- 27 Nisan 2023
- 180
- 9
- 18
- 28
- Konu Sahibi sorusoruyorum12
Eşimle aramizda surekli bilgisayarda oyun oynama istegi disinda bir tartismamiz olmadi. Onu da birbirimize vakit ayirabilecek sekilde zamanlayarak hallettik. Sorun tumuyle esimin ailesi. Balayindan geldigimden beri evimden cikmayan kayinvalidem. Anahtarla girmeler de vardi ustelik. Guzellikle soyledik birkac kez olmadi. En sonunda ben patladim ucundan. Kirip dokmek zorunda kaldim. Simdi de hic gelmeyiz moduna girdiler. Anahtarlari biraktilar. Hamileyim, hastanede doktor kapisinin onunde yaziyorum bunlari. Bunaldim ve aglamamak icin kendimi su an bile zor tutuyorum. Cocugu aliriz severiz geri birakiriz. Oyuncak gibi saga sola gezdireceklermis ki boyle biseye asla izin vermem. Hadi dedim bunlari hallederiz... Bir sekilde mesafeyi de koyduk derken hoop esimin kardesi her dakika arayip esimi cagirmaya basladi. Psikolojik sıkıntılari var diye esim de asla hayir diyemiyor. Evlendik evleneli cok nadir guzelce giyinip esime hos gorundum. Cunku dus almaya bile vakit bulamadim gelmelerinden ya da esimi cagirmalarindan. En son da birkac gun once guzelce giyindim. O gun almistim elbiselerimi. Cok hevesliydim beni guzel gorecek diye. Suslendim puslendim. Geldigi gibi 5 dakikadan fazla goremedim. Kardesi cagirdi acilmis. Gece 3 te geldi. O gelene kadar agladim. O geldi yatti uyudu. Ben yine aglamaya devam ettim. Cok bunaldim ve bunun bir sonu yok. Ben bu evliligi devam ettiremiyorum. Sabretmekten de yoruldum. Ama bosanmaya da cesaret edemiyorum. Abartiyor muyum diye dusunuyorum. Kafam cok karısık.