BOŞANMIŞ VE ÇOCUKLU ERKEK İLE SEVGİLİ OLMAK ACİLLLL

O bi taraftan kafasi karisik davraniyor ne istedigi belli degil bi tarafyan siz yapma diyorsunuz 100tane mesaj var hepsi olumsuz okdum ya bu isaretse Allahtan mantikli davraaliyim. Lakin dedimya bekar hic rvlenmemis adamlari toplasam onun tirnagi olamaz. O durus eda karizma cool ama dogal siradan halleri. Izlemeye doyamiyorum guclu tipki bir aslan gibi uzum ve yapili mudurum. Sakin dingil hali huzur verici.

O bi taraftan kafasi karisik davraniyor ne istedigi belli degil bi tarafyan siz yapma diyorsunuz 100tane mesaj var hepsi olumsuz okdum ya bu isaretse Allahtan mantikli davraaliyim. Lakin dedimya bekar hic rvlenmemis adamlari toplasam onun tirnagi olamaz. O durus eda karizma cool ama dogal siradan halleri. Izlemeye doyamiyorum guclu tipki bir aslan gibi uzum ve yapili mudurum. Sakin dingil hali huzur verici.
Ooo sen abayi yakmissin

yaşayıp göreyim diyorsun ama sonu belli büyük sorunlar arkasından buyuk hayal kırıklığı.adam tecrubeli nasiletkileyecegini biliyor okadar.hele nasıl mutlu ederim diyorsun ya işte iliskinde hic mutlu olamayacaginin gostergesi..once ben mutlu olmaliyim ki mutluluk verebileyim.bir de cocuk var arkana bakmadan vazgeç.ama hayatta vazgecmezsin buyuk bir psikolojik savasa hazir ol

KIZLAR HAYATIMDA YAŞAMADIĞIM YENİ BİR DURUM SÖZ KONUSU. 1 YILLIK BOŞANMIŞ VE İLKOKULA GİDEN KIZI OLAN BİR ADAMA AŞIK OLDUM. 2 KEZ BULUŞTUK. İÇİMDE BAZI KONULARDA HUZURSUZLUKLAR OLABİLİYOR. BU İLİŞKİDE NASIL DAVRANMAM DAHA DOĞRU OLUR. DEZAVANTAJLARINI NASIL YOK EDEBİLİRİM. EVLİLİĞE KADAR GÖTÜREBİLECEĞİM Bİ İLİŞKİ OLSUN İSTİYORUM. YIPRANMIŞ BU ADAMI MUTLU EDERKEN KENDİM NASIL DAVRANMALIYIM. BANA DENEYİMLERİNİZDEN VE TAVSİYELERİNİZDEN BAHSEDERSENİZ SEVİNİRİM. YAZARSANIZ BİRAZ DAHA DETAYINA GİRMEK İSTİYORUM.
kıskanç bir kişiliğin varsa yol yakınken geri dön derim. çocuk küçük olduğu için eski eşiyle eşiyle sürekli konuşmak ve görüşmek zorunda kalacaktır. Çocuğu annede olsa bile mutlaka sizde de kalacaktır sen buna razı gelebilecek misin? Ayrıca çocuğuna sinirlendiğin zaman çok yaramazlık yaptığın da kendi çocuğuna yaptığın gibi yapma dur filan diye kızamazsın. Bu sefer sen benim çocuğuma nasıl kızarsın diye kavga çıkacaktır. Bunları göze alabiliyorsan sen bilirsin

Vazgecicem zaten surundugu hayatindan memnun yalnizlik yemek camasir beklesin dursun kizi agladimi sabah 6da al dedimi alsin karisini beklesin. Kariyer hayatimin donum noktasindayim universite proflari asiliyor genç. Yasli adama kalmadim slaakligina doymasin. Bosanmis adam anladimki gozunuzde seytan vallahi korktum. Seven kadin zaten mutludur onunla sevdigini mutlu etmek istemesi de dogaldir ne sacma bakis acisi once sen mutlu olmak isteymis ben zayen onunla oldugumda zaten mutluydum az once telefonda konusup gulusmek bile mutlu ediyor. Ama birakacagim icime sinmiyor bisiler kirginim yilbasina kiymetimi bilmiyor.

Cocugu kiskanmam bagirip cagirmam da. Daha guzel bakardim. Ama eski karisi icin beni uzerse onu vurabilirim de. Ona gre karar vermeli. Gerci artik yazmanizin bir geregi yok istedigim cevaplari aldim. Vazgeciyorum ondan. Hoscakalin.

Seninki sevgi aşk da değil sanki takıntı. Senin peşinden koşmamasını takıntı yapmışsın. Yılbaşında çocuğunu tercih edince egon devreye girmiş bence. Şu an o taze hırsla neden neden diye uğraşıyorsun.
Ama bu da hayırlı olan aslında ben sana söyleyeyim. Cidden burdaki tüm çocuklu adamla evlenen kadınların konularını oku binde bir olumlu konu okursun.
Benim çevremde de mutlu olan yok.
Boşuna hırs yapma. Hem adamın peşinden koşup niye özledim diye mesaj atıyorsun. Hırslanmak yerine kendi gururunu da düşün bence. Çok yanlış yoldasın.
Genç ve iyi niyetlisin çocuksuz biriyle evlenirsin umarım.

yaşayıp göreyim diyorsun ama sonu belli büyük sorunlar arkasından buyuk hayal kırıklığı.adam tecrubeli nasiletkileyecegini biliyor okadar.hele nasıl mutlu ederim diyorsun ya işte iliskinde hic mutlu olamayacaginin gostergesi..once ben mutlu olmaliyim ki mutluluk verebileyim.bir de cocuk var arkana bakmadan vazgeç.ama hayatta vazgecmezsin buyuk bir psikolojik savasa hazir ol
Adam nasol etkileyecegini biliyor

Nasil etkileyecegini biliyo derken nerde blof yapmis

Hiçbir kadın geçerli bir nedeni olmaksızın yuvasını yıkmaz. Ben boşanmış bir erkeğe ne yapmış ta kadını bezdirmiş diye bakarım.

Hiçbir kadın geçerli bir nedeni olmaksızın yuvasını yıkmaz. Ben boşanmış bir erkeğe ne yapmış ta kadını bezdirmiş diye bakarım.

Arkadaşlar herkes tecrübesine deneyimine gördüklerini yazmış en güzel şekil de ama alıntı yaptığım arkadaşım gibi düşünenler niye tek taraflı düşünüyor peki durum tam tersi ise yuvayı bozan kadın ise o erkek boşanmış çocuklu olsa da evlenebilinir mi ?

Konu sahibi arkadaşım kırk kere düşün çünki sadece o adam ile değil çocukları ile de evleniyorsun bir nevi bunları kaldırabilecekmisin ?

Arkadaşlar herkes tecrübesine deneyimine gördüklerini yazmış en güzel şekil de ama alıntı yaptığım arkadaşım gibi düşünenler niye tek taraflı düşünüyor peki durum tam tersi ise yuvayı bozan kadın ise o erkek boşanmış çocuklu olsa da evlenebilinir mi ?

Konu sahibi arkadaşım kırk kere düşün çünki sadece o adam ile değil çocukları ile de evleniyorsun bir nevi bunları kaldırabilecekmisin ?
Bizim kültürümüzde bir kadının boşanması çok zor kardeşim. Bunun tek tarafı iki tarafı yok valla. Ben her zaman kadının tarafında olurum. Erkekler bir yolunu bulur boşversene.

Bizim kültürümüzde bir kadının boşanması çok zor kardeşim. Bunun tek tarafı iki tarafı yok valla. Ben her zaman kadının tarafında olurum. Erkekler bir yolunu bulur boşversene.

Boş verdim evet sonra öyle pişman oldum ki çok fena gidip özür diledim çocukluk arkadaşımdan ağır konuşmuştum çünki yüzüne... Konu dağılmasın özelden açıklarım

Boş verdim evet sonra öyle pişman oldum ki çok fena gidip özür diledim çocukluk arkadaşımdan ağır konuşmuştum çünki yüzüne... Konu dağılmasın özelden açıklarım
Yooo, açıklama yapmanıza gerek yok.

Ben istisnasız tüm erkekler böyledir demedim ki. Genel olarak bu konudaki fikrimi söyledim. Üç, beş adamın mağduriyeti de kaideyi bozmaz. Kadınlar öyle ağır bedeller ödüyorlar ki erkekleri kayırmayacağım.

Yooo, açıklama yapmanıza gerek yok.

Ben istisnasız tüm erkekler böyledir demedim ki. Genel olarak bu konudaki fikrimi söyledim. Üç, beş adamın mağduriyeti de kaideyi bozmaz. Kadınlar öyle ağır bedeller ödüyorlar ki erkekleri kayırmayacağım.

Ben kayırmıyorum tek taraflı bakılmamalı diyorum ki özelden sebebini yazdım ama haklı olduğun yan ataerkil yapıdan dolayı kadının hayatı çok daha farklı hal alıyor.

Tableti 1hafta kizinda kalmis Askimli sevgilimli mesenger yazismalari varmis tabette. Kadinin yazdiklari yok ama adamin yazdiklari var. Gecmiste kadinin sevdigi varmis galibaaldatildi kadin tarafindan. Ama emin de degil tabletteki o yazismalarin kime ait oldugundan. Aman dedim ya ne hali varsa gorsun dengesiz tutarsiz davraniyor konusuyor ariyor merak ediyor ama arkadas gibi davraniyor.dengemi bozuyor enerjim dusuyor. Bulgur pilavi yapiyo onu sorruyor kufur eder gibi. Zaten ben bu iliskide nasil davranayim diye size sordum boyle bir adam nasil sevilir nasil davranmali diye. Siz ya ayril dediniz ya yok adam bosanmakta hakli yok karisi bosanmakta hakli dediniz. Ben adamdan ayrilayimmi kopayimmi diye sormamistim. Yada karisi mi hakli kendimi diye de. Evine gidecegim dedim hemen basit oldum. Turk milleti olarak felaket tellaliyiz. Liseden sonra hakan diye biriyle gorusuyordum. Evlenip bosanmis soylememis kucuktum ozaman. Annem hakanin basindan evlilik gecti diye ayirmisti cocukla konusup babasi dula vermez diye. Yillar sonra faceten baktim kizi olan bi kadinla evlenmis bir kiz da kendileri yapmis iki kizi karisiyla mutluluk fotograflari koymus bir suru canim karim diye. Demekki oluyor. Sizlerde de suanki hayatimda es dost arkadas kardesim goruyorum ki felaket tellali gibisiniz. Ben ne yasasam da kotu, umut etmekten guzeli iyiyi gormekten hep olumluyu cagirmaktan vazgecmedim herkes karamsar biri de demiyor guzel duygurinin pesinden git mutlu ol mutlu et hayat aci getircekse yasa gor. Suan o aci vermese hayat baska bir uzuntu verebilir varsin asktan sevgiden olsun. Cok karamsar karabulutlu bir milletiz. Siz boyle diyorsunuz. O zaten ne yaptigi ne istedigi belli degil pes ediyorum yavas yavas o bulgur pilaviyapsin evde aksam 5e kadar cumartesi gunu uyumus. Pazar kizini alicak. Ot gibi yasasin. Ben malimusavirlik kursuma gidip ordan arkadaslarimla yemek kafe gezer tozarim cumartesim cok guzel gecti oda evde pinekledi boyle bitsin hayati mustehakk ona ott gibi evkadini gibi.

Son düzenleme:
okadar kadın sana yazdı ve hep aynı şeyleri yazdı boşyere deneme deneyecek bir avantaj yok ortada, mutlu olamazsın yol yakınken dön, diyorsa bence üsteleme
O çocuklu bir adam önceliği eğer baba ise çocugu olacak.. Ot gibi yaşayacak yaşı var yorgun olacak senin arkadaşlarına hele hiç uyum sağlayamayacak
Sende onun evli çocuklu brlli yaşta arkadaşlarını sevemeyeceksin
Adam emin değilmiş Karısının onu aldattığındab belki de af dileyecek dönüp barışacaklar
Hakkında hayırlısı olsun

yeni boşanmış çocuklu adam kafası karışık hala, belki karısıyla barışma ihtimali var, belki çocuğunu özlüyor pişman vicdan azabını yaşamak istiyor. her şeyin nekahat dönemi vardır.
sizin zorlamanızla birşeyler başlamış ve adam yürütmek istemiyor. sizle olmak istese kimse engel olamaz. kimseyi dinlemez, bildiğini yapar.

Back
X