Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben zaten evliyim sazan gibi düşenler düşünsün sadece gece yarısı çok şaşırdım açıkçasıBulgaristan'dan gürcistandan 'evlenicem,bilet al' diye aramadıklari sürece tehlike yok, rahat ol
İzmire gittiğimde cok eskiden yunanistan numarasi aynen bu sekilde aramisti kapatmıştı dolandirma taktikleriymis megerse geri ararsam bilgileri çalıyorlar mis ne kadar dogru bilmiyorum ama ne amacla aradiklarini acikcasi bilen varsa bilmek isterimnumarayi farkli gostermek kolay is. dolandirici olabilir, yanlis aramis olabilir. bunu niye bu kadar dert ettiniz ki sadece bir kez calmis?
Dolandırmak?!İzmire gittiğimde cok eskiden yunanistan numarasi aynen bu sekilde aramisti kapatmıştı dolandirma taktikleriymis megerse geri ararsam bilgileri çalıyorlar mis ne kadar dogru bilmiyorum ama ne amacla aradiklarini acikcasi bilen varsa bilmek isterim
Evet 2011 de başıma gelmişti izmirde yaşayan arkadaşım öyle söylemişti sakin geri arama amaçları telinden bilgilerini çalmak demişti ne kadar dogru bilmiyorum tabiki bu sıralarda cevremden duymaya basladim yurt dışı numaralardan cok araniyorlarmis ve benimde basima geldi sizce neden böyle yapıyorlarDolandırmak?!
Dolandırmak için elbette niçin olacak. Sorgulamanıza şaşırdım.Evet 2011 de başıma gelmişti izmirde yaşayan arkadaşım öyle söylemişti sakin geri arama amaçları telinden bilgilerini çalmak demişti ne kadar dogru bilmiyorum tabiki bu sıralarda cevremden duymaya basladim yurt dışı numaralardan cok araniyorlarmis ve benimde basima geldi sizce neden böyle yapıyorlar
Googla baktığımda böyle bir şey cikmadi fakat cevremdende yurt dışı aramalari cok artti yani herseyi biz Turklerden medet ummalari artik biktirdi yetmezmiş gibi dolandirmalari cikti gerçektenDolandırmak için elbette niçin olacak. Sorgulamanıza şaşırdım.
bu kadar panikleyecek ve şaşıracak ne var anlamadım. Rastgele numaralara sazan avı çağrı atıp kapatıyorlar işte.Arkadaşlar biraz önce bosna hersekten birisi çaldırıp kapatti basina gelen varmı nedir aslı ogrenebildinizmi numarayı yaziyorum çıkmıyor googlda
Bu sıralar böyle eften puften seylere panik yapmaya basladim cidden anlamıyorum artik panik atakmi basladi artik nedir bardak kirilsa panik yapar oldum pskologa gidicembu kadar panikleyecek ve şaşıracak ne var anlamadım. Rastgele numaralara sazan avı çağrı atıp kapatıyorlar işte.
LOTUSO panik atak basladi heralde bende en ufak seye panik yapar oldum bireey yokken bireey varmis kotu biseymis gibi algiliyorum ameliyattan sonra basladi bebeğim öldükten sonra doktora gidicemIlk kez mi başınıza geldi. Bunun icin konu acmak da ne bileyim...
Bosna hersekten gizli hayraniniz var diyeyim bari, aksiyon olsun.