Teşekkürler canım ben de tam böyle bir şey arıyordum ama boşnak kahvesinden de bahsedelim dimi
anlatın anlatın kızlar ben de arnavutum ..boşnak gelini olma durumu bende var kaydirigubbakcemile3
canım alışman zor olmaz o zaman bizim adetlere çoğu şeyimiz aynı çünkü... hayırlısı olsun bu arada
Ben bosna hersekliyim inşallah trabzonlulara gelin gideceğim :)sanırım onlar bizim adetlere uymalıymış değil mi?kız tarafına uymalılar diye duymuştum ama ne kadar doğru
valla bende de bir durum yok henüz mezun olmamı bekliyorum :)kendiliğimden dedim işte kısmet
benimde babamın babanesi boşnak rahmetli...
babamlar annemi istemeye geldiklerinde dedem kahvenin yanına para koymuş a.s
demek ki boşnak adeti olduğu içinmiş :1hug:
boşnak kızları çok güzel olur derler zemuszemus
Valla Ben En Çok Boşnak Gelinlerinin El Öpmeye Gitmesini (na Ruku)ve De Kina Gecelerinde Kiyafetlerini Değiştirmelerini Beğenirim.bi De Düğün Günü Kiz Evine Gelen Erkek Tarafinin Şerbet Tepsisine Para Koymalari Hoşuma Gider.ama En Önemlisi Bizim Boşnaklar Kültürlerine Çok Düşkündürler.geleneklerini Ve Göreneklerini Sonuna Kadar Yaşatmaya Çalişiyolar.adetler Zor Olsa Bile....her perşembe ve pazar günleri pita(börek)yapılması..
Boşnak anneleri, yolda veya pazarda veya herhangi biyerde karşılaştığı yakınlarıyla bi yuvarlak oluşturup kako ti je majka,babo,sestra bika hala dayı teyze sülalesine kadar hal hatır sormaları çok severim fıttırıyorum...