Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Boşanmış biriyle çıkmalı mı, yoksa arkana bakmadan kaçmalı mı?
- Konu Sahibi piyonist
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Boşananların %80 i yeniden evleniyormuş. Bunlar arasında %17 ise eski eşleriymiş...
piyonistim seni bulmusken hatırını sorayım.nasıl oldun anlat hele
- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.016
- 178
- 31 Aralık 2012
- 6.823
- 758
- 163
piyonistim seni bulmusken hatırını sorayım.nasıl oldun anlat hele
iyi diyelim iyi olsun ablacım. benim ex sevgilisinden ayrılmış. ama benimlede yapamazmış öyle dedi. bende tamam dedim 3-4 gündür sürekli mesajlar mailler ama benimle yapamazmış! hayırlısı olsun diyorum sadece.
sen nasılsın abla iyimisin?
iyi diyelim iyi olsun ablacım. benim ex sevgilisinden ayrılmış. ama benimlede yapamazmış öyle dedi. bende tamam dedim 3-4 gündür sürekli mesajlar mailler ama benimle yapamazmış! hayırlısı olsun diyorum sadece.
sen nasılsın abla iyimisin?
iyiyim bugun çok yorgunum.sen bu adamı ciddi ciddi istiyor musun
- 31 Aralık 2012
- 6.823
- 758
- 163
Daha önce hiç evlilik yaşamamıştım ama eşim boşanmış bir erkek,boşanmış bir erkekle evlendim ve çokta iyi yaptım.
Evlenip boşanmış insanlara cüzzamlıymış gibi yaklaşanları anlamıyorum.
Sevgili piyonist arkadaşım,eğer kalbin ve mantığın onaylıyorsa bu ilşkiyi %17 yi düşünme.
teşekkür ederim true. ben eski eşimi düşünüyorum sadece. yoksa boşanmış biri ile evlenmek bence eksi değil kesinlikle artı. çünkü size göre zaten 1-0 önde başlamış olur, hataları bilir, tolore eder, kıymet bilir bir kere.
Allah mutlu mesut etsin ikinizide. Darısı başıma diyeyim birde.
- 31 Aralık 2012
- 6.823
- 758
- 163
iyiyim bugun çok yorgunum.sen bu adamı ciddi ciddi istiyor musun
istiyorum galiba abla. zaten piyasada adam kalmamışki. bunu hem seviyorum inşallah değişmiştir. zaten çok mutlu evlilikte yokmuş gördüm işte. bari bildiğima dama döneyimde çocuğum olsun artık
tabi oda dönerse
istiyorum galiba abla. zaten piyasada adam kalmamışki. bunu hem seviyorum inşallah değişmiştir. zaten çok mutlu evlilikte yokmuş gördüm işte. bari bildiğima dama döneyimde çocuğum olsun artık
tabi oda dönerse
üstüne çok gitme.fazla belli etmeden flört et bakalım.olacagı varsa olur
- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.016
- 178
teşekkür ederim true. ben eski eşimi düşünüyorum sadece. yoksa boşanmış biri ile evlenmek bence eksi değil kesinlikle artı. çünkü size göre zaten 1-0 önde başlamış olur, hataları bilir, tolore eder, kıymet bilir bir kere.
Allah mutlu mesut etsin ikinizide. Darısı başıma diyeyim birde.
Hmmmm ufak bir yanlış anlama benim ki pardon.
İnşallah hakkında hayırlısı olur.
boşanmış bir çocuk annesi olarak ikinciye tekrar evlendim hemde daha önce hiç evlenmemiş evlilik kelimesinden hep kaçmış biriyle..
daha önce ki evliliğimde yaptığım hiç bir hatayı yapmıyorum aramızda tam 9 yaş var o olgun ne istediğini bilen biri..
boşanmış biriyle çıkmalı ve evlenilmeli :)
daha önce ki evliliğimde yaptığım hiç bir hatayı yapmıyorum aramızda tam 9 yaş var o olgun ne istediğini bilen biri..
tabi oda dönerse
eminmisin kuzum sen bundan ?
lütfen düşün ama öyle böyle değil derinlemesine düşün..
neden ayrılmıştın ?
tekrar başlasanız en başa herşeyi silerek başlayabilirmisiniz ?
özlemek çok farklı alışkanlıktan öte gelen birşey
ama düşün kuzum..
hata bir kere yapılır iki kere yapılırsa ahmaklıktır...
- 31 Aralık 2012
- 6.823
- 758
- 163
bende bekliyorum abla. sinyali verdim şimdi geri çektim kendimi. gelmek isterse gelir. zaten hayır dedi bende tamam bidaha aramiycam o zamn seni dedim. ve 4 defadır arıyor. bende en son sen ne yapmak istediğine kararver ona göre beni ararsın dedim. bekliyorum şimdi..üstüne çok gitme.fazla belli etmeden flört et bakalım.olacagı varsa olur
rica ederim. senin hikayenide öğrenmiş olduk. Allah yerine yakıştırsın, mutlu etsin inşallah.Hmmmm ufak bir yanlış anlama benim ki pardon.
İnşallah hakkında hayırlısı olur.
- 31 Aralık 2012
- 6.823
- 758
- 163
canım benim seni çok seviyorum. epeydir de yoktun. güzel haberlerini, mutluluk foroğraflarını takip ediyorum. maşallah Alalh nazarlardan korusun siziboşanmış bir çocuk annesi olarak ikinciye tekrar evlendim hemde daha önce hiç evlenmemiş evlilik kelimesinden hep kaçmış biriyle..
tez zamanda bana da nasip olsun inşallah. hamilelerin duası daha tez kabul olurmuş benim içinde dua et
- 31 Aralık 2012
- 6.823
- 758
- 163
eminmisin kuzum sen bundan ?
lütfen düşün ama öyle böyle değil derinlemesine düşün..
neden ayrılmıştın ?
tekrar başlasanız en başa herşeyi silerek başlayabilirmisiniz ?
özlemek çok farklı alışkanlıktan öte gelen birşey
ama düşün kuzum..
hata bir kere yapılır iki kere yapılırsa ahmaklıktır...
canım inan hiçbişeyden emin değilim. denemeden bilemem. yani sadece ona bir adım atmak istedim. hep o bana gelmişti hayır demiştim. şimdi 1 adım ben gitmek istedim. olur yada olmaz sadece keşke demek istemiyorum. sevgilisi olduğunu öğrenince nasıl ağladım anıl üzüldüm kendime gelemedim. şimdi denemek istedim tekrar belki biraz benimde burnum sürtmüştür. yani 1-2 ay denemeden bişey söyleyem,yorum. ama onu özlemişim...
canım benim seni çok seviyorum. epeydir de yoktun. güzel haberlerini, mutluluk foroğraflarını takip ediyorum. maşallah Alalh nazarlardan korusun sizi
tez zamanda bana da nasip olsun inşallah. hamilelerin duası daha tez kabul olurmuş benim içinde dua et
canım inan hiçbişeyden emin değilim. denemeden bilemem. yani sadece ona bir adım atmak istedim. hep o bana gelmişti hayır demiştim. şimdi 1 adım ben gitmek istedim. olur yada olmaz sadece keşke demek istemiyorum. sevgilisi olduğunu öğrenince nasıl ağladım anıl üzüldüm kendime gelemedim. şimdi denemek istedim tekrar belki biraz benimde burnum sürtmüştür. yani 1-2 ay denemeden bişey söyleyem,yorum. ama onu özlemişim...
inan ki bende seni çok seviyorum piyanonistim üzülmeni hiç istemem en iyi doğru senin doğrundur yanlışta olsa dene o zaman kuzum dene gör evet belki herşey çok güzel olucak ikinizde dersininiz almışsınızdır. hem diyen ne güzel demiş insan kaybedince anlıyor değerini diye..
çok mutlu ol kuzum çok hemde
- 31 Aralık 2012
- 6.823
- 758
- 163
Allah razı olsunh canım. iyi haberlerimizi konuşalım inşallah hep. Allah dert sıkıntı vermesin hiçbirimizee..inan ki bende seni çok seviyorum piyanonistim üzülmeni hiç istemem en iyi doğru senin doğrundur yanlışta olsa dene o zaman kuzum dene gör evet belki herşey çok güzel olucak ikinizde dersininiz almışsınızdır. hem diyen ne güzel demiş insan kaybedince anlıyor değerini diye..
çok mutlu ol kuzum çok hemde
- 17 Temmuz 2008
- 3.378
- 1.598
- 123
- 42
boşanmalarda genelde erkek suçlu oluyor o yüzden hiç istemem kim bilir eski karısına ne çektirdi de kadın boşanmayı göze alacak duruma geldi kolay değil bizde boşanmak malum ayrıca boşandığı halde bekar kıza yanaşan adama da güvenmem neden kendi gibi boşanmış bir bayanla olmak istemiyor?