- 20 Ocak 2013
- 4.045
- 748
- 178
selam kızlar
ben fellik fellik nofrostmu lowfrostmu diye arayaduyum meğer benim babaannemin geçen yıl aldığı dolap lowfrostmuş
gezmedik bayii forum bırakmadım gökte ararken yerde bulmak bu olsa gerek
.kendileride bilmiyor ne olduğunu ben kalmıştım evlerinde geçen gün o zaman fark ettim söyledim bilmediklerini söylediler ve 1 yıldır hiç kapatılmadığı halde öyle bi çok buzlanma yok ,bubüyük derin dondurucular kadar bi buzlanma var üst kısımda
alt dolap kısmıda dikkat etmeyen fark etmez arka kısımda belli belirsiz buz var ve çok memnunlar dolapdan,elektirik faturalarıda baya düşmüş öyle söylediler.,bende sizinle paylaşmak istedim ben kararımı verdim low frost alıcam dolabı hem ucuz hem sağlıklı hem tasarruflu daha ne olsun

ben fellik fellik nofrostmu lowfrostmu diye arayaduyum meğer benim babaannemin geçen yıl aldığı dolap lowfrostmuş

gezmedik bayii forum bırakmadım gökte ararken yerde bulmak bu olsa gerek

alt dolap kısmıda dikkat etmeyen fark etmez arka kısımda belli belirsiz buz var ve çok memnunlar dolapdan,elektirik faturalarıda baya düşmüş öyle söylediler.,bende sizinle paylaşmak istedim ben kararımı verdim low frost alıcam dolabı hem ucuz hem sağlıklı hem tasarruflu daha ne olsun