Boşanmayı deniyorum olmuyor

Hala görüşüyolardır

Sağlığınız bu ihaneti affetmeye uygun değil. Çok yipranmissiniz. Belli ki içinizde fırtınalar kopuyor. Kendinize bunu yapmayın bence. Neden evlilik terapistine gitmediniz anlamadım? Sizin durumunuzu bir doktor da görmeli. İhanete uğrayan siz, işinden gücünden olan siz, soluğu kesilen kalbi sıkışan siz. Eşiniz ne yapıyor acaba? Size kul köle olması lazım geri kazanmak icin

Yok artık başkaları ki buna ailenizde dahil üzülmesinler diyemi ! Bu kadar iyi yürekli olmayın istediğiniz kadar tedavi görün ki siz değil asıl aldatanın görmesi lazım tekrarlamaması açısından tabi böyle bir tedavi çıktıysa ! Boşanın diyememm belliki hiç düşünmemişsiniz ömür boyu kimse mutsuz olmasın diye ben mutsuz olacağım içim içimi kemirecek en ufak geç kalmasında eve acabamı diyeceğim! Allah yardımcınız olsun

Ya cok dogru.o size kiymis konu sahibi.siz ona niye aciyorsunuz ki siz ayni seyi yapsaniz Allah sasirtmasin tabi acaba o size napardi.su adamlara bu hadsizligi siz veriyorsunuz affedip koynuna da giriyorsunuz.ya cok afedersiniz ama mideniz nasil aliyor.bakin depresyon dasiniz bu ilerde mide bobrek yani kanser yapar sizi Allah korusun.bosanin ve kurtulun sihhat bulun
.

Ruh halin çökmus mutlu degilsin. Belli ki kolay kolay da affetmeyeceksin.

Hala da kiyamiyorum diyorsun. Once kendini dusun.

evliliginizde nelerden vazgeçip nelere katlanacagınızı siz daha iyi bilirsiniz ama dogru kararlar ancak dogru ruh haliyle alınır.
aglama krizleri işten ayrılıp eve kapanmalar birilerine kendinizden çok deger veriyor kıyamıyorum düşünceleri nerde nezaman kullanıldıgına baglıdır.
gidip önce uzmanından destek alın bulundugunuz ruhsal çöküntüye yaşadıgınız durumlara bir de onların gözüyle bakıp dinleyin.
sizin tedaviye ihtiyacınız olabilir.
son birşey bir erkegin hatasından dönüşü iş işten geçtikten sonra oluyor.
hatayı yapacagı zaman degil

Eşinize sorun bakalım “Ben aynı şeyi yapsam sen yapardın? “ diyr. Aldığınız cevabı da asla unutmayın. Gerekirse ses kaydı yapın her keşke dediğinizde dinleyin.

Aklım almıyor bu aldatma işini. Ne buluyorlar dışarıda. Duygusuzca başkasını nasıl öpüp kokluyor insanlar?

ArkadAşın kalbim seninle bundN sonra tüm güzellikler senin olsun.

Sen burda aldatılmayı unutmak ıstedıgın ıcın konu açtın bence..
Ne çok kadın varmış aldatıldıgı halde eşden boşanmayan. Ayrıl bacım su adamdan ne çocuklarına baba, ne sana eş olur oyle kişi...

Bircok kisiden fikir almak beni cok rahatlatti
Size yazarken ve sizlerin bana yazdiklarini okudukca yavas yavas açıldım adeta .

Hepinizde sağolun varolun
Çok teşekkür ediyorum
Canım benim merak ettiğim şu o bir buçuk yıl boyunca nasıl hissetmedin?yani ilgi olsun cinsellik olsun bunlar hiç mi farklı olmadı normal zamandan?

Eşiniz sizin üzüleceğinizi düşünmüşmü aldatırken?

Dul kadın kelimesine takılan tek ben miyim yani şimdi?

Ayrıca önce tedaviye, sonra adliyeye gitmeniz yerinde olur
Konu çok eski ama okuyunca ben de o kelimeye takıldım. Özellikle bir bayan boşanmışsa artık bekardır. Nüfus cüzdanında bile o kelime artık kullanılmıyor. Bazı boşanmış kadınlar kendilerini bile o şekilde adlandırıyorlar. Boşanan bayanlar sizler dul değil "be-kar-sı-nız".Artık öğrenin bunu ve ne kendiniz için ne de diğer hemcinsleriniz için bu kelimeyi kullanmayın.

Son düzenleme:
Duygularıma tercüman olmuşsunuz, teşekkür ederim :)

adam 1,5 sene iki kadının zevkini sefasını sürmüş, çilekeş türk kadını elalem üzülür diye boşanmıyor.

Hayir elalem üzülür diye degil, anladigim kadari ile koca zengin. Cevre felandan bahs ediyor.

Yoksa 1.5 yildir aldatan es icin "süper insanligi" var denilmesinin komik oldugunu konu sahibide biliyordur eminim.

Pislik adam birde tevbe ediyormuş.
Nasil yapmiş mìş . 1 bucuk yil boyunca pisman olmamis , tevbe edesi gelmemis , ne tesaduftur ki yedigi haltlar ortaya cikinca tevbe edesi tutuvermiş.
Oteki kadina ne demeli peki ? En az Kocan kadar pislik. Neden biliyormusun? evli oldugunu bile bile, 1.5 yil senin kocanla fingirdemiş ve bundan birkez utanmamiş. Yaziklar olsun boyle zihniyetlere. Icinde olduktan sonra erkek kadin hepsi ayni ..

Gozunun yasina bile bakma derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…