- 8 Haziran 2021
- 135
- 91
- 13
- 36
Burada bende zaman geçiriyorum konu okuyurum, yorum yapıyorum ama görüyorum ki cesaret etmek oldukça zor çoğu kadınlarda.
Benimde problemim sorunlarım var elbette boşanacak dertmi diye kafama takıyorum zaman zaman.
Öyle zor(Muş) gibi geliyor ki boşanmış kadın olmak tabikide zordur..
Pisikolojik&fiziksel şiddeti, ihaneti, küfürü ve hakareti yaşayıp mutsuzluğa katlanmaktansa boşanmak daha sağlıklı bir karar elbette bunun için boşanmaya karar vermek zor geliyor bu konuda fikrirleriniz neler.
Ben yaptım pişman değilim hayatım daha güzel oldu diyen kadınların hikayelerini okusak burada. Neler yaşayıp boşandınız hayatınız daha güzel oldu mu?
Birinin hayatına dokunmak için mesela tabiki isteyen yazabilir boşanma pisikolojisi ve sonrası nasıl bir süreç okumak isterim yorumları.Herkese teşekkür ederim okuduğunuz için.
Konumu güncellemek istiyorum eşimin 2 aydır bı kadınla yazıştığını konuştuğunu gördüm. İnkar etmedi sen işle çocukla ilgiliydin konuşma ihtiyacı hissettim sadece sohbet ettik desede her konuşma 40 dakika en az kadın buna canım diyor eşim ona çikolataları beğendin mi tatlım yazmış. Yoğun iş temposu var eşimin evde hiçbir iş beklemem yemek yediği tabağı bile ben toplarım. Hiçbir görevi yok evde çocuğun dersini ben yaptırırım işin yoğun derim. Başka kadınla saatlerce sohbet etmesini o sohbetin ona iyi gelmesini hazmedemiyorum.. eve gelmeden önce hep dakikalarca onunla konuşmuş günlerce.. Başka kadının sohbeti ona iyi gelmesi çok canımı yakıyor. Aldatmadım görüşmedim buluşmadım diyor sonuçta konuşması da sadakati etkiliyor. Çikolata yollamış çok kötü bir gün geçirdi diye yolladım diyor. Off of çok değersiz hissediyorum kendimi. Böyle bişey yaşasaydınız ne yapardınız? Bana karşı soğuktu zaten 1 yıldır falan ama böyle bişey tahmin etmezdim hiç. Şimdi ilgili pişman ama içimde kırılan güvenim le nasıl yaparım bilmiyorum şans ver affetme hemen ama zaman ver kazanacağım güvenini ,, bunu atlatacağız diyor. Affetmedim ama zaman verdim böyle bişey atlatılır mı. Kaybedilen güven geri kazanılır mı? Bitap durumdayım şu anda.. Karışık yazmış olabilirim kusura bakmayın ellerim titriyor hala çünkü.
Benimde problemim sorunlarım var elbette boşanacak dertmi diye kafama takıyorum zaman zaman.
Öyle zor(Muş) gibi geliyor ki boşanmış kadın olmak tabikide zordur..
Pisikolojik&fiziksel şiddeti, ihaneti, küfürü ve hakareti yaşayıp mutsuzluğa katlanmaktansa boşanmak daha sağlıklı bir karar elbette bunun için boşanmaya karar vermek zor geliyor bu konuda fikrirleriniz neler.
Ben yaptım pişman değilim hayatım daha güzel oldu diyen kadınların hikayelerini okusak burada. Neler yaşayıp boşandınız hayatınız daha güzel oldu mu?
Birinin hayatına dokunmak için mesela tabiki isteyen yazabilir boşanma pisikolojisi ve sonrası nasıl bir süreç okumak isterim yorumları.Herkese teşekkür ederim okuduğunuz için.

Son düzenleme: