Bosphorus City'de kalan var mı?

Bende sefaköyde okudum 3 yıl aman diyim yani öyle berbat bir trafik ki çekilmez yani manzara için

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende sefaköyde okudum 3 yıl aman diyim yani öyle berbat bir trafik ki çekilmez yani manzara için

Tavsiye etmem.
Ben bir seneden fazla Halkalı'da oturdum, Bakırköy'de çalıştım.
Direkt otobüs vardı, tek vasıta gidip geliyodum ama bitiyordum. Trafik yoksa bir saat yol. Otobüsler tıklım tıkış. Site girişindeydim, yol da yürümüyordum ama çok yoruluyordum. Bazen dediğin gibi Sefaköy minibüs- Metrobüs kullunıyordum. O da yorucu. Metrobüs kalabalığı malum. Geç saatlere kalınca vasıta problemi olması da cabası. Daha sonra araba aldım ama o bile çok zordu. Sürekli trafik stresi içersindeydim. Ki benim oturduğum site Halkalı'da merkezi konumda bi siteydi. Bosphorus daha mahrumiyet bölgesi gibi geliyordu bana. Şimdi ne durumda bilmiyorum. Ayrıca orda oturan uzak bir tanıdığım memnun kalmadı taşındı. Nedenini bilmiyorum.

Unut orayi bence amele kayniyo :) köyde essegini satip gelen ev kiraliyo ordan:) arkadasim da süsüne aldanmisti hic memnun degildi marketinden siparis 4 saat sonra gelmisti hele o havuzunu hatirlamak bile istemiyorum malallemdeki bütün serseriler ordaydi misafir adi altinda dolusmuslardi. Aman diyim yani

Valla canım ben sinpaş central deyim evet medeniyetin göbeği değil ama güvenliğin var havuzun var hamamın var evin tertemiz yeni aidatları uçuk oluyor bu kötü yanı ama servisleride oluyor bu yönden biraz daha rahat trafik her zaman var ama kapının önünden bin işine en yakın olan yerde in sitenin servisleri 5-6 yere oluyor neredeyse birde misafirler patara kütere giremez havuza falan en azından bizim sitede öyle değil fiyatlarda makulsa dene derim eğer alacaksan krediye falan girmeden durumun o kadar müsaitse al zaten 1 sene bile otursan değerlenecektir kiraya gideceksen iyice düşün taşın derim ama çok artı yönü oluyor tek eksi olan şehirden uzak olması

İşte o tek eksi dediğin tek derdim zaten :
Öyle misafir gelsin havuza girsin filan çok umrumda olmaz havuza giren biri değlim zaten ben evimde oturuyorum yani. Onlar önemli değil de işte kış gelince metrobus dolmuş filan nasıl yapıcam hiç alışık değilim öyle dolmuş hattı falan. Bi de çok trafiği varmış zaten bi gidip deniycem yolu yarın öbürgün saat tutucam son çare bu galiba

Halkalıdan Beylikdüzü'ne taşındım. Beylikdüzü'nden çok memlunum hem alışveriş işi çok daha kolay arabası olmayan bir insan için bence çok daha rahat bir yer... Tabi halkalı birazdaha uygun olabilir Beylikdüzü'ne göre... Ama halkalıda oturanların genelde arabası var. Arabasız işkence halkalı... Aman diyorum

Canım ben bu sitede yaşıyorum metrobüsten indikten sonra minübüsle sitenin kapısına kadar gidiyorsun.
Memnunum siteden, havuzu sosyal aktiviteleri vs çok güzel inşallah gelirsen komşu oluruz

Bir de deneyeceğiniz zaman sefaköy'den 89'i ye değil de, yenibosnadan metrobüsten iner inmez KSS Hastanesine giden mavi başlıklı minibüslere binin hiç dolaşmıyor özel arabanla gideceğin güzergahtan gidiyor. Arkadaşların dediği gibi otobüsle baya sürüyor bir de otobüs sitenin alt kısmında bırakırken minibüs tam giriş kapısında bırakıyor.
Bi arkadaş havuzu çok kıro falan demiş ama önceden her elini kolunu sallayan giriyordu şimdi kartsız giriş yok.
Gidince görüceksin harika biyer.
Sormak istediğin başka birşey olursa sorarsın.

arkadaşım işine uzaksa hiç düşünme..
siteyide oralarıda bilmem..
ama şöyle örneklendiriyim,
işyerimden bir arkadaşım sitesi havuzu manzarası aldandı biryere,
o evine girene kadar, ben yemeğimi yemiş çayımı demlemiş
filmimi açmış oluyorum

aidatlarını öğrendiniz mi yaklaşık 250 lira olması lazım. Ayrıca geçen yıl onca aidata güvenliklere rağmen büyük bir soygun olayı olmuştu. sitenin içi güzzel ama dışı dallas... biz de ev bakarken çok gezdik..

Canım ben bu sitede yaşıyorum metrobüsten indikten sonra minübüsle sitenin kapısına kadar gidiyorsun.
Memnunum siteden, havuzu sosyal aktiviteleri vs çok güzel inşallah gelirsen komşu oluruz

Oh nihayet yaşayan biri çıktı
Benim işim zeytinburnu tarafında daha da ötede hatta ordan tramvaya biniyorum zburnuna kadar. Zburnundan sonra metrobus. Sonra senin dediğin gibi yenibosnada insem dolmuş üç vasıta.. Yani aslında bu kadar yolu çekmeye değicek mi onu karar veremiyorum. Herkes de o dolmuş çok kötü, çok trafik oluyor yazmış daha da yazıyolar. Senin özel aracın var mı? O yol minibusle kaç dk suruyor kışın fln yorucu olur mu?

Daha taşınıp taşınmamaya karar vermediğim için aidatlarını sormadım.. 250 tl ye ısınma fln dahilse kışları için makul göründü ama tabi cahilim bu konularda dahauygun siteler vardır tabi

Canım bu arada o civarlara bakmışsınız siz nereye taşındınız sonra, ulaşımı fln nasıl sağlıyosun tavsiye edeceğin bi site bölge fln var mı?

biz beykentteyiz yalnız ev kiralamadık aldık biz o yüzden etrafı falan da önemliydi uzun süre burda olacağız. ulaşımı harika direk kapımızın biraz ötesinden minübüs otobüs hattı geçiyor. büyükçekmece sahiline yakınız. aidatımız da 150 tl. yine 2 yüzme havuzu saunası hamamı spor salonu çocuk parkı falan var içinde. ben çok memnunum yerinden. ısınmaya gelince.. bu aidaın içinde belli bir kısmı oluyor sonra üzerine ekleniyor yaktığın kadarı pay ediliyor daireye. ısınma içinde sayılmaz yani havuzun sosyal tesislerin ısınması bu aidatın içinde... ayrıca doğalgaz faturası da ödüyorsunuz.

Uu beykent çok uzak yahu. Buyukçekmece filan geçen baktım da merrobuse baya uzak hele. Zaten metrobusle beraber iki vasıta yapıyorum üçüncü vasıta çıksın istemiyorum.
Ben de senede bir ev değiştirmiyorum gerçi bu taşınacağım yerde bi 3-4 sene kalıcam bi sorun çıkmazsa evde. Hem iyi bi yer olsun hem merkezi olsun istiyorum işte napıcam nereye gidicem hala bulamadım ve sadece bikaç günüm var..

metrobusten sonra halkalıya gıtmek yerıne sefakoy kıptas evlernıde dusunebılırsın
armonıye 5 dk yurume mesafesınde,,
metrobusten yurume mesafesıde maksımum 10-15dk sürer yürüme hızına göre bence..zaten işlek biyer sefaköy insan vıtrınlere baka baka gidiyor..
ben halkalıda oturuyorum ama acıkcası kendı aracın yoksa halkalı bıraz sıkıntılı biyer
he 3 sene sonra metro gelecek dıyorlar ama bakalımm ozamanları bız gorebılecekmıyız..

Zeytinburnundan dediğim şekilde metrobüs minibüs yaparsan yarım saat, 45 dk sürer.

Arkadaşım ist bilmem hani oyle arada gitmişligim onlarda bile o trafikten illallah demisligim var. O manzarasi cok güzel ev dediginiz evin manzarasinin tadini cikarmaya hem vaktin hem halin kalabilecekse ne mutlu. Ama 3 vasita metrobüs dolmus ben olsa ne can kalir ne dermen sonra aman yemisim o manzarayi. Ben olsam isimden evime en kisa nasil ulasirim hesabiyla yola çıkardım:-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…