fikrinize saygı duyuyorum , haksızda değilsiniz tabi
Yanlışlıkla olucak değilya bu ilişki
İstemedim yan cebime değil eşim denenin yaptığı. Affedilcek durum değilde ondan affedemiyorumya .
Çok yüklenmiş insanlar size burada
İnsanın eşini affetmesi, ona bir şans daha vermesi utanılacak bir şey değildir öncelikle görüşüm bu
Affetmeyi becerebilen insan yoluna devam eder, bunda bir hata yok hatalı olan eşiniz, siz onu affederek bir suç işlemiyorsunuz öncelikle. Aldatmaya hepimiz çok tepkiliyiz bu forumda , affeden kadınlara hep kızıyoruz ama bir gerçek var ki herkesin hayatının işleyişi farklı, hiç bir evlilik birbirinin aynısı değil. Çocuklar, aileler bir yana eşinizi seviyor da olabilirsiniz ki bunca yıllık evlilikten sonra çok çok normal bir duygudur bu, aşk bir yana hayat arkadaşı ve dost olmuşsunuzdur, bunların hepsini bir kalemde çizecek gücü herkes bulmalı diye bir kaide yok. Bu aralar bir kitap okuyorum Bir Bağlanma Öyküsü Evlilik (Mustafa Topkara-Nur Gezek) okumanızı öneririm, duygularınızı netleştirmek için faydalı olacaktır. Ayrıca bir doktor yardımı da alın, lüften intikam planları yapmayın çünkü intikam almaya çalışmak, bu işi içinizde büyütmek sizi daha çok yorar.
Madem ki evliliğinizin devamına karar verdiniz o zaman kendinizi iyileştirmeye çalışın. Tabi ki eşinize de unutturmayın bunu, yaptığı şeyin sizde açtığı yaraları görün ve iyileştirmek için o da çabalasın, gerekirse ceza çeksin. Hayatı başkalarına göre yaşamak zorunda değilsiniz, aldatıldım illa boşanmalıyım ben zayıf mıyım düşünceleri içinde kendinize eziyet etmeyin. Burada iyileşmesi gereken sizsiniz ve kendinizi iyileştirmek için çabalayın, bunun ilacı, intikam, öfke, şüphe vs... değil. Bugün aldatılsam ertesi güne boşanırım bunu düşünmem sorgulamam, kararım nettir ancak biraz zaman verip birlikte yaşamaya devam edersem sanırım bende bu kararın netliğini kaybederim, çok insani şeyler yaşadıklarınız ve bence çok da güçlü bir kadınsınız, affetmek ayrılmaktan daha zor çünkü