- 27 Eylül 2012
- 2.647
- 843
Sen de benim gibi hep benzer sorularlasın ..Kendınde hata görmesen ,arkadasların dedıgı gıbı gıden
gıtsın dersın zaten dı mı?Susmadık,hakkımızı aradık dıye böyle mı oldu..diyorsun..Ben de aynısını
dusunuyorum..susanlar cok mu mutlu sankı ..Ben bebegım dogduktan sonra hep alttan alan taraf oldum
ne oldu ..Hiçbirşey..Elimde ne var..Koca bir hiç..Keşke önceden davrandıgım gıbı kacan ben kovalayan
o olsaymıs dıyorum,demek kı köpek cekmek lazımmıs ;alttan aldıgıma pişmanım ben de herkesın aksıne:)
Resmi olarak boşanamsamda ben artık boşnadım olarak görüyorum kendimi (karar temyiz aşamasında kısa süre sonuçlanacak inşallah)..İlk 1-2 ay sıkıntı yaşadım bu bir gerçek çünkü 9 senedir hayatımdaydı ama silmem çok kolay oldu buna ben bile inanamıyorum... Biten bitmiştir hele yaptıklarından sonra hiç ama hiç çekemem onu ha 1 senedir arada arar kapımın önüne gelir kendince vicdan yapar ama benim için tınnnnnnnHatta ayrıldığımızda dün gece rüyamda gördüm barışıyomuşuz falan inan uyandığımda gerçek olmadığına şükür ettim...Senin içinde daha fazla sıkıntı yapıp saplantı haline getirme yoksa atlatman daha zor olur...Gez toz değişik ortamlara gir çok iyi gelecektir... Ha birde dönsün diye bekliyorum demişsin ya ne kadar değer veririsin bu görüşe bilmiyorum ama dinen de boşandığın adamla hemen ardından evlenemiyorsun (yanlışım varsa düzeltsinler)...Bu durumuda göz ardı etme derim
Allah sabır versin emin ol bu senin için daha hayırlıdır bunu unutma sakın....
9 sene çıktım diyorsun ilgimi çekti benimde toplamda 10 senem var 2 si evli olmak üzere nasıl oldu nasıl vazgeçtin??? ruhum karar verdi boşanmaya ama etkenler var yada bahanelerim sende yaşadın mı bunları???
3 ay oldu boşanalı
eşimi çok severek evlenmıştım
gergın gecen bır yılın ardından boşandık
hala alısamadım çok mutsuzum
pişman olsun yalvarsın gerı dönsün dıye hıcbırse yapmadan beklıyorumm
nasıl alışacagımı bılemıyorumm
boşanmıs arkaslara soruyorum bu durumun ustesınden nasıl gelıyorsunuz
gelecege daır karamsarlıklardan nasıl kurutuluyorsunuzz
önerılerınıze ıhtıyacım var
bakıyorumda butun kadınlar uc asagı bes yukarı aynı seylerı yasıyoruzz
kımısı alttan alıp devam edıyor kımısıde bızım gıbı katlnamyaıp bıtırıyoprrr
ozaman yıne celıskıye dusuyorum bu bır kısır dongumu
sımdı bosandık baska bırısı olursa onladamı aynı sorunlar yaşanacak
devam etmek ıcın hep susmakmı lazım kadın olmak bu demekmı
eskılere gore evlılıkler boyle yuru
r
erkekler yapar eder kadın çekerr
boylemı olmalıı
bu erkekler hepmı aynı bunların ıyısı yokmu
mutlu evlılık dıye bısey yokmuu
çelışkıler ıcındeyım
3 ay oldu boşanalı
3 ay oldu boşanalı
Bunu nerden öğrendinizBütün kızlarla rahat rahat konuşmuş. Sevgili olmamış. Ama hep flörtöz konuşmalar yapmış
ne gıbı sıkıntıonu aramıyorum .. özlemiyorum... ama diğer taraftan çok sıkını çektim.. dul olmak çok zor.. oğlum var 4 yaşında en büyük desteğim..
Meslektaşız konu sahibi, ben de yeni evliyim iki aylık evliyken öğrendim 7 yıllık gecmisimizde aldatmaları oldugunu. Evliyken yapmadı, ama zaten evliyken yapıp yapmamasının önemi yok. Hiç bilmeden yasayıp gitseydim baska ama bile bile bu adamla evli kalıp cocuk yapmamayı sectim ve bosanıyorum. Kendinizi atese atmayın aldatma bir huydur asla degismez. Nikah masasında kimseye güncelleme gelmiyor herkes ne ise odur. Üzgünüm, maksimum birkaç yıla yine yapar en fazla birkaç yıl o da taş çatlasa. Nefsime yenik düştüm olayı da sıktı artık o nefisten bizde de var hatırlatırım. Biliyorum uzun yıllar emek verip yeni evliyken kolay değil ayrılmak ama güven gidince asla geri gelmiyor bi kere lekelendi bitti gitti. Ömür boyu paronayak sekilde süpheyle yasamaktansa kendinize yatırım yapınBen sizden yardım istiyorum ben de 10 senelik birlikteliğin sonucunda evlendim. 8 aylık evliyim. Eşim beni çok mutlu ederdi 10 sene boyunca hatta evlendiğimizde de hep el üstünde tuttu. Ben ondan hiç şüphelenmedim. Ama 1 ay önce beni o 10 sene boyunca aldattığını öğrendim. Markette çalışıyor. Bütün kızlarla rahat rahat konuşmuş. Sevgili olmamış. Ama hep flörtöz konuşmalar yapmış. Evlendiğinde yaptı mı bilmiyorum. Çünkü mesaj bölümü boştu. Ama ben onun sosyal medyası yok biliyordum. Evlendiğinde de o sosyal medyalarını kapatmamış. Şimdi af diliyor.nefsime yenik düştüm diyor. Ben hatamı anladım diyor. Çok aşığım. Ama affetmek de zor geliyor. Daha 28 yaşındayım. Eğer seneler sonra yine bir hata yaparsa bu sefer çocuğum olursa herşey daha zor olacak diye korkuyorum. Bu arada maddi olarak eşime hiçbir bağımlılığım yok. Devlette öğretmenim. Gayet iyi bir maaşım var. Allah rızası için benim gibi şeyler yaşamış insanlar akıl verin
Yeni konu açarsanız daha çok yardımcı olurlar size ama yapan birdaha yapar bu bir gerçek. Siz yakalayana kadar neden pişman değilmiş peki , siz yakalayınca mi nefsi aklına gelmişBen sizden yardım istiyorum ben de 10 senelik birlikteliğin sonucunda evlendim. 8 aylık evliyim. Eşim beni çok mutlu ederdi 10 sene boyunca hatta evlendiğimizde de hep el üstünde tuttu. Ben ondan hiç şüphelenmedim. Ama 1 ay önce beni o 10 sene boyunca aldattığını öğrendim. Markette çalışıyor. Bütün kızlarla rahat rahat konuşmuş. Sevgili olmamış. Ama hep flörtöz konuşmalar yapmış. Evlendiğinde yaptı mı bilmiyorum. Çünkü mesaj bölümü boştu. Ama ben onun sosyal medyası yok biliyordum. Evlendiğinde de o sosyal medyalarını kapatmamış. Şimdi af diliyor.nefsime yenik düştüm diyor. Ben hatamı anladım diyor. Çok aşığım. Ama affetmek de zor geliyor. Daha 28 yaşındayım. Eğer seneler sonra yine bir hata yaparsa bu sefer çocuğum olursa herşey daha zor olacak diye korkuyorum. Bu arada maddi olarak eşime hiçbir bağımlılığım yok. Devlette öğretmenim. Gayet iyi bir maaşım var. Allah rızası için benim gibi şeyler yaşamış insanlar akıl verin