Boşanmayı düşünüyorum, sabretmeli miyim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konuşun bunu eşinizle. Ben seni çok seviyorum ama beni zedeliyor bu durum diyin. Sen benim eşimsin, bebeğimiz olacak, biz ayrı bir aileyiz farkına var diyin. Baktınız anlamıyor çekin resti gidin annenizin evine.

Aklı başında birine benziyorsunuz. Umarım hakkınızda hayırlısı olur
Tesekkur ederim. Allah razi olsun. Cok konustum. Bundan sonra acabilecegim tek konu ayrilik konusmasi olacak gibi duruyor

Cocuk olunca daha kotu. Esimin ailesi cocuk delisi. Evinize girmicez diye kendilerini de sartlandirmislar. Alip cocugu sevip getirceklermis sagda solda
Öyle şey olur mu emziriyorum durmaz diyip vermezsin. Biraz büyüyen kadar da kim öle kim kala. Belki o zamana senin bile fikirlerin değişir. Eşin izin almış da gitmiş istemiyorsan Bi daha verme izin hem git diyip hem de gitti diye ağlanır mı

Öyle şey olur mu emziriyorum durmaz diyip vermezsin. Biraz büyüyen kadar da kim öle kim kala. Belki o zamana senin bile fikirlerin değişir. Eşin izin almış da gitmiş istemiyorsan Bi daha verme izin hem git diyip hem de gitti diye ağlanır mı
İzin vermesem bu kez de bana rahat vermeyecek. Bisey mi oldu napti ne etti gidemedim diyip duracak.

İzin vermesem bu kez de bana rahat vermeyecek. Bisey mi oldu napti ne etti gidemedim diyip duracak.
Yani madem şımarıklık olduğunu biliyorsun eşine de açıkça söyle. Bir şey olmamıştır düşmeyin bu kadar üstüne sıkıldım sürekli kardeş muhabbetinden hamileyim sıkma canımı de. Eşin Bi şekilde sözünü dinliyor bu önemli. Kendi çocuğu falan olunca daha çok aile olduğunuzu anlar. Zaten hamilesin kaybetmek bir şeyin yok bebek doğsun Bi önünüzü gör yine düzelmezse o zaman düşünürsün.

Ben bu cocugu cok istedim. Hatali olabilirim ama hamile kaldigim donemlerde herkesin evliligi boyleymis sanki sonradan gecer hersey gibi geldi. Ama benim bosanmamamda cocugun varliginin etkisi yok. Egitimliyim. Kendim de buyutebilirim. Calisabilirim. Ailem var
Kendin de buyutebilirsin tabi. Ama her cocugun oncelikle bir anne, bir baba ve saglikli sevgi dolu bir ailede büyüme hakki var. Sonradan gelisen sartlarla bu imkansiz hale gelebilir, ki cogu cocuk icin bu durum böyle, kimsenin hayati pürüzsüz degil. Ama henuz sorunlarin icindeyken, henuz ortada saglikli bir evlilik olusmamisken, yanj en basindan o hayati cocuga veremeyeceginiz ihtimali cok baskinken cocuk yapmak cok yanlis

Aynen. Dusunmuyo ki. Herkesin cocugunu alip goturup sevip getirme pesindeler tanidim taniyali zaten. Hadlerini ogrenemiyorlar
Ay vermezsin. Senin bebeğin değil mi. Bebek bu yani ne zaman emmek isteyeceği ne zaman annesinin kokusunu isteyeceği belli bile olmuyor. Götüremezsin bitti. Büyüyünce severler.

Ben çektim. Civa gibiler her yerden sizarlar, önce kuserler, ne hikmetse 2 aya kendi kendine barisip, eşimi darlamaya baslarlardi. Cinnet hem de kaç kere. En son hiç görüşmüyorum. Tam set çekince Yıllarca hamilelikte, llohusalikta bir b*k yapmayan karının geçen gün bana kek, kurabiye yapmış getirecekmis. Yine cinnet geçirdim.
Allah'a şükür , Allah nazardan saklasın çok güzel bir evladım var ama bir daha evlensem kocamla evlenmezdim. Ben benlikten çıktım.

Yani madem şımarıklık olduğunu biliyorsun eşine de açıkça söyle. Bir şey olmamıştır düşmeyin bu kadar üstüne sıkıldım sürekli kardeş muhabbetinden hamileyim sıkma canımı de. Eşin Bi şekilde sözünü dinliyor bu önemli. Kendi çocuğu falan olunca daha çok aile olduğunuzu anlar. Zaten hamilesin kaybetmek bir şeyin yok bebek doğsun Bi önünüzü gör yine düzelmezse o zaman düşünürsün.
Bilmiyorum. Tahammulum kalmadi. Cok stesli bi gebelik donemi geciriyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back