.069
- 94
-
- Konu Sahibi bogurtlenkusu
Selamlar,
Bu ara ev taşıma derdindeyim, güzel yeni bi site arıyorum. Ancak kişisel aracımız yok işe metrobüsle gidip geleceğiz o nedenle metrobüse yakın ev bakıyorduk.
İlanlara bakarken, Meşhur sinpaş bosphorus city de fiyatı ve manzarası gayet uygun bir daire buldum. Manzarasına bayıldım hatta, bu manzarada kiralık daire az bulunuyor.
Fakat ulaşım açısından çok kararsız kaldım. Metrobüsten sefaköy de inip 89i otobüsüne binip daha da gitmek gerekiyor muş + site içinde de biraz yurume olur.
Daire bana gel böğürtlen gel çok mutlu olcaz diyo ben de kanıyorum ikna olmak üzereyim ama işte üç beş hafta sonra cicim ayları bittiğinde o işten yorgun argın ayakları ağrır halde yollarda sürünürken pişman olur muyum onu düşünüyorum.
Sorum şu. Bu sitede yaşamış olan veya bi tanıdığı yaşayan varsa aracı olmadan yol çok uzun mu, metrobusten sonra kaç dk suruyor veya trafik oluyor mu o yolda yolculuğu rahat mı kalabalık mı vs.
Yani:
Manzara vs üç vasıtalı yol
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Valla canım ben sinpaş central deyim evet medeniyetin göbeği değil ama güvenliğin var havuzun var hamamın var evin tertemiz yeni aidatları uçuk oluyor bu kötü yanı ama servisleride oluyor bu yönden biraz daha rahat trafik her zaman var ama kapının önünden bin işine en yakın olan yerde in sitenin servisleri 5-6 yere oluyor neredeyse birde misafirler patara kütere giremez havuza falan en azından bizim sitede öyle değil fiyatlarda makulsa dene derim eğer alacaksan krediye falan girmeden durumun o kadar müsaitse al zaten 1 sene bile otursan değerlenecektir kiraya gideceksen iyice düşün taşın derim ama çok artı yönü oluyor tek eksi olan şehirden uzak olması
Selamlar,
Bu ara ev taşıma derdindeyim, güzel yeni bi site arıyorum. Ancak kişisel aracımız yok işe metrobüsle gidip geleceğiz o nedenle metrobüse yakın ev bakıyorduk.
İlanlara bakarken, Meşhur sinpaş bosphorus city de fiyatı ve manzarası gayet uygun bir daire buldum. Manzarasına bayıldım hatta, bu manzarada kiralık daire az bulunuyor.
Fakat ulaşım açısından çok kararsız kaldım. Metrobüsten sefaköy de inip 89i otobüsüne binip daha da gitmek gerekiyor muş + site içinde de biraz yurume olur.
Daire bana gel böğürtlen gel çok mutlu olcaz diyo ben de kanıyorum ikna olmak üzereyim ama işte üç beş hafta sonra cicim ayları bittiğinde o işten yorgun argın ayakları ağrır halde yollarda sürünürken pişman olur muyum onu düşünüyorum.
Sorum şu. Bu sitede yaşamış olan veya bi tanıdığı yaşayan varsa aracı olmadan yol çok uzun mu, metrobusten sonra kaç dk suruyor veya trafik oluyor mu o yolda yolculuğu rahat mı kalabalık mı vs.
Yani:
Selamlar,
Yani:
Selamlar,
Yani:
Canım ben bu sitede yaşıyorum metrobüsten indikten sonra minübüsle sitenin kapısına kadar gidiyorsun.
Memnunum siteden, havuzu sosyal aktiviteleri vs çok güzel inşallah gelirsen komşu oluruz
aidatlarını öğrendiniz mi yaklaşık 250 lira olması lazım. Ayrıca geçen yıl onca aidata güvenliklere rağmen büyük bir soygun olayı olmuştu. sitenin içi güzzel ama dışı dallas... biz de ev bakarken çok gezdik..
aidatlarını öğrendiniz mi yaklaşık 250 lira olması lazım. Ayrıca geçen yıl onca aidata güvenliklere rağmen büyük bir soygun olayı olmuştu. sitenin içi güzzel ama dışı dallas... biz de ev bakarken çok gezdik..
Canım bu arada o civarlara bakmışsınız siz nereye taşındınız sonra, ulaşımı fln nasıl sağlıyosun tavsiye edeceğin bi site bölge fln var mı?
biz beykentteyiz yalnız ev kiralamadık aldık biz o yüzden etrafı falan da önemliydi uzun süre burda olacağız. ulaşımı harika direk kapımızın biraz ötesinden minübüs otobüs hattı geçiyor. büyükçekmece sahiline yakınız. aidatımız da 150 tl. yine 2 yüzme havuzu saunası hamamı spor salonu çocuk parkı falan var içinde. ben çok memnunum yerinden. ısınmaya gelince.. bu aidaın içinde belli bir kısmı oluyor sonra üzerine ekleniyor yaktığın kadarı pay ediliyor daireye. ısınma içinde sayılmaz yani havuzun sosyal tesislerin ısınması bu aidatın içinde... ayrıca doğalgaz faturası da ödüyorsunuz.
Oh nihayet yaşayan biri çıktı
Benim işim zeytinburnu tarafında daha da ötede hatta ordan tramvaya biniyorum zburnuna kadar. Zburnundan sonra metrobus. Sonra senin dediğin gibi yenibosnada insem dolmuş üç vasıta.. Yani aslında bu kadar yolu çekmeye değicek mi onu karar veremiyorum. Herkes de o dolmuş çok kötü, çok trafik oluyor yazmış daha da yazıyolar. Senin özel aracın var mı? O yol minibusle kaç dk suruyor kışın fln yorucu olur mu?