• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar hangi buzdolabını alayım ? BOSCH ? Fikir verin lütfen...(resimli)

asktan_yana

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2012
46
0
16
Ankara
Arkadaşlar ben bi türlü buzdolabım için karar veremedim...Bi bakarmısınız rıca etsem ? Kullananlarda varsa yorum yapsın kullanmayanlarda fikir versin lütfen...

Ben 2.sıradaki KDN49A74NE olan buzdolabını aldım şu an paketi açılmadı ama evimde bekliyor. Tanıdığımız olduğundan pakette açılmadığından değiştirebileceğimizi söylüyor.Biz alırken ben hiç araştıramamıştım malesef :( Normalde benim aldığımı çok beğeniyorum fakat sonradan baktım ki dereceli yani dijital değil göstergesi ve büyüklük açısından standart ayrıca noral buzdolabı seklınde buzlugu üstte hep böyle istemiştim sonra baktım herkesin evinde şu kombi olanlardan ve buzlugu altta olanlardan gördüm ve çoğu dijital...O yüzden değiştireyim mi değiştirmeyim mi kararsızım siz bi bakın yardımcı olun lütfen...(Nişanlım değiştirmemize gerek yok bence çok güzel diyor ama ben yinede kararsızım :/ Sizden yardım bekliyorum...Sonucta uzun ömürlü kullanılacak bır sey pişman olmak istemiyorum...

----->>> (Resimlerin üzerine tıklayınca büyüyor orjinal boyutta oluyor !!! Daha net görebilirsiniz !!!)

Bosch---KGN57PI32N

No Frost Kombi Kolay temizlenebilir inox dış yüzey
enerji sınıfı = A+
Sogutucu brüt hacim = 385 l
Dondurucu brüt hacim = 120 l
Fiyatı = 2.589 TL

$1.webp $1 (2).webp

Bosch---KDN49A74NE

No Frost Kolay temizlenebilir Inox dış yüzey
Enerji sınıfı = A+ (kWh/Yıl : 416)
Sogutucu bölmesi net hacim = 380 l
Dondurucu bölmesi net hacim = 95 l
Fiyatı = 2.229 TL

Eki Görüntüle 483917 $2 (2).webp

Bosch---KGN56AI22N

No Frost Kombi Kolay temizlenebilir Inox Dış yüzey
Enerji Sınıfı = A+
Soğutucu bölmesi net hacim = 313 l
Dondurucu bölmesi net hacim = 123 l
Fiyatı = 2.399 TL

$3 (1).webp $3 (2).webp

Bosch---KGN57AL22N

No Frost Kombi Kolay temizlenebilir Çelik Görünümlü Dış Yüzey (Inox Değil !!!)
Enerji Sınıfı = A+
Soğutucu brüt hacim = 385 l
Dondurucu brüt hacim = 120 l
Fiyatı = 2.249 TL

$4 (1).webp $4 (2).webp

Son düzenleme:
bence aldığın güzel ve kullanışlı..ben olsam değiştirmezdim..ama dijital gösterge gerçekten senin için çok önemliyse ve kafana takıcaksan değiştir..bir de buzluğu altta olanlar bana cazip gelmiyo..

bence aldığın güzel ve kullanışlı..ben olsam değiştirmezdim..ama dijital gösterge gerçekten senin için çok önemliyse ve kafana takıcaksan değiştir..bir de buzluğu altta olanlar bana cazip gelmiyo..

cok tesekkür ederım aslında ben cok severek aldım taaa ki şu 1 aya kadar kafam karıştı baktım herkesin evinde alttan buzluklu dolaplar + dijital göstergelı...Dedim bende değiştirsem mi ne de olsa paketini acmadık bıle öylece beklıyor...Sonucta bı kere alınıyor iyice düşünmek lazım dedim...Yoksa banada cazip gelmezdi hiç eskiden alttan buzluklu olanlar ama genişlik açısından onlar daha geniş :/ Benimkinin buzluğu kücük gelmeye basladı gözüme onun ıcıne ne dolduracagım dıye düşünüyorum su an ama cevremdekıler güzel oldugunu ve buzluguna cok fazlada olasada bıseyler doldurabılcegını söyledıler

ben 1. sıradakini aldım daha kullanmadım. boschdan şüphem yok tabiki ama kombi tarzını ilk kez kullanıcam bakalım kullanışlı olacakmı.:26:
inox olsun bence inox görünümlüler parmak izi bırakacak gibi geldi bana. kombi tipi istemiyorsan değiştirme dolabını bence

Son düzenleme:
Buzdolaplarımız aynı cnm.Beyaz eşyacı bizim de tanıdığımız kendi evinde kombi tipi kullandığını söyledi ama söylediğine göre dondurucu bölümü çok kullanışlı değilmiş.Güzel günlerde kullanman dileğiyle

Back
X