How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bosna hersek numarası

Melek0661

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2020
563
310
23
34
Arkadaşlar biraz önce bosna hersekten birisi çaldırıp kapatti basina gelen varmı nedir aslı ogrenebildinizmi numarayı yaziyorum çıkmıyor googlda

numarayi farkli gostermek kolay is. dolandirici olabilir, yanlis aramis olabilir. bunu niye bu kadar dert ettiniz ki sadece bir kez calmis?
İzmire gittiğimde cok eskiden yunanistan numarasi aynen bu sekilde aramisti kapatmıştı dolandirma taktikleriymis megerse geri ararsam bilgileri çalıyorlar mis ne kadar dogru bilmiyorum ama ne amacla aradiklarini acikcasi bilen varsa bilmek isterim

İzmire gittiğimde cok eskiden yunanistan numarasi aynen bu sekilde aramisti kapatmıştı dolandirma taktikleriymis megerse geri ararsam bilgileri çalıyorlar mis ne kadar dogru bilmiyorum ama ne amacla aradiklarini acikcasi bilen varsa bilmek isterim
Dolandırmak?!

Evet 2011 de başıma gelmişti izmirde yaşayan arkadaşım öyle söylemişti sakin geri arama amaçları telinden bilgilerini çalmak demişti ne kadar dogru bilmiyorum tabiki bu sıralarda cevremden duymaya basladim yurt dışı numaralardan cok araniyorlarmis ve benimde basima geldi sizce neden böyle yapıyorlar

Evet 2011 de başıma gelmişti izmirde yaşayan arkadaşım öyle söylemişti sakin geri arama amaçları telinden bilgilerini çalmak demişti ne kadar dogru bilmiyorum tabiki bu sıralarda cevremden duymaya basladim yurt dışı numaralardan cok araniyorlarmis ve benimde basima geldi sizce neden böyle yapıyorlar
Dolandırmak için elbette niçin olacak. Sorgulamanıza şaşırdım.

Dolandırmak için elbette niçin olacak. Sorgulamanıza şaşırdım.
Googla baktığımda böyle bir şey cikmadi fakat cevremdende yurt dışı aramalari cok artti yani herseyi biz Turklerden medet ummalari artik biktirdi yetmezmiş gibi dolandirmalari cikti gerçekten

gece yarısı eskaza bir telefon çalınca fenalıklar geçiren bir komşumuz vardı aynı ona benzettim sizi :KK70:gerçek anlamda baygınlık geçiriyordu korkup. merak etmeyin açıp da kişisel bilgi vermediyseniz bir şey olmaz.

Arkadaşlar biraz önce bosna hersekten birisi çaldırıp kapatti basina gelen varmı nedir aslı ogrenebildinizmi numarayı yaziyorum çıkmıyor googlda
bu kadar panikleyecek ve şaşıracak ne var anlamadım. Rastgele numaralara sazan avı çağrı atıp kapatıyorlar işte.

Bir ara bana da çok sık oluyordu. Engelleyin, açmayın.

bu kadar panikleyecek ve şaşıracak ne var anlamadım. Rastgele numaralara sazan avı çağrı atıp kapatıyorlar işte.
Bu sıralar böyle eften puften seylere panik yapmaya basladim cidden anlamıyorum artik panik atakmi basladi artik nedir bardak kirilsa panik yapar oldum pskologa gidicem

Ilk kez mi başınıza geldi. Bunun icin konu acmak da ne bileyim...

Bosna hersekten gizli hayraniniz var diyeyim bari, aksiyon olsun.:KK53:

Ilk kez mi başınıza geldi. Bunun icin konu acmak da ne bileyim...

Bosna hersekten gizli hayraniniz var diyeyim bari, aksiyon olsun.:KK53:
LOTUSO panik atak basladi heralde bende en ufak seye panik yapar oldum bireey yokken bireey varmis kotu biseymis gibi algiliyorum ameliyattan sonra basladi bebeğim öldükten sonra doktora gidicem

Tamam dolandırıcılık var ama farkındaysanız şuan bir çok e-ticaret ile uğraşan insanlar yabancı numaralar kullanıyor veya trendyoldan bile +850 numaralardan arıyorlar. Öyle bir ihtimalde olabilir bilemedim

Back