• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çamaşır ve Kurutma Makineleri Bosch çamaşır makinesi

jmner

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2009
5
0
86
56
İstanbul
Yeni çamaşır makinesi alacak olan arkadaşlar markayı asla tavsiye etmiyorum. İki senedir uğraş veriyorum. Kendileri de gördüler. Çamaşırlarımı deliyor. Ama sorunumu çözmüyorlar. Marka olarak ürünlerinin arkasında durmadığını gördüm. Servisleri sıfır. Aranızda bu makineyi kullanan (Logixx 8) var mı? Bu sorunu yaşayan var mı? Birkaç kişiyle görüşmemde bu sorunu yaşadıklarını ama farkında olmadıklarını söylediler. Dünyanın parası BOŞa gitti. Sizinki de gitmesin!..:45:

Yeni çamaşır makinesi alacak olan arkadaşlar markayı asla tavsiye etmiyorum. İki senedir uğraş veriyorum. Kendileri de gördüler. Çamaşırlarımı deliyor. Ama sorunumu çözmüyorlar. Marka olarak ürünlerinin arkasında durmadığını gördüm. Servisleri sıfır. Aranızda bu makineyi kullanan (Logixx 8) var mı? Bu sorunu yaşayan var mı? Birkaç kişiyle görüşmemde bu sorunu yaşadıklarını ama farkında olmadıklarını söylediler. Dünyanın parası BOŞa gitti. Sizinki de gitmesin!..:45:

ben kullanıyorum arkadaşım... böyle bir sorunla karşılaşmadım...

bua ay almayı düşünüyorum marka olarak bosch düşünüyorum ama bilmiyorum yinede

was20461 logixx 8 varioperfect hoşuma gitti 8 kg iç hacmi bayağı büyük geldi,valla bütçe 1 000 tl ama biraz zorlucaz bunu alırsak eğer,kullanan varmı acaba bundan

was20461 logixx 8 varioperfect hoşuma gitti 8 kg iç hacmi bayağı büyük geldi,valla bütçe 1 000 tl ama biraz zorlucaz bunu alırsak eğer,kullanan varmı acaba bundan

arkadaşım internette bu makineyi araştırdığın zaman herkesin çok olumlu konuştuğunu fark edersin...güzel makine...

bir buçuk yıldır bosh makina kullanıyorum sorun yok.modelini hatırlamıyorum ama en uygn olanını almıştım peşin 700 olanı:ssz:

bosch tan şikayet eden sadece sizsiniz sanırsam. :) Beyaz eşya da genel anlamda bosch iyidir servisine bişey diyemeyiz tabi ki :)

geçmiş olsun.. elektronik eşya şans işidir.. siz şanssızmışınız..bence siz bosch'u değil aradığınız teknik servisi burada şikayet edin..

bahsettiğiniz makinalar tr de üretilmiyor, teknik servis problemleri çözemiyorsa makinaları bilmediklerinden olabilir

bence hemen boscha mail at dünyaca ünlü bir marka bunu nasıl yapar felan diye benim buzdolabımda öle bi sorum olmuşdu yenisi ile değiştirdiler müşteri memnuniyetine çok önem veriyorlar ayrıca senin bahsettiğin makineden annemin evinde ve yazlığında var süper yıkıyor bende benim eskisi bozulunca almayı düşünüyorum

Evet beyaz eşya şans işi. ben bosch avantixx 8 varioperfect serisini aldım hep kıs aprogram yıkıyorum güzel yıkıyor. beyazları sadece uzun programa atıyorum. Çok memnunum.

Benim de bulaşık makinem süpürgem çamaşır makinem bosch hepsinden memnunum. Biraz pahalı gibi gelse de değer bence.Çamaşır makinesi olarakta wat24480tr 9 kilo taksitle 1500 e aldım. Nakit olunca 1350-1400 e kasar iniyorlar. Tavsiye ederim..

Back
X