Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
1.5 sene evveline kdar aktif bi iş hayatım vardı 2. bebek olunca evde tıkılı kaldım allahtam şimdi plates ve aerobic yapmaya başladım inş zayıfarım ama bu can sıkıntısından yemek yeme olayı bende ufaklıktan beri var ama dogumlardan sonra kilolar ortaya cıkmaya başladı yoksa bu kadar kilolu degildim
1.5 sene evveline kdar aktif bi iş hayatım vardı 2. bebek olunca evde tıkılı kaldım allahtam şimdi plates ve aerobic yapmaya başladım inş zayıfarım ama bu can sıkıntısından yemek yeme olayı bende ufaklıktan beri var ama dogumlardan sonra kilolar ortaya cıkmaya başladı yoksa bu kadar kilolu degildim
küçüklükten beri varsa duygusal açlıktan dolayı yemek yiyorsunuzdur size Nil gün'ün sağlıklı zayıflamak hipnomeditsayon cd sini niternetten indirip dinlemenizi öneririm.Faydası oluyor gerçekten.Eğer bu durumu gerçekten çözmek istiyorsanız.
Cevabı zaten vermişsiniz. Kendinizi boş bırakmayın. Bütün gün işsiz zamanı öldürmek için burada değiliz. Herkesin üretebiliyor olması lazım. Böylelikle boşluktan yemezsiniz de.