• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmayı deniyorum olmuyor

fikrinize saygı duyuyorum , haksızda değilsiniz tabi
Yanlışlıkla olucak değilya bu ilişki
İstemedim yan cebime değil eşim denenin yaptığı. Affedilcek durum değilde ondan affedemiyorumya .

Çok yüklenmiş insanlar size burada
İnsanın eşini affetmesi, ona bir şans daha vermesi utanılacak bir şey değildir öncelikle görüşüm bu
Affetmeyi becerebilen insan yoluna devam eder, bunda bir hata yok hatalı olan eşiniz, siz onu affederek bir suç işlemiyorsunuz öncelikle. Aldatmaya hepimiz çok tepkiliyiz bu forumda , affeden kadınlara hep kızıyoruz ama bir gerçek var ki herkesin hayatının işleyişi farklı, hiç bir evlilik birbirinin aynısı değil. Çocuklar, aileler bir yana eşinizi seviyor da olabilirsiniz ki bunca yıllık evlilikten sonra çok çok normal bir duygudur bu, aşk bir yana hayat arkadaşı ve dost olmuşsunuzdur, bunların hepsini bir kalemde çizecek gücü herkes bulmalı diye bir kaide yok. Bu aralar bir kitap okuyorum Bir Bağlanma Öyküsü Evlilik (Mustafa Topkara-Nur Gezek) okumanızı öneririm, duygularınızı netleştirmek için faydalı olacaktır. Ayrıca bir doktor yardımı da alın, lüften intikam planları yapmayın çünkü intikam almaya çalışmak, bu işi içinizde büyütmek sizi daha çok yorar.
Madem ki evliliğinizin devamına karar verdiniz o zaman kendinizi iyileştirmeye çalışın. Tabi ki eşinize de unutturmayın bunu, yaptığı şeyin sizde açtığı yaraları görün ve iyileştirmek için o da çabalasın, gerekirse ceza çeksin. Hayatı başkalarına göre yaşamak zorunda değilsiniz, aldatıldım illa boşanmalıyım ben zayıf mıyım düşünceleri içinde kendinize eziyet etmeyin. Burada iyileşmesi gereken sizsiniz ve kendinizi iyileştirmek için çabalayın, bunun ilacı, intikam, öfke, şüphe vs... değil. Bugün aldatılsam ertesi güne boşanırım bunu düşünmem sorgulamam, kararım nettir ancak biraz zaman verip birlikte yaşamaya devam edersem sanırım bende bu kararın netliğini kaybederim, çok insani şeyler yaşadıklarınız ve bence çok da güçlü bir kadınsınız, affetmek ayrılmaktan daha zor çünkü

Merhabalar ,Kasım 2016 da eşimin 1,5 yıldır beni aldattığını öğrendim, bunuda aldattığı bayan itiraf etti.eşim sevdiğim ve güvendiğimi çok iyi bildiği için benide onuda idare etmiş . Anlatışına göre ona acımış yardımcı olucam derken , ilişkileri başlamış , kopamamış ,batınca batağa birden çıkamıyorsun diye bir bir anlattı , çok özür diledi. Ondan zar zor ayrılmış . Ayrılma acısıyla kadın bana herşeyi itiraf etti. Hazmedemedi bu dul bayan.
Eşim hep tevbe ediyor , pişmanım nasıl yaptım böyle bişey deyip duruyor . Hiç ummadığım biri varsa oda eşimdi. Bana çok fazla değer veriyor affetmem için çok çaba harcıyor , çok belli ediyor pişmanlığını .

Ama ben depresyondan çıkamıyorum . Çok şok oldum öğrenince ummadığım iki kişinin bana bunu yapmaları canevimden vurdu beni .
Benim size danışmak istediğim sürekli tek başınayken ağlama krizine giriyorum, nefes sıkıntısı yaşıyorum , inancım olmasa intiharı bile göze alıcak durumdayım.
Sevgim azaldı eşime ,ama onada 3 çocuğumada kıyamıyorum .
Cesaret edemiyorum boşanmaya

Bu depresyon beni mahvediyor işimdende çıktım,
Dewam edemedim bu durumda
Dışarıya birşey yokmuş gibi davranıp evinde matem yaşıyorum.

Ne yapayım çok mutsuzum , cok canim yaniyorr
Uzmana gitmedim
Eşimle aramızda halletmeyi umut ettiğim için.
Siz olsamız ne yapardınız
18-16-11 yasinda evlatlarim var
Bosanmadan aciniz gecmez. Rahat nefes alamazsiniz ama siz bosanmak istemiyorsunuz. Umarim atlatirsiniz...

Yahu hep hiç ummazdim hiç ummadim diyip durmussunuz 1.5 sene hiç mi gözünüz yoktu burnunuz koku almadı. 20 yıldır evlisinizdir en az. Işiniz mesleğiniz var mı bilmiyorum ama bosanirsaniz adamın vereceği 3 kuruş nafaka asla size yetmez. Diğer taraftan affedememissiniz belli ki affedilemeyecek bir hata yapmış bilemedim.

Sence gercekden kocan bu cekdigin acilara deyiyormu?

Aklindan gecen intihar düşüncesi sence gercekden seni catir catir aldatan bir insan icin degermi?

Adam zevk sürmüş sen hayatini kendine zehir ediyorsun.

Kurtulmak senin elinde.

Merhabalar ,Kasım 2016 da eşimin 1,5 yıldır beni aldattığını öğrendim, bunuda aldattığı bayan itiraf etti.eşim sevdiğim ve güvendiğimi çok iyi bildiği için benide onuda idare etmiş . Anlatışına göre ona acımış yardımcı olucam derken , ilişkileri başlamış , kopamamış ,batınca batağa birden çıkamıyorsun diye bir bir anlattı , çok özür diledi. Ondan zar zor ayrılmış . Ayrılma acısıyla kadın bana herşeyi itiraf etti. Hazmedemedi bu dul bayan.
Eşim hep tevbe ediyor , pişmanım nasıl yaptım böyle bişey deyip duruyor . Hiç ummadığım biri varsa oda eşimdi. Bana çok fazla değer veriyor affetmem için çok çaba harcıyor , çok belli ediyor pişmanlığını .

Ama ben depresyondan çıkamıyorum . Çok şok oldum öğrenince ummadığım iki kişinin bana bunu yapmaları canevimden vurdu beni .
Benim size danışmak istediğim sürekli tek başınayken ağlama krizine giriyorum, nefes sıkıntısı yaşıyorum , inancım olmasa intiharı bile göze alıcak durumdayım.

Uzmana gitmedim

ihanet ne unutulur ne de unutturulur...
hatalıyım affet demiş pişmanmış ya bir kere yapsa hata denir de 1,5 yıl sizi resmen kandırmış bu hata değil pişmanlığına da zerre inancım yok... şu an siz gideceksiniz diye korkudan üç buçuk atıyor... bu ilgi sevgi hep ondan

Aldatan o ama acı çeken sizsiniz işinizi nasıl bırakabildiniz haksızlık değil mi bu, ona kıyamıyorum diyosunuz ama o size kıydı!
Çocuklarınıza kıymış olmuyosunuz emin olun zaten yaşları da büyükmüş

Aldatmanın bahanesi de sonu da yok.Tekrarı gelir eğer yaşı ve fiziksel durumu uygunsa.

Uzmana gitmedim
psikiyatr ya da psikologa muhakkak gidin lütfen
Allah yardımcınız olsun
tek başınıza aşabileceğiniz bir durum değil gibi.

2 mesajınızı okudum. Daha da fazla okuyamayacağım. Çok sinirlendim çünkü.

ama onada 3 çocuğumada kıyamıyorum .
Hadi çocuklarınızı anladım diyeyim de (her ne kadar aldatan bir baba figürü nasıl bir baba figürüdür sorgulasam da) ona neden acımadığınızı anlayamadım? O size acırken nasıldı? Bakın bu bir anlık bir şey değil. Çok sarhoştum nasıl oldu bilmiyorum değil. Bir ilişki. Yani onunla da sevişmiş sizinle de. Onun yanından çıkıp size gelmiş belki de. Bu süreçte size acımış mı?

Anlıyorumki eşime olan sevgim gerçek bir sevgiymiş .
Gerçek sevgi anlayışlarımız çok farklı.

Bencillik yapıp benim yüzümden birçok kişi üzüntü yaşasın istemediğimden en çok.
Aferim. Aldatılan sizsiniz ve ayrılırsanız bencillik yapan ve insanları üzen taraf olduğunuzu düşünen de sizsiniz. Bu adamın hiç bir şey yapmasına gerek yok. Siz zaten dünden hazırsızını bütün suçu üzerinize almaya. Hanımefendi evliliğinizi bitiren kişi eşiniz, bu iş boşanmaya giderse buna sebep eşiniz, bütün bunların tek suçlusu eşiniz, insanlar üzülüyorsa sebebi eşiniz. Bencillik yapan biri varsa iki kadınla da sevişen eşiniz.

Ben aldatılıp da affeden kadınlara bir şey diyemem. Ama bu kadar kendini hor gören kadına da tahammülüm yok. Yazık.

Bencillik yapıp benim yüzümden birçok kişi üzüntü yaşasın istemediğimden en çok.
Boşanmak istememenizi anlayabilirim de şu yazdığınızı anlayamıyorum. Silahtan çıkan mermi size isabet etmiş yaralanmışsınız. Çevredekiler belki panik yapıp ah vah deyip geçip gidecekler siz yaranızla başbaşa. Bu kadar ince olmayın lütfen.

Sizi 1.5 sene boyunca aldatmış ve siz bencillik yapıp boşanmak istemiyorum diyorsunuz. Bence siz boşanmak istemiyorsunuz ve bahane üretiyorsunuz kendinizce.
Ben olsam, affedip boşanmasam bile, bu olay hiç aklımdan çıkmaz, sürekli laf sokarım kavga çıkarırım elimde değil, o sebeple ben boşanırdım

Çok yüklenmiş insanlar size burada
İnsanın eşini affetmesi, ona bir şans daha vermesi utanılacak bir şey değildir öncelikle görüşüm bu
Affetmeyi becerebilen insan yoluna devam eder, bunda bir hata yok hatalı olan eşiniz, siz onu affederek bir suç işlemiyorsunuz öncelikle. Aldatmaya hepimiz çok tepkiliyiz bu forumda , affeden kadınlara hep kızıyoruz ama bir gerçek var ki herkesin hayatının işleyişi farklı, hiç bir evlilik birbirinin aynısı değil. Çocuklar, aileler bir yana eşinizi seviyor da olabilirsiniz ki bunca yıllık evlilikten sonra çok çok normal bir duygudur bu, aşk bir yana hayat arkadaşı ve dost olmuşsunuzdur, bunların hepsini bir kalemde çizecek gücü herkes bulmalı diye bir kaide yok. Bu aralar bir kitap okuyorum Bir Bağlanma Öyküsü Evlilik (Mustafa Topkara-Nur Gezek) okumanızı öneririm, duygularınızı netleştirmek için faydalı olacaktır. Ayrıca bir doktor yardımı da alın, lüften intikam planları yapmayın çünkü intikam almaya çalışmak, bu işi içinizde büyütmek sizi daha çok yorar.
Madem ki evliliğinizin devamına karar verdiniz o zaman kendinizi iyileştirmeye çalışın. Tabi ki eşinize de unutturmayın bunu, yaptığı şeyin sizde açtığı yaraları görün ve iyileştirmek için o da çabalasın, gerekirse ceza çeksin. Hayatı başkalarına göre yaşamak zorunda değilsiniz, aldatıldım illa boşanmalıyım ben zayıf mıyım düşünceleri içinde kendinize eziyet etmeyin. Burada iyileşmesi gereken sizsiniz ve kendinizi iyileştirmek için çabalayın, bunun ilacı, intikam, öfke, şüphe vs... değil. Bugün aldatılsam ertesi güne boşanırım bunu düşünmem sorgulamam, kararım nettir ancak biraz zaman verip birlikte yaşamaya devam edersem sanırım bende bu kararın netliğini kaybederim, çok insani şeyler yaşadıklarınız ve bence çok da güçlü bir kadınsınız, affetmek ayrılmaktan daha zor çünkü
Aynen katiliyorum. Affetme yolunda niyet etmissinki 1.5 yildir surduruyorsun. Nasil iyilesebilirim demen ve bu konuyu artik hic acmaman gerek artik. Uzman yardimi al. Hala affedemezsen, iyilesemezsende kendine eziyet etme. Ayrıl.

Ben bu anlattıklarınızı birebir yaşadım nerdeyse. Affettim tam bir sene oldu. Evet şu an çok agresif, her şey e hemen sinirlenen biri haline geldim ha bir de ankisiyete bozukluğu da var aldattığı kadını hâlâ sosyal medya dan takip ediyorum, her an şüpheli, takıntılıyım olan bana ve çocuklarıma oldu şimdi eşim bazen psikopat diye dalga geçiyor, sanki o yapmamış gibi

Uzmana gitmedim
sabret cocuklarin hatirina madem pisman donem cok zor cocuklar tam ergenlikte ve depresyon icin psikiyatriste git

Hazmedemedi bu dul bayan cumlenizden hoşlanmadım. Ayrıca esinizi temize çıkarır haliniz var. Siz boşanmasınız bence. Depresyondan çıkıp bu durumu kabullenin

Bak arkadaşım eşinin seni 1,5 sene aldatmasi varya kilit burasi. Hadi sen eşini affetme taraftarının aldatilmayi sineye çekeceksin ki bence yanlış. Ama 1,5 sene aldatmış bu adam. Bu adam iyi bir insan değil, merhametli degil, seni sevmiyor. Ha seni kaybetmek istemez tabiki. Adamin ailesinin üzülmesine kadar düşünüyorsun. Sen burada kolay bulunmaz bir es durumundasin. Bu adam seni seviyordur da insaniyetini, emeğini seviyordur. Es olmak için yetmez ki bunlar. yetmez asla

Uzmana gitmedim
öncelikle bir devlet hastanesinde bir psikiyatra git ve ilaç tedavisi uygulanacak muhtemelen, sonrasında kararını sağlıklı olarak verirsin.şu an sağlıklı bir karar veremezsin bu depresyonla.

5 yıldır " DUL " um. Bana da sevgi, merhamet ve şefkatle yaklaşanlar oldu... Malum dul da olunca evli erkeklerde yaklaşmaya çalışmakta bir beis görmedi. "Dul kadın her şeye müsait kadındır" kafasını erkeklerden daha fazla kadınlar benimsemiş olsa da umduklarını bulamayınca bu şefkat ve merhamet timsali abiler aradıklarını bulacakları zillilere yelken açtılar. Tabi o zilliyi buluncaya kadar da kaç kadına yoklama çekildiği size bize malum olmuyor...
Kocanızı aklamaya ve affetmeye çalışmayın... Boşanmak için önünüzdeki engel öne sürdüğünüz sebeplerden hiç biri değil... Herkesi düşünen fedakar kadın rolü üstünüzde hiç iyi durmuyor...
Sizin tek engeliniz var o da " boşanırsam o kadına gider, ya mutlu olurlarsa " düşüncesi....
Olmazlar ve olmuyorlar merak etmeyin....
Kesinlikle eşimde suçlu . Karşılıklı gelişir ilişki . Kimse zorla zoraki başka insanla 1,5-2 sene aldatmaz. Asıl uğraşacağım kişi eşim .
çok doğru bilgiler aldım ....
Hepinizden ....
İyiki varsınız ..
Ne o adama ne onun bir kuruşuna ihtiyacım var. Umrumdada değil artık. Kime giderse gider . Benden uzak olsun

Ben artık ne onun ailesi ne benim ailem çevrem düşünmücem
Artık boşanıyorum o adamdan.
Siz zaten boşanmayacaksiniz belli.
Ama ömrünüz boyunca 'siz' bunlari hissedeceksiniz.kimseye birsey olmayacak.olan size olacak.
Sizin icin üzgünüm, keske benim yüzümden bir cok kisi sıkıntı çekecek demek yerine kendinizi düsünüp siz sıkıntı çekmeseniz.. :KK43:
ÇOK DOĞRU DEDİNİZ. 1 SENE GEÇTİ DURUMU ÖĞRENELİ.... ÖNCE KENDİMİ DÜŞÜNMELİYİM BU DURUMDA .
O BİZİ AİLESİNİ ÇOCUKLARIMIZI DÜŞÜNSEYDİ BÖYLE ALÇAKLIK ŞEREFSİZLİK YAPMAZDI.
Nolursa olur umrumda bile değil.
Kiminle ne yaparsada merak bile etmem artık.Benim sevgimi haketmiyor.
Ben boşanıyorum artık ondan.geç oldu ama keşkesiz kesin bitiriyorum.

Hepiniz sağolun tüm yorumlarınız bana çok iyi geldi . Sizi seviyorum arkadaşlar

Back