• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmış arkadaşlarımdan destek bekliyorum

Louis C. K’in de dediği gibi “Hiçbir mutlu evlilik boşanma ile bitmez. Boşanma, mutsuz evliliklerin mutlu sonudur.”

Ben de boşanma sürecindeyim. Duygularınızı çok iyi anlıyorum. Yaşadığımız hayalkırıklıkları çok benziyor. Ama olaya şöyle bakın: Çocuğunuz mutsuz bir evlilikte büyümektense, mutlu bir anne ile büyüyecek. Annesinin kendi gibi olamadığı, koşullu sevildiği bir ortamda büyümeyecek. Bunu normalleştirmeyecek.
Kendiniz için ise öncelikle artık kafa yormayın, kabullenin. Bitmiş. Yürümemiş. Vicdanınız rahatsa mesele yok demektir. Hiçbir kadın iyi bir adamı bırakmaz. Demekki iyi biri değilmiş. Size uygun değilmiş.
Geçenlerde bir yerde okumuştum. Beynimiz acı hatıraları 6-8 ayda unutuyormuş. Kendinize zaman verin. Mutlu sonunuzu yaşadığınızı unutmayın lütfen. Her şey çok güzel olacak...

O kadar rahat ki vicdanım.
Yavrum esas şimdi yaşıyor hak ettiği hayatı.
Ve tabi ki ben de.
Çok teşekkür ederim iç açıcı yorumunuz için 💛

Konu sahibi öncelikle bu kötü giden gidişe bi dur deme cesaretini bulup boşandığınız için kutlarım.bundan sonrada önceliğiniz önce kendiniz ve çocuğunuz olsun.gurbetteyim demişsiniz çoçuk küçükse aileye yakın bi ile gitseniz işinizi kolaştırır sanki! Hemde ex kişisinin bulunduğu ilden uzaklaşmış olurdunuz!!!
Çalışıyormusunuz?

Teşekkür ederim.
Çocuğum okul çağında.
Bulunduğum yerde kalmam şimdilik ikimiz için de daha iyi olan seçenek.
Ex'i takan kim, isterse üst kata taşınsın, komşudan öte olamaz bu saatten sonra.

Ben de 5 yıllık evliyim.Uzatmalari oynuyorum biliyorum.Sasirtici derecede yaşadıklarımız aynı .Mesajı okuyunca çok şaşırdım ve üzüldüm .Bizim sonumuz da böyle olacak biliyorum .Çünkü benim de artık tolere edecek gücüm kalmadi.Psikolojim bozuldu .Keşke ilk sene boşanma aşamasına geldik.O zaman bosansaydik diyorum.Ama kızım dünyanın en güzel şeyi.Yine pişman değilim.Zaten böyle bir evlilikten sonra bir daha ilişkiye cesaret edemem.Cok guclusunuzki bu kararı verebilmiş siniz .Buna guvenin.Geri kalan süreci de en iyi şekilde atlatacaginizdan eminim.Umarim çok mutlu olursunuz .

Çok teşekkür ederim.
Siz de umduğunuzdan daha güzel günlere erişin inşallah.
Bir adım atınca gerisi geliyor.
Ama o adımı güçlü bir anınızda atmak önemli.
Kadın bitirirse biter, bunu bilir bunu söylerim.

Benzer şeyler yaşamışız. Ama biz anlaşmalı bosandık. Ortak çocuğumuz olmadığı için birbirimizden talebimiz olmadı.
Size de büyük geçmiş olsun inşallah tez zamanda çözüme ulaşır boşanma davanız. Geçmişi arkanızda bırakabilirsiniz, sizde önünüze bakabilirsiniz. Zamanla geçiyor. Bosandığınızın ertesi günü duygularınızda sıfırlanmıyor. Kendi kendinizi tedavi edeceksiniz.
Bir daha birine güvenebiliyor mu kısmına gelince Güveniyor tabii ki. Bütün dünya kötü olmaz. Siz iyiyseniz elbette siz kadar iyilerde vardır. Ben tercihlerimi gözden geçirdim. Değer verdiğim kriterlere. Daha merhametli, vicdanlı bir eş seçtim kendimi.
Sizin içinde hayırlısını dilerim. İyi haberlerinizi almak dileğiyle 🙏🏻

Oh, ne güzel bu mesajları görmek.
Allah tüm evlilik kıymeti bilenlere nasip etsin 🥰

Back