eşinin tavrı böyle olduğu sürece durumda hiç değişiklik olmaz zannımca...
eşinle açık açık konuşmayı dene ama bi yarar olmaz diye düşünüyorum çünkü ailesine karşı boynu kıldan ince tiplerden biri gibi eşin...
ailesi ne yaparsa yapsın sesini çıkaramıyo,seni desteklese bile bişi diyemiyo ailesiyle kötü olmamak adına...
ama böyle yaparak da senle kötü oluyo arası bunu farkedemiyo tabi...
böyle insanlara sinir olmayayım da napıyım bilemiyorum gerçekten...herkes adabını takınması gerekir...küfür etmek,hakaret etmek,düşüklerden dolayı gelini suçlayıp üstüne bu denli gitmek ne diye anlam veremiyorum...
bu sadece senin başında diil güzelim,günümüzde bu olaylar yaşanmakta malesef...
çok incitini,onur kırıcı bi olay küfüre maruz kalmak hem de elin kolun bağlı olarak...saygından ötürü bişey diyemiyosun,öpüp de başlarına koysunlar senin gibi gelini !
terbiyesiz insanlar bu dünyayı geçtik öbür dünyada hesap var kitap var..yapmayın allah aşkınıza ya ...nası verecekler bunların hesabını,nası ödeyecekler kul hakkını !
Allah a havale et güzel bacım Allah a...o haksızlığa uğrayanların daima yanındadır...er yada geç bu yaptıklarının karşılığını çok acı bi şekilde görecekler inanıyorum ben...
bu durumun değişeceğini hiç sanmıyorum bak ne güzel ailen de senin yanındaymış...çok iyi düşün taşın...ömür boyu böyle gitmez,eşini de değiştiremezsin...
iyi bi karar vermen dileğiyle...