- 23 Haziran 2021
- 133
- 54
- 28
- Konu Sahibi sorusoruyorum12
-
Hahaha at gözlükleri takıp sadece senin tarafından bakıp seni onaylamadığım için mi işsiz güçsüz oldum.Ruh sağlığı ile ilgili hastalıklara şımarıklık diyen birisi için fazla iddialı kelimeler. İşsiz güçsüz gördüğün kişilerden akıl istiyorsun ama onu ne yapacağız ?Sen buradan fikir değil onay bekliyorsun.İşsiz güçsüzmüş hahaha bir yerimle güldüm.Hata benim.Farklı bir açıdan bakamanı sağlamak için sana o kadar yazmak.Senin derdin sadece seninle ilgilensin bu.Senin kafanın içi boş. O da 7/24 kocandan ilgi beklemeyle dolacak bir şey değil. İyi günler sana.Ay ne alaka kendi kaprisim sacma sapan bayiliyosunuz konusmaya bi halt bilmeden. Sormus muyum kapris yapiyomusum ne alaka nerden biliyosun yanimda miydin sordugumda. Üf cidden. Zaten canim burnumda bi de buradaki issiz gucsuz hanimlarin laflarini cekemicem
Hamilesiniz duygusalsiniz abartmiyorsunuz bence. Ama esnizi karsiniza alın konuşun bu sekilde Hamile iken kendinizi uzmeyin ben yaşadım. Bebeğinize Allah korusun zarar gelir ya da dogumdan sonra benim gibi kolik bir bebeginiz olur o zama. Daha zor lohusalik bebek kolik birde yaşadıklarınız derken her sey ust uste gelmis gibi olur. Siz esinizi karsiniza alın konuşun.Eşimle aramizda surekli bilgisayarda oyun oynama istegi disinda bir tartismamiz olmadi. Onu da birbirimize vakit ayirabilecek sekilde zamanlayarak hallettik. Sorun tumuyle esimin ailesi. Balayindan geldigimden beri evimden cikmayan kayinvalidem. Anahtarla girmeler de vardi ustelik. Guzellikle soyledik birkac kez olmadi. En sonunda ben patladim ucundan. Kirip dokmek zorunda kaldim. Simdi de hic gelmeyiz moduna girdiler. Anahtarlari biraktilar. Hamileyim, hastanede doktor kapisinin onunde yaziyorum bunlari. Bunaldim ve aglamamak icin kendimi su an bile zor tutuyorum. Cocugu aliriz severiz geri birakiriz. Oyuncak gibi saga sola gezdireceklermis ki boyle biseye asla izin vermem. Hadi dedim bunlari hallederiz... Bir sekilde mesafeyi de koyduk derken hoop esimin kardesi her dakika arayip esimi cagirmaya basladi. Psikolojik sıkıntılari var diye esim de asla hayir diyemiyor. Evlendik evleneli cok nadir guzelce giyinip esime hos gorundum. Cunku dus almaya bile vakit bulamadim gelmelerinden ya da esimi cagirmalarindan. En son da birkac gun once guzelce giyindim. O gun almistim elbiselerimi. Cok hevesliydim beni guzel gorecek diye. Suslendim puslendim. Geldigi gibi 5 dakikadan fazla goremedim. Kardesi cagirdi acilmis. Gece 3 te geldi. O gelene kadar agladim. O geldi yatti uyudu. Ben yine aglamaya devam ettim. Cok bunaldim ve bunun bir sonu yok. Ben bu evliligi devam ettiremiyorum. Sabretmekten de yoruldum. Ama bosanmaya da cesaret edemiyorum. Abartiyor muyum diye dusunuyorum. Kafam cok karısık.
Off ne uzattin. Gulunce dalga mi gecmis oluyosun? Hosca kalHahaha at gözlükleri takıp sadece senin tarafından bakıp seni onaylamadığım için mi işsiz güçsüz oldum.Ruh sağlığı ile ilgili hastalıklara şımarıklık diyen birisi için fazla iddialı kelimeler. İşsiz güçsüz gördüğün kişilerden akıl istiyorsun ama onu ne yapacağız ?Sen buradan fikir değil onay bekliyorsun.İşsiz güçsüzmüş hahaha bir yerimle güldüm.Hata benim.Farklı bir açıdan bakamanı sağlamak için sana o kadar yazmak.Senin derdin sadece seninle ilgilensin bu.Senin kafanın içi boş. O da 7/24 kocandan ilgi beklemeyle dolacak bir şey değil. İyi günler sana.
Ortalıkta ciddi bir sınır problemi olduğu kesin. Eve anahtarla girme, söyleyince küsme, hamile kadını bırakıp bırakıp kardeşe gitme, depresyon ciddi de olabilir, o zaman psikiyatri servisine yatirsinlar, kardeşi depresyonda diye ise gitmemezlik yapıyor mu, depresyon sadece akşamları mi oluyormuş?Ben de boyle biri degildim. Mecbur biraktilar ne yazik ki. Gelecekte kendime olan saygimi kaybetmis biri olmak istemiyorum. En buyuk korkum bu
Doktora gitti birkac kez. Doktor cok dusuk dozda ilac verdi. Bir seyi yok kucuk bi bunalim dedi. O da sözde en kotu zamanlarinda gittigindeymiş. Eşim ne zaman evdeyse o zaman yaninda duruyor. Sabahi aksami yok. Mesele kardeş de değil aslinda ben bu iliskiyi yurutmekte cok zorlaniyorum. Dun gece beni anlamadigini, hala dusunemedigini bir kez daha anladim. Aile mevzusundan kaynakli benden sogudugunu soyledi.Ortalıkta ciddi bir sınır problemi olduğu kesin. Eve anahtarla girme, söyleyince küsme, hamile kadını bırakıp bırakıp kardeşe gitme, depresyon ciddi de olabilir, o zaman psikiyatri servisine yatirsinlar, kardeşi depresyonda diye ise gitmemezlik yapıyor mu, depresyon sadece akşamları mi oluyormuş?
Bebek var. Umursamadan otur, çık gez, kendi ailene git zaten sonrasında lohusalık da var. Hormonlar çekilsin. Sonra düşünürsün. Tartışma. Ben çok tartıştım hamileliğimde. Sadece bu konu değil genel olarak. Hiç iyi olmuyor. Bebeği görmek isterlerse buyursunlar gelsinler minicik çocuğu ordan oraya gezdirmeyin dersin.Doktora gitti birkac kez. Doktor cok dusuk dozda ilac verdi. Bir seyi yok kucuk bi bunalim dedi. O da sözde en kotu zamanlarinda gittigindeymiş. Eşim ne zaman evdeyse o zaman yaninda duruyor. Sabahi aksami yok. Mesele kardeş de değil aslinda ben bu iliskiyi yurutmekte cok zorlaniyorum. Dun gece beni anlamadigini, hala dusunemedigini bir kez daha anladim. Aile mevzusundan kaynakli benden sogudugunu soyledi.
İçim soğudu kocamdan da ailesinden de. Neseli, konuskan biri. Ben de oyleydim. Ama simdi cevap bile veresim gelmiyor konustugunda. Zorla cevap aliyor benden. İcimden gelmiyor. Muhatap olmak istemiyorum. Kari koca iliskimiz var sadece. Baska biseyimiz kalmadi.Bebek var. Umursamadan otur, çık gez, kendi ailene git zaten sonrasında lohusalık da var. Hormonlar çekilsin. Sonra düşünürsün. Tartışma. Ben çok tartıştım hamileliğimde. Sadece bu konu değil genel olarak. Hiç iyi olmuyor. Bebeği görmek isterlerse buyursunlar gelsinler minicik çocuğu ordan oraya gezdirmeyin dersin.
Hamile olmasan farklı şeyler söylerdim. Hamilesin o yüzden bu konudan uzaklas. Doldurma kendini. O kardeşine mi gitti. Git arkadaşlarınla gez. Çocuğu gezdireceklermis mi dedi minicik bebeği nereye gezdiyirlarmis de gül. Boşanma kararı aldatma, şiddet, kumar vs olmadıkça hamilelikte verilmemeli bence.İçim soğudu kocamdan da ailesinden de. Neseli, konuskan biri. Ben de oyleydim. Ama simdi cevap bile veresim gelmiyor konustugunda. Zorla cevap aliyor benden. İcimden gelmiyor. Muhatap olmak istemiyorum. Kari koca iliskimiz var sadece. Baska biseyimiz kalmadi.
Eşimle aramizda surekli bilgisayarda oyun oynama istegi disinda bir tartismamiz olmadi. Onu da birbirimize vakit ayirabilecek sekilde zamanlayarak hallettik. Sorun tumuyle esimin ailesi. Balayindan geldigimden beri evimden cikmayan kayinvalidem. Anahtarla girmeler de vardi ustelik. Guzellikle soyledik birkac kez olmadi. En sonunda ben patladim ucundan. Kirip dokmek zorunda kaldim. Simdi de hic gelmeyiz moduna girdiler. Anahtarlari biraktilar. Hamileyim, hastanede doktor kapisinin onunde yaziyorum bunlari. Bunaldim ve aglamamak icin kendimi su an bile zor tutuyorum. Cocugu aliriz severiz geri birakiriz. Oyuncak gibi saga sola gezdireceklermis ki boyle biseye asla izin vermem. Hadi dedim bunlari hallederiz... Bir sekilde mesafeyi de koyduk derken hoop esimin kardesi her dakika arayip esimi cagirmaya basladi. Psikolojik sıkıntılari var diye esim de asla hayir diyemiyor. Evlendik evleneli cok nadir guzelce giyinip esime hos gorundum. Cunku dus almaya bile vakit bulamadim gelmelerinden ya da esimi cagirmalarindan. En son da birkac gun once guzelce giyindim. O gun almistim elbiselerimi. Cok hevesliydim beni guzel gorecek diye. Suslendim puslendim. Geldigi gibi 5 dakikadan fazla goremedim. Kardesi cagirdi acilmis. Gece 3 te geldi. O gelene kadar agladim. O geldi yatti uyudu. Ben yine aglamaya devam ettim. Cok bunaldim ve bunun bir sonu yok. Ben bu evliligi devam ettiremiyorum. Sabretmekten de yoruldum. Ama bosanmaya da cesaret edemiyorum. Abartiyor muyum diye dusunuyorum. Kafam cok karısık.
Veee yine yeni yeniden aileci cinnetlik erkekEşimle aramizda surekli bilgisayarda oyun oynama istegi disinda bir tartismamiz olmadi. Onu da birbirimize vakit ayirabilecek sekilde zamanlayarak hallettik. Sorun tumuyle esimin ailesi. Balayindan geldigimden beri evimden cikmayan kayinvalidem. Anahtarla girmeler de vardi ustelik. Guzellikle soyledik birkac kez olmadi. En sonunda ben patladim ucundan. Kirip dokmek zorunda kaldim. Simdi de hic gelmeyiz moduna girdiler. Anahtarlari biraktilar. Hamileyim, hastanede doktor kapisinin onunde yaziyorum bunlari. Bunaldim ve aglamamak icin kendimi su an bile zor tutuyorum. Cocugu aliriz severiz geri birakiriz. Oyuncak gibi saga sola gezdireceklermis ki boyle biseye asla izin vermem. Hadi dedim bunlari hallederiz... Bir sekilde mesafeyi de koyduk derken hoop esimin kardesi her dakika arayip esimi cagirmaya basladi. Psikolojik sıkıntılari var diye esim de asla hayir diyemiyor. Evlendik evleneli cok nadir guzelce giyinip esime hos gorundum. Cunku dus almaya bile vakit bulamadim gelmelerinden ya da esimi cagirmalarindan. En son da birkac gun once guzelce giyindim. O gun almistim elbiselerimi. Cok hevesliydim beni guzel gorecek diye. Suslendim puslendim. Geldigi gibi 5 dakikadan fazla goremedim. Kardesi cagirdi acilmis. Gece 3 te geldi. O gelene kadar agladim. O geldi yatti uyudu. Ben yine aglamaya devam ettim. Cok bunaldim ve bunun bir sonu yok. Ben bu evliligi devam ettiremiyorum. Sabretmekten de yoruldum. Ama bosanmaya da cesaret edemiyorum. Abartiyor muyum diye dusunuyorum. Kafam cok karısık.
Ust katima cikinca ev yapmaya baslayinca oyle olmuyo maalesef. Takmama gibi bi luksum yok. O kadar mutsuzum ki, yeni evliligim de zehir gibiydi hamileligim de zehir gibi. Muhtemelen lohusaligim da oyle olacakHamile olmasan farklı şeyler söylerdim. Hamilesin o yüzden bu konudan uzaklas. Doldurma kendini. O kardeşine mi gitti. Git arkadaşlarınla gez. Çocuğu gezdireceklermis mi dedi minicik bebeği nereye gezdiyirlarmis de gül. Boşanma kararı aldatma, şiddet, kumar vs olmadıkça hamilelikte verilmemeli bence.
Kardeşi mi üst katında?Ust katima cikinca ev yapmaya baslayinca oyle olmuyo maalesef. Takmama gibi bi luksum yok. O kadar mutsuzum ki, yeni evliligim de zehir gibiydi hamileligim de zehir gibi. Muhtemelen lohusaligim da oyle olacak
Aile apartmani zaten. Aynen. Simdi ailecek oraya geleceklermis. Cocugu cikartip sevicez indircez diyip duruyor sagda solda k.valide.Kardeşi mi üst katında?
Kocam da agzini acip ne sacmaliyosunuz cocuk sevmekten sebep ust kata mi cikacaksiniz dozunda gelin gidin sevin torununuzu demiyo. Evine girilmesin istiyodun al girilmiyo diyo bana sadece. Mutlu olmam lazımmış her şey boyle oldugu icin.Kardeşi mi üst katında?
Utanmaza bak. Sen soğuyacaksın asıl. O niye soğumuşAile mevzusundan kaynakli benden sogudugunu soyledi.
Bununla pişman olmazsın.mal gibi kalsın ortada.rahat rahat anasının, kardeşinin dibinde büyümeyi bekler artık.süt çocuğu.bence boşanmadan önce süt çocuğu, sen de erkek misin be, erkekle değil çocukla evlenmişim meğer tarzı dalga geçin bence.son çare olarak.çoğu erkeğin delirdiği söylemler.başka yol bırakmamiş.Bosanmak cok ciddi bir karar oldugu icin pisman olmaktan da korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?