Bosch sessiz süpürge kullananlar

aslidirasli1

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2017
262
466
48
Günaydın arkadaşlar evimde Arzum marka Süpürge var Ve hiç memnun değilim yakın zamanda iyi bir süpürge almayı düşünüyorum Philips maraton ve Bosch marka sessiz süpürge arasında kaldım Şimdilik Bosch marka Daha ağırlıklı aranızda kullanan varsa yorumlarınızı bekliyorum şimdiden hepinize teşekkür ederim

Ben kullanıyorum, oğlum doğunca almıştım 5 yıl oldu çok memnunum bir kere servis yüzü görmedi bosch proslience

Annemin tüm süpürgeleri boschdu. ve uzun yıllar kullandı.
Bende çeyizime bosch sessiz süpürge almıştım.
Çok memnunum, yalnızca biraz hantal, bir yere sığdıramıyorum
Onun dışında mükemmel temizliyor ve sessiz

Eklentiler

• MCSA00864336_BO_T_12_TBD_BGS5_BGS5SIL66C_picture_KF1_front_ENG_290814_def.jpg
    MCSA00864336_BO_T_12_TBD_BGS5_BGS5SIL66C_picture_KF1_front_ENG_290814_def.jpg
    72 KB · Görüntüleme: 1.054
Annemin tüm süpürgeleri boschdu. ve uzun yıllar kullandı.
Bende çeyizime bosch sessiz süpürge almıştım.
Çok memnunum, yalnızca biraz hantal, bir yere sığdıramıyorum
Onun dışında mükemmel temizliyor ve sessiz
Evet biraz büyükler ama evde bebek olunca ve de diğer süpürgeleri korkunç bulunca ses anlamında Harika oldu

Ben de yıllardır bosch kullanıyordum sonra kafaya philips maraton taktım aldım ama pek memnun kalmadım derken çamaşır makinem bozuldu miele aldım kampanyada yanında elektrik süpürgesi verdiler hediye olarak üstelik standart bir modeli muhteşem ben çok sevdim eve temizliğe gelen kadına philipsi veriyorum mieleyi sadece ben kullanıyorum:KK48:

Ben de yıllardır bosch kullanıyordum sonra kafaya philips maraton taktım aldım ama pek memnun kalmadım derken çamaşır makinem bozuldu miele aldım kampanyada yanında elektrik süpürgesi verdiler hediye olarak üstelik standart bir modeli muhteşem ben çok sevdim eve temizliğe gelen kadına philipsi veriyorum mieleyi sadece ben kullanıyorum:KK48:
Miele hiç duymamıştım ama iyiki philips almamıştım o zaman :) güle güle kullanin

Koltuk için farklı bi ayar var. Halı için ayrı düz bi zemin için farklı ayarları var... bosch'un ayarlanabiliyor mu bilmiyorum.. biz roventanın en sessiz olanını alacaktık ama temizliği zor diye anlattılar ikiside aynı fiyattı philips aldık... ama bizimkide sessiz...

Koltuk için farklı bi ayar var. Halı için ayrı düz bi zemin için farklı ayarları var... bosch'un ayarlanabiliyor mu bilmiyorum.. biz roventanın en sessiz olanını alacaktık ama temizliği zor diye anlattılar ikiside aynı fiyattı philips aldık... ama bizimkide sessiz...
Güle güle kullan canım Bosch marka da da ayarlanabiliyor zemin halı fayans sessiz olması çok güzel daha önce kullandığım süpürgeyle bebeğim korktuğu için bir türlü süpürge kullanamıyordum şimdi resmen süpürgeyi kendisi takip ediyor emekleyerek:)

Güle güle kullan canım Bosch marka da da ayarlanabiliyor zemin halı fayans sessiz olması çok güzel daha önce kullandığım süpürgeyle bebeğim korktuğu için bir türlü süpürge kullanamıyordum şimdi resmen süpürgeyi kendisi takip ediyor emekleyerek:)
Aynen canım sessiz olması çok güzel benim bebeğim yok ama apartmanda oturduğum için rahatsızlık vermemesi için sessiz aldık ister gece kullan ister sabahın köründe çok rahat :))))

X