Anket Boşanmayla ilgili bir anket...

Çevrenizde boşanan birileri var mı?

• Ankete Katılan
    262
kadınlar günüz vardı bizim 7 senedir25 kişilik.Son 3 senede 13 kişi boşandı.
Yaprak dökümü gibiyiz.....Ekonomik özgürlüğü olan eşini kapıya koyuyo.

Ablam boşanma arefesinde, görümcelerim, abim üçüncü evliliğini yaptı.
Ne çok varmış çevremde yaaa.....

benim listede baya uzun kaydirigubbakcemile3
annanem-teyzem-kuzen-dayım bunlar yakın olanlar bide 3. kusaktan 4-5 kişi var

allah kimsenin yuvasını bozmasın :Saruboceq:

Son düzenleme:
yakınımda kimse olmadı boşanan
Allahım kimsenin ağzının tadını bozmasın

annem-babam, hatta babam 2. eşinden de boşandı :bbo:, teyzem, komşularımız ve birçok arkadaşımın anne-babası...

Ben boşanma arifesindeyim. Annem ve babamın tarafından boşanan yok sanırım ben ilk olucam ne acı

boşanmış çifleri yazarak ne kadar yaygın olduğunu bilmek istemişsiniz,bu istatisliğinize ne kadar yardımcı olur bilemem ama ben en az 30 çift boşadım sayısını bile net hatırlamıyorum..

annem babam ...BEN...en yakın 2 arkadaşım...evet zor bir olay öncesi de sonrası da zor..hele çocuk varsa

sen gene de benden biraz daha şanslıymışın özgürce:)ben üvey annem kendi kızının üstünü gece uykusunda örtüp giderken odadan sabah kadar belki benim de babam gelir üstümü örter öper beni diye beklerdim ama nafile bekleyişş...üvey annem çok kötü değildi ama gene de beklenen sevgi ilgi pek olamıyor işte...kötü olan bişey daha var ki..babamla annnemin ayrılığında yaşadıklarım dan dolayı kendi evliliğimde 12 yıl direndim aynı şeyi evlatlarım yaşamasın diye ama netice de kaderleri benimkinden farklı olamadı..ve onlar yeni gelen anne ile benim kendi üvey annemle anlaşabildiğim kadar bile yakın olamadılar.çocuklar çok çekiyo ya...bu boşanmalar yüzünden:a015: ikinci evliliğimi yaptım şu an herşey iyi ama geçmişte yaşananlar ve ardında kalan çocuklar yer yer olsa da gene de sorun çıkarıyor ...ister istemez.yani aslında bazı bayanların çolcuklarım için çekşiyorum demesine takdir ediyorum artık...anne olunca hayat ister istemez bizden çıkıyo....bende 12 yılın sonun da çocukların psikoljisi iyice bozulacak diyerek nokta koydum ...ama ayrılık daha da bozdu..onlar ebnden çıkınca psikolojilerini..ve artık istesem de toplanmıyor hiç bişey zaman onların çocukluğunu da benimki ni de geri vermiyo..

çok şükür ailemizden arkadaşlarımızdan boşanan kimse olmadı..ancak 10 yıl önce falan annembe babamın büyük sorunları vardı çok kez dava açıldı ve iptal edildi( çok şükür) yani bu sendromu çok kez yaşadım..ama yine de eğer anlaşamıyolarsa ayrılmak en mantıklısı geliyor..

ev sahibim.............................

yıllardır ayrı yaşıyorlardı,adam her naneyi koklayıp,her pisliği yapıyordu.
söyleye söyleye çok şükür boşattım onları.

ne kötüyüm demiiii
ama kadın keşke daha önce boşansaydım diyor.

ablam abim teyzem arkadaşlarım
umarım bize sıra gelmezzzzzzzzzzzzzzzz-tatlicadiarzu-

öncelikle listedeki isim kendim..teyzem,dayım,3 kuzenim maalesef..

çevremizde de oldukça var..

ben kendim bosanmis biriyim bu ikinci evliligim...
kizkardesim , görümcem , bir arkadasim........

Ablam,abim , birkaç arkadaşım ve akrabalardan boşananlar var.Neredeyse bu gidişle evli çift kalmıcak etrafımda:çok üzgünüm:

ya düşündüm düşündüm kimseyi bulamadım inşallahta olmaz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…