Bosanmayi dusunuyorum

Sahicim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2018
7
0
1
36
3 yıllık evliyim bunun öncesinde 1 yıl evlilik öncesi tanıma, 1 yıl da nişanlılık surecimiz oldu. Aramızdaki en büyük problemlerden birisi eşimin bunca yıl boyunca ben aramadan merak etmeden arayip sormaması...uzakta olduğumuz zamanlar 4- 5 gün boyunca hiç aramaz mesela... Aradı diyelim 1 aramadan fazlasıni asla yapmamistir... ben de haliyle kırıLıyorum. Biçok kez konuştuğumuz halde değişen hiç birşey olmadı. Hatta evde olmadığı bi gece hamileyim ve evde yalnızım ufak bi rahatsızlık geçirince tedirgin olmuştum ve kendisi 17 kez aradım ama cvp vermedi saat ise akşam 10 gibiydi. sabahsi da arayıp sorduğu olmadı. Sürekli rahatsız eden bir eş de değilken neden böyle davranıyor😔😔😔çok sıkıldım artık cidden. Hiç mi merak edilmez ozlenmez bi insan.

Nisanliyken durumu biraz daha iyiydi.gunaydin nasılsın gibi mesajlasiyodu . 1 msj bile yok artık. Neden böyle diye sorduğumda ölmedin ya şükür yasiyosun diyo bezen de vericek hicbir cvp i olmuyor

Eşiniz tuhaf ama diğer konularda nasıl olduğunu belirtmemişsiniz.
Eşim dışında kimseyi aramam ben mesela.
Annemi, ablamı, babamı vs aklıma da gelmez.
İsterse 15 gün görüşmeyelim, gene aklıma gelmez.
Bu durumum bir tek eşime karşı geçerli değil, belki de o aradığından ve beni buna alıştırdığındandır, bilemem.

Ama siz sadece endişe ettiniz diye 17 kez aramışsınız, bu artık tacize girmez mi?
O kadar mühim bir şey varsa çevresindeki insanlara ulaşmayı deneyin mesela.
Siz de bence fazla ilgi bekliyorsunuz.

Nisanliyken durumu biraz daha iyiydi.gunaydin nasılsın gibi mesajlasiyodu . 1 msj bile yok artık. Neden böyle diye sorduğumda ölmedin ya şükür yasiyosun diyo bezen de vericek hicbir cvp i olmuyor
Yahu 17 kez arama yapılmış, belki ölüyor kadın. Odun mudur nedir?
Kendi ailesiyle iletişimi nasıl, yani uzın süreler görüşmemezlik yapar mı?
Yani bu tavrı sadece size mi herkese mi?

Hic aranmadigim olmadı hatta bazen tuvaletteyken bile msj at derdi o kadar abartiyirdu
Ama ben naptim aynısını ona yaptım arkadaş yanina mi gitti 5 dakikada bi aradim msj attım
Utandı artik biraz daha normal davranıyor
Sende eşini arama hic onun sana yaptığının iki katı ni yap bu hodukler bundan anlıyo
Sana ilgisiz gibi gelir ama bu onun için gayet doğaldır kafaları başka çalışıyor

17 kez aranıp nasıl cevap vermiyor ne işle meşgul olabilir müsait olamayacak kadar durum normal değil bence siz de onu aramayın hiç bi de öyle deneyin ,bide evdeki davranışları vs nasıl onlarda sıkıntı var mı?

Bu durumum bir tek eşime karşı geçerli değil, belki de o aradığından ve beni buna alıştırdığındandır, bilemem.

Ama siz sadece endişe ettiniz diye 17 kez aramışsınız, bu artık tacize girmez mi?
Siz de bence fazla ilgi bekliyorsunuz.
Endişe ettiği için 17kez aramamış, hamile imiş ve rahatsızlanmış kendi durumunu söylemek için aramış. Aramış aramış açmamış eşi.. Malesef..

Hic aranmadigim olmadı hatta bazen tuvaletteyken bile msj at derdi o kadar abartiyirdu
Ama ben naptim aynısını ona yaptım arkadaş yanina mi gitti 5 dakikada bi aradim msj attım
Utandı artik biraz daha normal davranıyor
Sende eşini arama hic onun sana yaptığının iki katı ni yap bu hodukler bundan anlıyo
Sana ilgisiz gibi gelir ama bu onun için gayet doğaldır kafaları başka çalışıyor
Denemem gerekli haklisin
Benim eşim arar ama benimki de fazla sinirli. Çocuk açıktı diye kolumu cimcirdi
:sinirli: merdaneyle peşlemek gerek bizimkileri... şans mi acaba

Siz de bence fazla
17 kez aranıp nasıl cevap vermiyor ne işle meşgul olabilir müsait olamayacak kadar durum normal değil bence siz de onu aramayın hiç bi de öyle deneyin ,bide evdeki davranışları vs nasıl onlarda sıkıntı var mı?
Kanepe tv çekirdek ten başka ilgilendiği kimsesi yok saolsun

bende sizin eşiniz gibiyim sanırım aramıyorum .ama oda aramaz zaten 11 yıl oldu evliyiz önemli bişi olmadıkca aramam bazen o arar duymam ama fark edince geri dönerim . ya çok takmayın... öyle ilk zamanlarda ki gibi ay özledim ay napıyorsun bunlar geride kaldı

Back
X