boşluktan yemek??

mutluolmak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
477
2
96
Konya
herkese merhaba;
Bayanlar size soruyorum boşluktan yer misiniz?Boşsunuz bütün gün işiniz yok,boşluktan yer misiniz?

1.5 sene evveline kdar aktif bi iş hayatım vardı 2. bebek olunca evde tıkılı kaldım allahtam şimdi plates ve aerobic yapmaya başladım inş zayıfarım ama bu can sıkıntısından yemek yeme olayı bende ufaklıktan beri var ama dogumlardan sonra kilolar ortaya cıkmaya başladı yoksa bu kadar kilolu degildim

küçüklükten beri varsa duygusal açlıktan dolayı yemek yiyorsunuzdur size Nil gün'ün sağlıklı zayıflamak hipnomeditsayon cd sini niternetten indirip dinlemenizi öneririm.Faydası oluyor gerçekten.Eğer bu durumu gerçekten çözmek istiyorsanız.

herkese merhaba;
Bayanlar size soruyorum boşluktan yer misiniz?Boşsunuz bütün gün işiniz yok,boşluktan yer misiniz?

Cevabı zaten vermişsiniz. Kendinizi boş bırakmayın. Bütün gün işsiz zamanı öldürmek için burada değiliz. Herkesin üretebiliyor olması lazım. Böylelikle boşluktan yemezsiniz de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…