• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BOŞANMIŞ VE ÇOCUKLU ERKEK İLE SEVGİLİ OLMAK ACİLLLL

Tableti 1hafta kizinda kalmis Askimli sevgilimli mesenger yazismalari varmis tabette. Kadinin yazdiklari yok ama adamin yazdiklari var. Gecmiste kadinin sevdigi varmis galibaaldatildi kadin tarafindan. Ama emin de degil tabletteki o yazismalarin kime ait oldugundan. Aman dedim ya ne hali varsa gorsun dengesiz tutarsiz davraniyor konusuyor ariyor merak ediyor ama arkadas gibi davraniyor.dengemi bozuyor enerjim dusuyor. Bulgur pilavi yapiyo onu sorruyor kufur eder gibi. Zaten ben bu iliskide nasil davranayim diye size sordum boyle bir adam nasil sevilir nasil davranmali diye. Siz ya ayril dediniz ya yok adam bosanmakta hakli yok karisi bosanmakta hakli dediniz. Ben adamdan ayrilayimmi kopayimmi diye sormamistim. Yada karisi mi hakli kendimi diye de. Evine gidecegim dedim hemen basit oldum. Turk milleti olarak felaket tellaliyiz. Liseden sonra hakan diye biriyle gorusuyordum. Evlenip bosanmis soylememis kucuktum ozaman. Annem hakanin basindan evlilik gecti diye ayirmisti cocukla konusup babasi dula vermez diye. Yillar sonra faceten baktim kizi olan bi kadinla evlenmis bir kiz da kendileri yapmis iki kizi karisiyla mutluluk fotograflari koymus bir suru canim karim diye. Demekki oluyor. Sizlerde de suanki hayatimda es dost arkadas kardesim goruyorum ki felaket tellali gibisiniz. Ben ne yasasam da kotu, umut etmekten guzeli iyiyi gormekten hep olumluyu cagirmaktan vazgecmedim herkes karamsar biri de demiyor guzel duygurinin pesinden git mutlu ol mutlu et hayat aci getircekse yasa gor. Suan o aci vermese hayat baska bir uzuntu verebilir varsin asktan sevgiden olsun. Cok karamsar karabulutlu bir milletiz. Siz boyle diyorsunuz. O zaten ne yaptigi ne istedigi belli degil pes ediyorum yavas yavas o bulgur pilaviyapsin evde aksam 5e kadar cumartesi gunu uyumus. Pazar kizini alicak. Ot gibi yasasin. Ben malimusavirlik kursuma gidip ordan arkadaslarimla yemek kafe gezer tozarim cumartesim cok guzel gecti oda evde pinekledi boyle bitsin hayati mustehakk ona ott gibi evkadini gibi.
Canım Türk milleti olarak bizlerin felaket tellalı olduğumuzu düşünüyorsan
yaşadıkların hakkında Amerikan yada Japon milletinin fikirlerini soracaksın. Biz gerçekçi insanlarız, film çevirmiyoruz, ayrıca dost acı söyler.

Kendin yazmışsın kızı olan bir kadınla evlenmiş diye, ikisi de aynı durumdalar yani, dolayısıyla geçmişe perde çekmeleri çok daha basit olmuştur. Bekar bir insanın boşanmış birisiyle evlenmesi ile başından evlilik geçmiş iki insanın evlenmesi bambaşka şeyler...

KIZLAR HAYATIMDA YAŞAMADIĞIM YENİ BİR DURUM SÖZ KONUSU. 1 YILLIK BOŞANMIŞ VE İLKOKULA GİDEN KIZI OLAN BİR ADAMA AŞIK OLDUM. 2 KEZ BULUŞTUK. İÇİMDE BAZI KONULARDA HUZURSUZLUKLAR OLABİLİYOR. BU İLİŞKİDE NASIL DAVRANMAM DAHA DOĞRU OLUR. DEZAVANTAJLARINI NASIL YOK EDEBİLİRİM. EVLİLİĞE KADAR GÖTÜREBİLECEĞİM Bİ İLİŞKİ OLSUN İSTİYORUM. YIPRANMIŞ BU ADAMI MUTLU EDERKEN KENDİM NASIL DAVRANMALIYIM. BANA DENEYİMLERİNİZDEN VE TAVSİYELERİNİZDEN BAHSEDERSENİZ SEVİNİRİM. YAZARSANIZ BİRAZ DAHA DETAYINA GİRMEK İSTİYORUM.

Ben bekarken ayni durumda birine aşık oldum ikimizde sevdik ama olmadi adam meğerse karisini unutmak icin beni kullanmis daha benden ayrilmadan baskasini buldu evlendi simdi yine cocugu var :) aklin varsa hicccc baslama

Back
X