• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Boşanmayla ilgili bir anket...

Çevrenizde boşanan birileri var mı?

• Ankete Katılan
    262

BenOzgurce

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
11
Puanlar
116
Yer
İstanbul
Arkadaşlar hepiniz çevresindeki boşanan çiftleri söyler misiniz.Ne kadar yaygın acaba?Ben başlıyorum:Büyükbabam,annem-babam,teyzem,halam,eşimin dayısı.Şimdilik bu kadar, aklıma geldikçe yazarım.şutarafagitti

çok şükür öyle bir durumuz olmadı sülalede
ama enson anne ile bab az daha boşanıyordu çabalarımız sayesinde döndürdük

3 tane kuzenim, ve son olarakta eşimin kardeşi 3 yıllık evliliğini bitirdi benden küçük.
Gerçekten zor oluyomuş.
Allah kimsenin başına vermesin.

Allahım hiç kimseyi o noktaya getirmesin inşallah!:çok üzgünüm:
Çok yakın bir arkadaşım tam 1 yıllık evliliğini bitirdi maalesef..!benneyaptımki

ıkı teyzem ve dayım bosandı anneannem bosanmıs cok yakın bır arkadasım yenı bosanıyor cok uzucu

Annem ve babam.İkinci dereeceden akrabalar ve en iyi arkadaşım!....!.....

bayağı düşündümde sadace uzak bir akrabamızdan başka kimse gelmedi aklıma

Arkadaşlar hepiniz çevresindeki boşanan çiftleri söyler misiniz.Ne kadar yaygın acaba?Ben başlıyorum:Büyükbabam,annem-babam,teyzem,halam,eşimin dayısı.Şimdilik bu kadar, aklıma geldikçe yazarım.şutarafagitti

ya inanmıyorum senin için çok zor olmalı
bütün yakınların bu üzücü olayı yaşamış Allah yardımcın olsun:1hug:
benimse yakınımda pek bi kimse boşanmadı yada hatırlamıyorum
yakınlarımdan kimse boşanmadı Allah'a çok şükür.

Tek tek sayarsam buraya sığmaz,kısaca çevremde nerdeyse evli insan kalmadı desem:))) 1. derece 2. derece 5.derece sülalem,yakın arkadaşlarım liste uzayıp gidiyor:1closedeyes:
Eşim ve ben 404'le yapıştık birbirimize sıra bize gelmesin diyetatlicadiarzu

Allah kimsenin yuvasını bozmasın.ama ne kadar çok boşanma yaşanıyor son zamanlarda.:çok üzgünüm:benim çok uzak bir akrabam dışında kimse yok boşanan.

eşimin abisi var :çok üzgünüm:ondan başkada kimse yok bildiği m.ama çocuklar çekiyor acısını derler ya bunu yakında görün daha iyi anlıyor insan.allah kimsenin yuvasını bozmasın:1no2:

3 kuzenim bir halam arkadas larimdan da var bir cok kisi nerde eski evlilikler dedirtiyor düzen evlenmeye cesaret edene askolsun:(

ben boşandım mesela.eşimle 10 aylık evliykn boşandık ve ben mahmekedeyken genelde hep evli çiftler boşanıyordu.allah kimseye göstermesin insanda büyük yaralar bırakıyor.ama eşimle barıştık tekrar evlendik şükürler ediyorum.allah bunuda tabi nasip etsin.insanın ilk göz ağrısı gibi olmaz olamaz.

Ay Benim Cevrem De Hic Yok Yaaa Durun Biraz Daha Dusuneyim Barim... Allah Kimseyi Bu Duruma Getirmesin Insallah...

OHOOOOOOOOOOOOO
okadar çokki hangi birini sayam
en başta annem ve babam :icecream:

hayatimda gördügüm en güzel aşk çoçuklugumun kahramanlari

abim ve yengem

birileri bana bu aşk biticek deselerdi inanmaz gülerdim, ama malesef bitiyormuş

Amcam,halam,halamın kızı, halamın büyük oğlu,..............
Benim çevremdekilerde bu kadar..............................

Back