• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmayı deniyorum olmuyor

Eşimin anlatması dahamı doğru olurdu diyorsanız. Bitirmek isteseydi o anlatıp herşeyi göze alırdı fikrindediniz yani...
Gerçekten sessizce sürer gidermiydi diyorsunuz

Ama eşim o kadın bana anlatmadan önce bitti demiş görüşmemişler, bitmişmiş zaten ilişkileri
Kadında dedi
Dediki şu günden beri görüşmüyoruz beni terketip paçavra gibi duygularımla oynadı gitti diye atlattı
Tüm yazılan chatleri okuttu bide .
Son gün ayrılış için yazılan tartışmalarda okudum.

Ama hiç bilmeseydim o kadın söylemesydi ruhumda duymıcakmış , ama şüphem vardı tabii.
Eşim kendini düşünmüş işin açıkcası
Eşime karşı nefretim inanın büyük

İkiside tam bir şeytanmışlar
Beni saf yerine koydular herikiside , şerefsizlik ikisinin yaptığı.
Benim ve 3 çocuğumun mutlu olabileceği günleri çaldılar..
O kadına bide nasıl teyze teyze diye sevmişlerdi
Akşam iki kızıma anlattım
Şok halindeler kızlarım (18-16 yaşlarındalar)

Bizi haketmedi kesinlikle

Ayrılırsam kendine gelicem zannedersem
Bu depresyon danda sıyrılcam inş

20 senelik mutluluğu eşim bitirdi
Ben değil
Suçlusuda o
Kendimide suçlamam.
Hepinizde samimi duygularınızla bana eşlik ettiniz bugün

Hürmetler sevgilerr

Adam seni 1 değil 2 değil 3 değil 500 gün boyunca aldatmış. O kadınla yatmış sonra gelmiş senle yatmış. Ama sen çocuklarıma bencillik edemem falan diyosun. Ne diyelim ki? Unut o zaman. Kocan seviyodur seni yersen tabi.

Belki daha önce de yaptı ama haberin bile yok.

Sürekli bu mutlu evliliği eşim bitirdi diyorsunuz da, bitirdiyse neden hala aynı evdesiniz?
Arkadaşınızla aldatmış anladığım kadarıyla, bu 10 kat daha ihanetin üstündedir.
2 taraflı ihanete uğramışsınız hemde.
Eşinizi hayatından çıkarın, boşanın..
O, bu, şu üzülür bahanelerine sığınmayın derim konu sahibi, bunu kendinize yapmayın.

Zilli bir kocaya sahip olmanin en kotu taraflarindan biri de bulasici hastaliklar. Aids gecer, bakteri gecer, sarilik gecer. Gecer de gecer... Bir arkadasim zilli kocasinin kacamakla getirdigi sigilleri malum yeri doktora daglatmak suretiyle atlatmisti. Zilli koca zor gercekten...

Bu dunyada inanmadigim tek sey varsa ;cocuklarim icin devam ediyorum cumlesidir.Hayir cocuklariniz icin devam etmiyorsunuz onlarin psikolojisini bozuyorsunuz.Buyuduklerinde bosanmadiginiz icin size buyuk bir kizginlik besleyecekler.Bence bosanmasi gereken kadinlarin cogu toplum ne der diye dusunuyor,ya da tek basima yapabilir miyim diye.Aliskanliklarinizin cocuklariniza zarar vermesine izin vermeyin.Bir psikolog esliginde soylersiniz onlar da bunu kabullenirler.Yeni hayatiniza da en fazla 1 sene sonra alisirsiniz.Coxuklariniz icin dostca gorusursunuz.Devam ederseniz sayginizi yitireceksiniz,surekli ne yaptigini dusunup kendinize ve cocuklariniza dunyayi dar edeceksiniz ve muhtemelen guven ve ozguven sorunu yasayan cocuklar yetistireceksiniz.Bazi yuvalarin bozulmasi gerekir.Bir psikolojik destek almalisiniz,bunalimla cozemezsiniz.Yapmayin cocuklarinizi dusunun.

Merhabalar ,Kasım 2016 da eşimin 1,5 yıldır beni aldattığını öğrendim, bunuda aldattığı bayan itiraf etti.eşim sevdiğim ve güvendiğimi çok iyi bildiği için benide onuda idare etmiş . Anlatışına göre ona acımış yardımcı olucam derken , ilişkileri başlamış , kopamamış ,batınca batağa birden çıkamıyorsun diye bir bir anlattı , çok özür diledi. Ondan zar zor ayrılmış . Ayrılma acısıyla kadın bana herşeyi itiraf etti. Hazmedemedi bu dul bayan.
Eşim hep tevbe ediyor , pişmanım nasıl yaptım böyle bişey deyip duruyor . Hiç ummadığım biri varsa oda eşimdi. Bana çok fazla değer veriyor affetmem için çok çaba harcıyor , çok belli ediyor pişmanlığını .

Ama ben depresyondan çıkamıyorum . Çok şok oldum öğrenince ummadığım iki kişinin bana bunu yapmaları canevimden vurdu beni .
Benim size danışmak istediğim sürekli tek başınayken ağlama krizine giriyorum, nefes sıkıntısı yaşıyorum , inancım olmasa intiharı bile göze alıcak durumdayım.
Sevgim azaldı eşime ,ama onada 3 çocuğumada kıyamıyorum .
Cesaret edemiyorum boşanmaya

Bu depresyon beni mahvediyor işimdende çıktım,
Dewam edemedim bu durumda
Dışarıya birşey yokmuş gibi davranıp evinde matem yaşıyorum.

Ne yapayım çok mutsuzum , cok canim yaniyorr
Uzmana gitmedim
Eşimle aramızda halletmeyi umut ettiğim için.
Siz olsamız ne yapardınız
18-16-11 yasinda evlatlarim var

Boşanmakta çok zor, affetmekte çok zor.
Allah yardımcınız olsun umarım en doğru kararı verirsiniz

Kimse kusura bakmasin da aldatan kocasini ama iyi niyetli ama merhametli ama saf ama acımış ona diyerek alttan aklamaya çalışıp 2. Kadına yılan, zilli diyen bir kadın bu kafayla daha çok aldatılır. Kendiniz edip kendiniz buluyosunuz. Kocalarınıza toz kondurmuyosunuz. Kazık kadar adam bir buçuk sene acımış da yakınlaşmış da sonra pişmanmış da tövbe ediyomuş da. Yav he he.:işsiz:

ona da çocuklarına da kıyamıyor musun? ona ????? hiçbir şey diyemiyorum.

Kıyamadığın çocuklarına asıl bu şekilde kıymıyor musun? Depresyonda anne, mutsuz anne, mutsuz baba.. Asıl o aileyle devam edince kıyıyorsun belki de iyi düşün lütfen. Oturup ağlamadan sinirlerini bozmadan sağlıklı düşünmeye çalış.

Eşim de çok iyi niyetli herkese yardıma hazır bir insandır , insanlığı süperdir , iyi niyetini o bayan suistimal etti

Eşim sessizce çık git hayatımdan demiş durmuş

hı hı aynen eşiniz mükemmel bir erkek, harika tamamen suçsuz hep de kurtulmak istemiş ama yapamamış zaten sevişen eden aldatan da o değil. bllaaaa blaaaa blaaaa.

sızlanıp ağlayıp , eşimi kendine yamadı

Dostum dediğim biriydi o yılan

hazmedememiş zilli.

Karşı tarafa da bunları söylüyorsunuz hmm....
Birine zilli ötekine eşim diyorsunuz siz önce eşinize şerefsiz demeyi öğrenin o zilliyse sizin kocanız da 5 para etmez birisi adam bile değil. İkisi de aynı b*k

İnşallah evliliğinizi kurtarırsınız, o kadın da yuvanızı yıkmaya çalışıyormuş ya elaleme de gösterirsiniz bak boşanmadık diye gururlanırsınız. Haaa aynı yastığa nasıl baş koyacaksınız? Mide????

Teşekkür ediyorum
Anlıyorumki eşime olan sevgim gerçek bir sevgiymiş .Ama beni gitmez bırakmaz cesaretde edemez diye düşünüyor. Ben kendi ailem olsun eşimin ailesi olsun iki tarafıda çok seviyorum. Bencillik yapıp benim yüzümden birçok kişi üzüntü yaşasın istemediğimden en çok.
Eşiminde iş çevresi çok geniş ama onun iş çevresi arkadaş çeversi değilde anna ve kardeşlerinin çok üzülceğini düşünüyorum.

Yoksa çok kararlı bi şekilde ya onu evimzden kovardım , yada önce 1kaç hafta gelmezdim eve iknada edemezdi.

Keşke sizin onu ve ailesini duşundugunuz kadar o da sizin uzulebileceginizi kadinlik gururunuzun zedelenebilecegini duşunseydi..boşanmak istemiyorsunuz ama ayni zamanda eski haline donsun hersey istiyorsunuz bunun mumkun olacagini sanmam.

Bir kere yapan hep yapar. Sadece artık daha dikkatli olacağı için siz yakalayabilir misiniz onu bilmem. Yazdıklarınızdan sizin boşanmaya cesaret edebileceğinizi hiç sanmıyorum. Suçu diğer kadına atıp hala kocanızı aklama peşindesiniz. Kadından çok sizin kocanız suçlu diğer kadının size karşı bir sorumluluğu yok. Bir psikologdan yardım almayı deneyin. Allah yardımcınız olsun.

Ben çocuklarınızın yerinde olsam annemin aldatıldığı bir eşle evli kalmasını istemem ki karşınıza alıp anlatsanız durumu anlayacak kadar büyükler. Eşinizin ailesi ne der, çevresi ne der diye düşünceli olmaya hiç gerek yok. Eşiniz ne sizi düşünmüş ne çocuklarınızı ne de sizin ailenizi. Normalde çift terapilerinde aldatma için ayrı modeller uygulanır ancak siz uzmana gitme taraftarı değilsiniz hadi siz gitseniz bile eşinizle beraber gideceğinizi düşündürtmediniz.

Dünyada yaşayacağınız kaç yılınız kaldı ki? Bu kadar çile çekmenize değmez, aldattığına dair kanıtlarınız varsa kallavi tazminatlar da alabilirsiniz. Çocuklarınız ileride evli kaldınız diye size teşekkür etmeyeceklerdir hatta ileride kendi yuvalarını kuracaklar siz eşinizle başbaşa kalacak ve belki başka aldatmalarından da habersiz olacaksınız ya da duyacaksınız. Kadın "dul" eşiniz "tövbekar" ama aldatma olayı genelde alışkanlıktır. Kimse istemedikçe karşı tarafı aldatmaya sevk edemez. İyi düşünün.

Eşim de çok iyi niyetli herkese yardıma hazır bir insandır , insanlığı süperdir , iyi niyetini o bayan suistimal etti abi derken sızlanıp ağlayıp , eşimi kendine yamadı . Dostum dediğim biriydi o yılan ..geçmişinde çok acı cekmiş eski eşinden , beni kıskanmaya başlamıştı hissetmiştim.ama ummamıştım buluşup birlikte ilişki yaşıcaklarını.

Ben kaybettim artık senin kaybetme zamanın , karına bir bir anlatıcam demiş . Hırsıda eşimin bayanın bana anlatmasından 1-2 ay öncesi herşeyi sona erdirmesinden sinir intikam bürümüş.
Eşim sessizce çık git hayatımdan demiş durmuş ama hazmedememiş zilli.

Ohooooo :silah::silah:

Teşekkür ediyorum
Anlıyorumki eşime olan sevgim gerçek bir sevgiymiş .Ama beni gitmez bırakmaz cesaretde edemez diye düşünüyor. Ben kendi ailem olsun eşimin ailesi olsun iki tarafıda çok seviyorum. Bencillik yapıp benim yüzümden birçok kişi üzüntü yaşasın istemediğimden en çok.
Eşiminde iş çevresi çok geniş ama onun iş çevresi arkadaş çeversi değilde anna ve kardeşlerinin çok üzülceğini düşünüyorum.

Yoksa çok kararlı bi şekilde ya onu evimzden kovardım , yada önce 1kaç hafta gelmezdim eve iknada edemezdi.
yahu neden başkalarını düşünüyorsunuz eşiniz başka bir kadının koynuna girerken sizin veyahut evlatlarının üzüleceğini düşündü mü kesinlikle hayır .

bende eşimden bir kadın yüzünden boşandım.ama kadın yüzünden dediğime bakma kadının ne kadar suçu varsa eşimde aynı şekilde suçlu kimse istemediği birşeyi yapmamış sonuçta.aldatmak kader yada tesadüf değil bunun bir alt yapısı var.hakkınızda hayırlısı olsun.psikolojik destek alın ama eşinizi anlamaya çalışmak ona hak vermek için değil kendinizi daha iyi hissetmek için.

Bircok kisiden fikir almak beni cok rahatlatti
Size yazarken ve sizlerin bana yazdiklarini okudukca yavas yavas açıldım adeta .

Hepinizde sağolun varolun
Çok teşekkür ediyorum

5 yıldır " DUL " um. Bana da sevgi, merhamet ve şefkatle yaklaşanlar oldu... Malum dul da olunca evli erkeklerde yaklaşmaya çalışmakta bir beis görmedi. "Dul kadın her şeye müsait kadındır" kafasını erkeklerden daha fazla kadınlar benimsemiş olsa da umduklarını bulamayınca bu şefkat ve merhamet timsali abiler aradıklarını bulacakları zillilere yelken açtılar. Tabi o zilliyi buluncaya kadar da kaç kadına yoklama çekildiği size bize malum olmuyor...
Kocanızı aklamaya ve affetmeye çalışmayın... Boşanmak için önünüzdeki engel öne sürdüğünüz sebeplerden hiç biri değil... Herkesi düşünen fedakar kadın rolü üstünüzde hiç iyi durmuyor...
Sizin tek engeliniz var o da " boşanırsam o kadına gider, ya mutlu olurlarsa " düşüncesi....
Olmazlar ve olmuyorlar merak etmeyin....

Son düzenleme:
Back