Arkadaşlar kesinlikle Siemens bosch grubundan birşey almayın biz siemens bulaşık makinesi aldık, aldığımız günden beri bozuk
yıkadığı yerde duruyor. baştan başlatıp duruyoruz serviste anlamıyor
e09 hatası veriyor servislerde hiç birşeyden anlamıyor her geldiklerinde birşeye bahane buluyorlar
yok gideriniz tıkalı, yok kimyasal dökün, makinenin beynine böcek girmiş falan
adamlara bütün apartmanda makineler (arçelik vestel aristonlar) çalışıyorda senin 1500 TL lik makinen mi
çalışmıyor diyoruz. geliyor servis beynini değiştidim diyor ne beyinse makine 3 gün sonra yine aynı
yine servis yine aynı hikayeler
bu arada 500 TL lik aristonu olan komşumuza maskara olduk, arçeliği bıraktığımıza binpişmanız
dahası bunların üstün alman teknolojisinin tirajıkomik ahlaksız sorumsuz 444 leri var
makine zaten aldığımız günden beri her 3 yıkamadan birinde yarım kalıyor e09 hatası veriyor,
arıyoruz 444 ü efendim makineyi resetleyin yeniden başlatın diyolar, bizde bu lanet siemens servisi ve
444 sayesinde aldığımız makine sayesinde her ay en az 50 şer TL fazladan elektrik su parası ödemeye başladık 1 senedir, üstün alman teknolojisi A++ tasarrufu, ne tasarruf ama değil mi
en sonunda bıktık bunlardan 444 ü arayıp derdimizi, anlattık servisi şikayet ettik
ne oldu dersiniz servis geldi önce tamam ücretsiz yapacağım dediği makineye, bizden ne 400 nede 500,
özelliklle tam 444 TL tamir parası istedi.
444 ü arayıp şikayet ettiğimiz için ders verecek bize
444 ü aradık bu ne terbiyesizlik dedik madem 444 TL istiyorsun yazılı döküm ver mahkemeye verecem
sizi diyince biz döküm vermiyoruz diyip aynı servisi bize gönderiyor, servis 444 ücretsiz yapmayın diyor
çekip yapmadan gidiyor, 444 tekilerde servisimiz kabul etmiyor diye yapmıyor diyor. tavuk mu yumurtadan
yumurtamı tavuktan meselesi
koskoca siemens in üstün teknolojik Soytarılığını çekmeyin
yıllarca arçelik kullandık yaygın terbiyeli servislerinden hiçbir sorun yaşamadık dahası her gelip gittiklerinde
özellikle 444 bizi arayıp memnun olup olmadığımızı sorup problemimizi servisin tavırlarını soruyordu.
problem giderilene kadar arıyorlardı.
sonuç siemens e düştük 1,5 senelik (5 yıl garantili) makineyi çöpe atacaz, yada 444 TL haraç vereceğiz,
yada vakit bulsak genel merkezinin yada en büyük showroom unun önünde benzin döküp yakacaz
Bence de en sağlıklısı low frost ama bir buzdolabına; hele ki Arçelik'e o kadar para verilir mi? Ben vermem. İlla vereceksem Zanussi'ye, sharp'a, elektrolüx'e ya da Mielle'e veririm en az 20 sene kullanırım.Arçelik'in bildiğim kadarıyla henüz low frost'u yok çünkü.arkadaşlar anladığım kadarıyla en sağlıklı ve ekonomiği low frostlar.peki bunların fiyatları ne kadar mesela boshc kombi low frostun...bi arkadaşımda arçeliğin buzdolabı var modelini tam bilmiyorum ama büyük bi buzdolabı 3,5 milyarlık.tatilw gitmişler 2 ay sonra bile peynir bozulmamış...
Bence de en sağlıklısı low frost ama bir buzdolabına; hele ki Arçelik'e o kadar para verilir mi? Ben vermem. İlla vereceksem Zanussi'ye, sharp'a, elektrolüx'e ya da Mielle'e veririm en az 20 sene kullanırım.Arçelik'in bildiğim kadarıyla henüz low frost'u yok çünkü.
Ben iki ay önce Media Markt'a bakmıştım. Bosh'un beyaz rengi A++ 1600, ankastre A+++ 1900 idi
peki bu buzdolabının iç hacmi ne kadar?geniş mi?
peki bu buzdolabının iç hacmi ne kadar?geniş mi?
ben de kararsızım. bizim dolap bozuldu. ne alacağıoı bilemiyorum. çok karlanma yapıyor mu?Gerçekten de hem geniş, hem de kullanışlı. Soğutucu hacmi 379, dondurucu hacmi 122 lt. Canlı canlı gördüğüm için söylüyorum; dondurucu bölümü harika! Sana dediğim gibi A++ ve A+++ var ve aralarındaki tek fark A+++ daha az elektrik harcıyor. derindenizlerden'in dediği gibi iç hacminde, görüntüsünde raflarında hiç bir fark yok; aynı. Tek fark elektrik tüketimi. Yalnız sadece A++'ın inox'u var; A+++'ın inox'u henüz yok
ben de kararsızım. bizim dolap bozuldu. ne alacağıoı bilemiyorum. çok karlanma yapıyor mu?
Ben alalı 4 gün oldu. Bosch değil de Siemens marka aldım. Zaten herşeyi birebir aynı ve aynı fabrikada üretiliyor
Benim aldığım model KG58EDL30N
Gerçekten de harika bir buzdolabı ve ben çok uygun fiyata aldım
hayırlı olsun,güle güle kullan. tavsiye üzerine mi bu buzdolabını seçtin?
ben low olması konusunda tereddütlüyüm.iç anadoluda kullanacağım. ama buzlanma yapması konusunda şikayetler olur diyorlar.
low buzdolapları no frostlara göre 1-2 milyar fark ediyor gerçekten.
sen daha yeni almışsın,senin deneyimler nasıl çevrende kullanan var mıydı?
Ben kullanıcıların yorumları ve tavsiyelerine göre aldım. Açıkçası siemens'i uygun fiyatlı bulduğum için o markayı aldım çünkü normalde Bosch'dan daha pahalı
Ben de Ankara'da oturuyorum. Buzdolabında şimdiye kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım. Zaten gelen servis elemanı da çok methetti. Ayrıca low frostlar emin ol no frostlardan daha sağlıklı çünkü sera gazı yok! En önemlisi de geniş iç hacim ve az elektrik harcaması.
Bana özelden mail adresini gönderirsen sana buzdolabının içini çekip göndereyim ve nereden kaça aldığımı da yazayım
O kadar geniş ki tek rafa 3 tencere sığıyor[/QUO
bende düğün arifesindeyim ve low mu no mu karar veremiyorum. özelden mailimi atsam fotoları ve aldığın yeri yollayabilir misin ? bir de low frost sıcak memlekette mi soğuk memlekette mi daha kullanışlı oluyor ? öyle bir durum var mı?
Ben kullanıcıların yorumları ve tavsiyelerine göre aldım. Açıkçası siemens'i uygun fiyatlı bulduğum için o markayı aldım çünkü normalde Bosch'dan daha pahalı
Ben de Ankara'da oturuyorum. Buzdolabında şimdiye kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım. Zaten gelen servis elemanı da çok methetti. Ayrıca low frostlar emin ol no frostlardan daha sağlıklı çünkü sera gazı yok! En önemlisi de geniş iç hacim ve az elektrik harcaması.
Bana özelden mail adresini gönderirsen sana buzdolabının içini çekip göndereyim ve nereden kaça aldığımı da yazayım
O kadar geniş ki tek rafa 3 tencere sığıyor[/QUO
bende düğün arifesindeyim ve low mu no mu karar veremiyorum. özelden mailimi atsam fotoları ve aldığın yeri yollayabilir misin ? bir de low frost sıcak memlekette mi soğuk memlekette mi daha kullanışlı oluyor ? öyle bir durum var mı?
Tabiki mail adresini ver, göndereyim
Ben o kadar çok araştırdım ki! Adana da Mersin de oturanlar da almış ve hiç sıkıntı yaşamamışlar. Ankara şuan 37 derece ve buzdolabı buz gibi😄😄 şaka bir tarafa gerçekten de hiç sıkıntı, sorun yok.
Devir ekonomi devri. Madem yeni evleneceksin şimdiden ekonomik davran ve low frost al.
Tabiki mail adresini ver, göndereyim
Ben o kadar çok araştırdım ki! Adana da Mersin de oturanlar da almış ve hiç sıkıntı yaşamamışlar. Ankara şuan 37 derece ve buzdolabı buz gibi😄😄 şaka bir tarafa gerçekten de hiç sıkıntı, sorun yok.
Devir ekonomi devri. Madem yeni evleneceksin şimdiden ekonomik davran ve low frost al.
selam, bende aldığınız yerin adresini istiyorum ancaak özelden mesaj atamıyorummümkünse huriye_fundaathotmail.com adresine gonderebilirmisiniz_?:18:
Arkadaşlar, buzdolabımı değiştirme zamanım geldi. Uzun araştırmalarım sonucu elektrik tüketimi az, içi geniş ve şık görünümlü bu buzdolabını gördüm. Vestel, Arçelik, Beko markaları kesinlikle düşünmüyorum. Benim buzdolabım Vestel ve hiç memnun değilim. No-frostlarda sera gazı varmış. Onun için yiyecekleri açık koyduğumuz zaman kurutuyor ve bu gaz zararlıymış. Low-frostlarda bu sıkıntı yok, 6 ayda bir dolabı kapatıp buzunu çözdürmek ve temizlemek gerekiyor ama ben zaten no-frost'umun içini her ay temizlediğim için bu sıkıntı değil. Çok az buzlanma yapıyormuş (0,5 mm) bu da sorun değil bence... Hem ekonomik bir buzdolabı hem de kullanışlı. Yorumlarınızı bekliyorum...
Ben siemens in low frostunu kullanıyorum. Almadan önce çok araştırmıştım, teknik anlamda da no frostlardan daha iyiymiş. İlk zamanlar çıkardığı seslerden ve ısı düşüklüğünden rahatsızdım, ama ayarlanabiliyor ısı. Bir problem gözlemlemedim alıştıktan sonra. Tuhaf bir makine değil, no frosttan bir farkı yok. Forum donanım haberde koduyla yazarsanız inceleme yazıları bulacaksınızdır.
günaydın boreas. buzluğundan memnunum, hala tam kapasite değil bende, depolamayı yeni öğrendiğimden :) çekmeceleri çıkartıp kullanabilme özelliği de avantaj. soğutucu yüksek ama sandalyeyle yetişecek kadar değil, ben fazla zorlanmıyorum, boyum 157, bir de pek kullanmadıklarımı en üste koyuyorum ve o raf dar bir raf.
artık ses yapmıyor, yazdığım gibi ilk zamanlar çok yapıyordu :44: karlanma bazen hafif oluyordu, ama şimdilik hiç yok, bir de kışdereceyle de oynamadım.
teşekkür ederimgenelde erkekler ilgileniyor; ama erkekler de üstünkörü ilgileniyor genelde. eşimin de pek vakti olmadığından, benden araştırmamı istemişti. ben de bol bol forum donanım haber okudum ve tüm beyaz eşya seçimlerimde candoğan ve lordford etkili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?