- 3 Temmuz 2019
- 5
- 1
- 1
- 36
- Konu Sahibi hayhayriye
hiç memnun değilim tam yıkamıyo ayrıca nekadar beklersem bekleyim ıslak bırakıyor ne yapmam lazım ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi model, biz de yeni Bosch bulaşık makinesi aldık, yıkama bittikten sonra acayip bir plastik kokusu var, araba lastiği gibi kokuyor. Sizin de öyle mi? Ben müşteri hizmetlerini aradım servis gönderecekler.hiç memnun değilim tam yıkamıyo ayrıca nekadar beklersem bekleyim ıslak bırakıyor ne yapmam lazım ?
1 sene olmadı daha alalı
Bosch SMS30E09TR A+ 3 Programlı Bulaşık Makinesi tavsiye etmem hiç
Aldığınızda plastik koku okuyor muydu yıkamadan sonra, olduysa sonra geçti mi?Bizimki de Bosch adına güvenip tercih ettik ama asla tavsiye etmiyorum .
Tam olarak hatırlamıyorum ben genel olarak program performanslarından memnun değilim.Aldığınızda plastik koku okuyor muydu yıkamadan sonra, olduysa sonra geçti mi?
Yıkamasına bir şey diyemem benim matlaşmış kaşıklarımı pırıl pırıl yaptı. Deterjandan kaynaklanıyor olabilir. Hangi deterjanı kullanıyorsunuz? Ben bir ara Pril’in sıvı bulaşık deterjanını kullandım bütün tencerelerimi matlaştırmıştı.Tam olarak hatırlamıyorum ben genel olarak program performanslarından memnun değilim.
Uzun yıllardır kimyasal deterjan kullanmıyorum , şu an ki makinede de hiç kullanmadım . Sadece bir çok organik marka denedim . Şu anda da green clean markasını kullanıyorum .Yıkamasına bir şey diyemem benim matlaşmış kaşıklarımı pırıl pırıl yaptı. Deterjandan kaynaklanıyor olabilir. Hangi deterjanı kullanıyorsunuz? Ben bir ara Pril’in sıvı bulaşık deterjanını kullandım bütün tencerelerimi matlaştırmıştı.