boşanmış kadınlar hayat boşandıktan sonra nasıl?

nediye ayrildiniz nikah kiyilmis
Resmen dusmanlik yapmak istemis gibi
Tam olarak nolduda ayrilalim dedi daha ayni eve girmeden
Düğünden kaçtılsr bizim dedimiz olavak diye benim ailemde dğün oöacak dedi bunlarda bu yola başvurdu insan namussuz olunca sadecw kendi dedini biliyormuş

artik onunuze bakacaksiniz
İşte mahkeme si davası ben bunlarla nasıl başa çıkacağım bundan sonra napavağım bu bekaret benim geleceğimide etklicwk normal bi anlaşmazlıkla ayrılık olsa bu kadar dağılmazdım ama beni ruhen bedenen mahvetti ayrılalı bir ayı geçti hala toparlayamadım

psikolojik yardim alin bence
Bu bekaret duurmunu takinti hâline getirmeyin lutfen
Evlneip 3aysonrada ayrilabilirdiniz

psikolojik yardim alin bence
Bu bekaret duurmunu takinti hâline getirmeyin lutfen
Evlneip 3aysonrada ayrilabilirdiniz
Ben normaldede herşeyw ağlayan üzülen melankolik bir insanım şu an bana yapılabeni ne hale getirdi anlarsınız ilaç kullanıyorum o da el titremesi yapıyor

O adami gidip sikayet edeceksin.Bu sikayetini mahkeme de kullanip bosanacaksin.Seni mecbur birakmaya calismis.Önceden boyle rahat degildi simdi elini guclu goruyor.Bir ömür oyle adam ve aileyle yasanmaz igrenc ya

Düğünden kaçtılsr bizim dedimiz olavak diye benim ailemde dğün oöacak dedi bunlarda bu yola başvurdu insan namussuz olunca sadecw kendi dedini biliyormuş
'' Ben nasılsa bekaretini aldım, eninde sonunda elime düşecek, kim evlenecek ki onunla. '' diye düşünüyor herifçi ondan rahat. Tecavüz ettiğini kanıtlayamıyorsanız onun dediğini yapın, uzlaşın ve anlaşmalı boşanın. Bir an önce kurtulun. Baksın kalsın arkanızdan. Merak etmeyin, bekaret gitti diye kimse güzel bir yuva kuramayacak diye birşey yok. Bizim memlekette bir kız varmış, kaçırmışlar. Annesi üstüne oturmuş oğluna tecavüz ettirmiş. Geri gidemesin diye. Ama gitmiş kız. Bi güzel de şikayet etmiş. 25 er yıl vermişler o pislik ana oğula. O kız şimdi evlenmiş harika bir kocası varmış rahatı beyde yokmuş diye duydum. Çok gereksiz bir rahat yani senin herifteki.

Aynen dediğinz gibi ailem beni tutmaz sandılar mecbur bıraktım sandılar şimdi bendw bidaha yuva kuramazsam gelinlik giyemezswm diye üzülüyorum

Aynen dediğinz gibi ailem beni tutmaz sandılar mecbur bıraktım sandılar şimdi bendw bidaha yuva kuramazsam gelinlik giyemezswm diye üzülüyorum
Ah canım benim kurarsınız. Erkek mi kalmadı? Asıl kafanız karışıp ona dönerseniz bir ömür cehennemi yaşarsınız. Yapmayın, dışarısı adam dolu.

İşte bu haldeyim o yüzden bi aşağı yanım var nolacak geleceğim düşün düşün duruyırum
Aşağı yan mı? Ah lütfen. Kimse parmak ucu kadar bir zar yokluğundan dolayı değer kaybetmez. Bu kafadan bi çıkın. Aşağı olan eski nişanlın ve tuhaf kabilesi. Onların içine kim girse illallah eder, ömrü billah mutluluk yüzü göremezler çünkü huzursuzluğu şiar edinmişler, kaostan besleniyorlar. Onların aşağı tarafı var, kötü kalpleri o da.

Eşim 7 sene önce nişanlymış düğüne 20 gün kala ailesi yüzinden bitmiş yinr şimdi diyorum toprağın altıns gireceğiz hiçmi korkmuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…