• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmayı deniyorum olmuyor

Eşinizin yaptığı yenilir, yutulur gibi değil. Kadını suçlamışsınız ancak iş, sizin aşırı merhametli eşinizde bitiyor.

Tevbe ediyormuş, 1.5 yıl hanımefendi..aklı neredeydi bu sürede??

Kadından hevesini aldı, hoop kürkçü dükkanına geri vites

Sizin boşanmayacağınıza çok eminim. Ancak hayat boyu evinize giren dişi sineğe karşı bile radarlarınız açık olacak. Biri daha acındırırsa tamam, eşinizin seksüel dürtüleri merhametle içiçe nasılsa. Herşeyi bekleyiniz..

Siz zaten boşanmayacaksiniz belli.
Ama ömrünüz boyunca 'siz' bunlari hissedeceksiniz.kimseye birsey olmayacak.olan size olacak.
Sizin icin üzgünüm, keske benim yüzümden bir cok kisi sıkıntı çekecek demek yerine kendinizi düsünüp siz sıkıntı çekmeseniz.. :KK43:

Hepinize teşekkür ediyorum.
3 kez eşime söyledim anlaşarak ayrılalım gidelim avukata diye. O beni durdurmak için takla atma aşamasında .
Eşim de çok iyi niyetli herkese yardıma hazır bir insandır , insanlığı süperdir , iyi niyetini o bayan suistimal etti abi derken sızlanıp ağlayıp , eşimi kendine yamadı . Dostum dediğim biriydi o yılan ..geçmişinde çok acı cekmiş eski eşinden , beni kıskanmaya başlamıştı hissetmiştim.ama ummamıştım buluşup birlikte ilişki yaşıcaklarını.
Sanki evlilerden mutlu olanlardan intikam alma peşinde.terapi görmüş 13 sene önce ayrıldığında.
Bir melek yanı bi bakıyorsun çok kinci sinirli olabiliyordu bu bayan. Ben derdi başlarken cümleye. Biz eşimle çok uyumlu herkese yardım maddi manevi destek esirgemeyen şen şakrak aileydik hep. Eşinin kıymetini bil . Üzme falan gibi laflar ederdi.Megerse bulamadığı aile tablomuzu evin Hanımı kendi olarak değiştirmek istedi zannedersem.
Eşim iyiki birleyler sezinledin ona sordun
Oda sana herşeyi açıkladı . Üzerimden öyle bir yük kalktıkı .dedi eşim bana aynen.
Ben kaybettim artık senin kaybetme zamanın , karına bir bir anlatıcam demiş . Hırsıda eşimin bayanın bana anlatmasından 1-2 ay öncesi herşeyi sona erdirmesinden sinir intikam bürümüş.
Eşim sessizce çık git hayatımdan demiş durmuş ama hazmedememiş zilli.

Evet aynen "Doğadostupanda"
Dediğiniz gibi galiba affetmeyi deniyorum bilinçaltı galiba davranışlarım ve düşüncelerimle,
Biraz durumu akışına bırakıp , kendimi güçlühale getirmeliyim, bir iş görüşmesine randevu alıcaktım yarın ,
Erkekler zaten sızlanan eşden hoşlanmaz zaten .
Dimdik yıkılmadığımı göstereceğim , biraz zamana ihtiyacım var , iş başı yapayım tekrar . Ben değil o evimden hatıralarımızdan kopup gitmeli. Çocuklarımın düzenini bozmam kesin.
Kavga ve öfke bağırma polimiğe girmeden
Tak tak herşeyi oturtcam hayatımda , çocukları büyüklerimide kin tutturmadan babalarına
Durumu yerleştireceğim , sonrada seninle yaşamak daha acı veriyor , affetmeyi denedim ,
Olmuyor . Ben yapacağımı yaptım diyeceğim

Böyle planlıyorum aslında durumumu
Herkese hakettiği kadar değer göstermeli insan bunu anladım
En ç ok acıyıda sevdiğin iki kişinin vermesinden ötürü.
Vay anasını kadın birden zilli oluverdi eş tamamiyle saf iyi niyetli...
Kusura bakmayın eşinizde şerefsizin önde gideni.

Teşekkür ediyorum
Anlıyorumki eşime olan sevgim gerçek bir sevgiymiş .Ama beni gitmez bırakmaz cesaretde edemez diye düşünüyor. Ben kendi ailem olsun eşimin ailesi olsun iki tarafıda çok seviyorum. Bencillik yapıp benim yüzümden birçok kişi üzüntü yaşasın istemediğimden en çok.
Eşiminde iş çevresi çok geniş ama onun iş çevresi arkadaş çeversi değilde anna ve kardeşlerinin çok üzülceğini düşünüyorum.

Yoksa çok kararlı bi şekilde ya onu evimzden kovardım , yada önce 1kaç hafta gelmezdim eve iknada edemezdi.
..

Son düzenleme:
3 kez eşime söyledim anlaşarak ayrılalım gidelim avukata diye. O beni durdurmak için takla atma aşamasında .
Eşim de çok iyi niyetli herkese yardıma hazır bir insandır , insanlığı süperdir , iyi niyetini o bayan suistimal etti abi derken sızlanıp ağlayıp , eşimi kendine yamadı . Dostum dediğim biriydi o yılan ..geçmişinde çok acı cekmiş eski eşinden , beni kıskanmaya başlamıştı hissetmiştim.ama ummamıştım buluşup birlikte ilişki yaşıcaklarını.
Sanki evlilerden mutlu olanlardan intikam alma peşinde.terapi görmüş 13 sene önce ayrıldığında.
Bir melek yanı bi bakıyorsun çok kinci sinirli olabiliyordu bu bayan. Ben derdi başlarken cümleye. Biz eşimle çok uyumlu herkese yardım maddi manevi destek esirgemeyen şen şakrak aileydik hep. Eşinin kıymetini bil . Üzme falan gibi laflar ederdi.Megerse bulamadığı aile tablomuzu evin Hanımı kendi olarak değiştirmek istedi zannedersem.
Oda sana herşeyi açıkladı . Üzerimden öyle bir yük kalktıkı .dedi eşim bana aynen.
Ben kaybettim artık senin kaybetme zamanın , karına bir bir anlatıcam demiş . Hırsıda eşimin bayanın bana anlatmasından 1-2 ay öncesi herşeyi sona erdirmesinden sinir intikam bürümüş.

Dediğiniz gibi galiba affetmeyi deniyorum bilinçaltı galiba davranışlarım ve düşüncelerimle,
Biraz durumu akışına bırakıp , kendimi güçlühale getirmeliyim, bir iş görüşmesine randevu alıcaktım yarın ,
Dimdik yıkılmadığımı göstereceğim , biraz zamana ihtiyacım var , iş başı yapayım tekrar . Ben değil o evimden hatıralarımızdan kopup gitmeli. Çocuklarımın düzenini bozmam kesin.
Tak tak herşeyi oturtcam hayatımda , çocukları büyüklerimide kin tutturmadan babalarına
Durumu yerleştireceğim , sonrada seninle yaşamak daha acı veriyor , affetmeyi denedim ,

En ç ok acıyıda sevdiğin iki kişinin vermesinden ötürü.[/Q

Yani bu kadar koca budalası olmayınız hanımefendi. Gercekten hayretle okuyorum şu cümlelerinizi. Yılan kadın masum kocamı bastan cıkardı ühüü ühüü. Yapmayın Allah askına 1.5 yıl kocanız o kadınlaymıs. Kadın kocanızın boynuna zincir atıpta zorla buluşturmadı. Demek ki kocanızın gayette canı istemiş

Teşekkür ediyorum
Anlıyorumki eşime olan sevgim gerçek bir sevgiymiş .Ama beni gitmez bırakmaz cesaretde edemez diye düşünüyor. Ben kendi ailem olsun eşimin ailesi olsun iki tarafıda çok seviyorum. Bencillik yapıp benim yüzümden birçok kişi üzüntü yaşasın istemediğimden en çok.
Eşiminde iş çevresi çok geniş ama onun iş çevresi arkadaş çeversi değilde anna ve kardeşlerinin çok üzülceğini düşünüyorum.

Yoksa çok kararlı bi şekilde ya onu evimzden kovardım , yada önce 1kaç hafta gelmezdim eve iknada edemezdi.
Senin yuzunden uzulmezler, esin sayesinde uzulurler. Senin bencilliginle ne alakasi var? Aldatilan sensin. Baskalari mutlu olsun ben depresyonun dibine vurayim, baskalari icin yasayayim diyorsan devam et tabi. Yani kimse seni tutmaz, sonucta hayat senin hayatin. Son nefesini verirken keske ayrilsaydim, hayat bana zindan oldu, kimse icin yasamamak gerekiyormus deme ihtimalin de var unutma bunu. Şu durumda kendini bencillikle suclayabildiginin tek cevabi; bosanmaktan korkman. Kendine kilif buluyorsun aslinda bu senin kendini savunma seklin. Beynin boyle kodluyor ki cektigi aciya bahane buluyor. Hayatta kalma gudusu bu.

En ç ok acıyıda sevdiğin iki kişinin vermesinden ötürü.

Yani bu kadar koca budalası olmayınız hanımefendi. Gercekten hayretle okuyorum şu cümlelerinizi. Yılan kadın masum kocamı bastan cıkardı ühüü ühüü. Yapmayın Allah askına 1.5 yıl kocanız o kadınlaymıs. Kadın kocanızın boynuna zincir atıpta zorla buluşturmadı. Demek ki kocanızın gayette canı istemiş

1,5 yil kadinla olmuş bildigin aşk yasamia kadinla, sonra o kadin cok muhtesem kocami kandirdi olayina geldi yine konu. Kadin suclu 2 adam tutup kocani zorla yataga atmis, tecavuz etmis , e ne yapsin zavalli kocan kimse duymasin diye devam ettirmek zorunda kalmis. 1,5 yilcik dayanabilmis zavalli kocan.. saka gibisiniz ya.

1,5 yil kadinla olmuş bildigin aşk yasamia kadinla, sonra o kadin cok muhtesem kocami kandirdi olayina geldi yine konu. Kadin suclu 2 adam tutup kocani zorla yataga atmis, tecavuz etmis , e ne yapsin zavalli kocan kimse duymasin diye devam ettirmek zorunda kalmis. 1,5 yilcik dayanabilmis zavalli kocan.. saka gibisiniz ya.

Gercekten insan gülsemi üzülsemi bilemiyo. kocam aldattı diyip masum kocam kandırıldı diyolar ya hayret bisey.

Merhabalar ,Kasım 2016 da eşimin 1,5 yıldır beni aldattığını öğrendim, bunuda aldattığı bayan itiraf etti.eşim sevdiğim ve güvendiğimi çok iyi bildiği için benide onuda idare etmiş . Anlatışına göre ona acımış yardımcı olucam derken , ilişkileri başlamış , kopamamış ,batınca batağa birden çıkamıyorsun diye bir bir anlattı , çok özür diledi. Ondan zar zor ayrılmış . Ayrılma acısıyla kadın bana herşeyi itiraf etti. Hazmedemedi bu dul bayan.
Eşim hep tevbe ediyor , pişmanım nasıl yaptım böyle bişey deyip duruyor . Hiç ummadığım biri varsa oda eşimdi. Bana çok fazla değer veriyor affetmem için çok çaba harcıyor , çok belli ediyor pişmanlığını .

Ama ben depresyondan çıkamıyorum . Çok şok oldum öğrenince ummadığım iki kişinin bana bunu yapmaları canevimden vurdu beni .
Benim size danışmak istediğim sürekli tek başınayken ağlama krizine giriyorum, nefes sıkıntısı yaşıyorum , inancım olmasa intiharı bile göze alıcak durumdayım.
Sevgim azaldı eşime ,ama onada 3 çocuğumada kıyamıyorum .
Cesaret edemiyorum boşanmaya

Bu depresyon beni mahvediyor işimdende çıktım,
Dewam edemedim bu durumda
Dışarıya birşey yokmuş gibi davranıp evinde matem yaşıyorum.

Ne yapayım çok mutsuzum , cok canim yaniyorr
Uzmana gitmedim
Eşimle aramızda halletmeyi umut ettiğim için.
Siz olsamız ne yapardınız
18-16-11 yasinda evlatlarim var

çocukların bu durumu biliyor mu? Onlar ne düşünüyor? Onların düşüncesi de önemli. Bir de 1.5 yıl sürmüş bir ilişki, kadın size söylemeseydi asla haberiniz olmayacaktı bence. Kadının söyleme nedeni de eşinizin onu terk etmesi muhtemelen, pişmanlığı vs değil. Genelde tek seferle sınırlı kalmıyor ne yazık ki.. :/ Bence affedip affetmeme konusunu iyi düşünmelisiniz.

Kadının dul olduğunu neden belirtme ihtiyacı duydunuz ki? Adam evli neticede ve hazmedemiyor dediğiniz kadın bu ilişkiyi platonik yaşamamış. Aklınıza her geldiğinde midenizin kaldıramayacağı her şeyi birlikte yaşamışlardır emin olun. Cidden pişmanlık olsa, bir seferlik olsa hadi neyse de 1.5 sene baya uzun süreli bir ilişki yürütmüşler. Ruhunuz bile duymamış. O zilli kadın size anlatmasa boşanamadığınız kocanız size ağzını açmayacak, suratınıza baka baka kandırmaya devam edecek. Bir şey yok gibi her gece koynunuzda uyuyacak, çocuğunu öpüp koklayacaktı. Bir kere aldatıldım ve o insandan tiksindim. Kadınla yan yana, el ele kol kola, birbirlerine sevgi sözcükleri söylerken hayal edin, belki tiksinebilirsiniz.

eşiniz pişman olsaydı kadından önce boşanmayı da göze alarak anlatırdı
bunu yapmamış pişman filan değil bence :kahve:

Teşekkür ediyorum

Elalem üzülmesin diye kendinizi soktuğunuz duruma bir bakın.
Milleti üzecek olan siz değilsiniz, eşinizin yediği halt.
O, yaparken düşünseymiş ailesini, çevresini.
Arsız olan utanmıyor da, maruz kalan niye utanıyor?

Ha bir de şu durum söz konusu, ayrılmak istemiyorsunuz belli.
O zaman bir aile terapistinine ya da tek olarak psikologa gidip yardım alacaksınız ve bu durumu sonsuza kadar kapatacaksınız.
Hem aynı evde kalıp hem ağlama krizlerine girmek, şuan olduğu gibi sizi hayattan koparır.
Ya bu deveyi güdeceksiniz, ya bu diyardan gideceksiniz başka yolu yok.

eşiniz pişman olsaydı kadından önce boşanmayı da göze alarak anlatırdı
bunu yapmamış pişman filan değil bence :kahve:

şunuda ilave etmeden geçemeyeceğim kadına zilli vs demeniz hiç hoş değil
işin içinde 1,5 yıl onunla gayet memnun şekilde ilişki yaşamış kocanız da var :kahve:

Dul kelimesini belirtmenizden ben de hoşlanmadım,neden belirttiniz özellikle?
Durumunuz kötü,bu durumu kabullenebilmek için destek almanız lazım,bir an önce psikoloğa gidin.

Çocuklarınız biliyor mu bu durumu?
Kendinizi böyle hırpalayacaksanız boşanmanız daha hayırlı olmaz mı?
Başkalarını düşünmekten kendinizi ikinci plana atıyorsunuz yapmayın.
Sonra çok kızarsınız kendinize.
Olmadı bir psikoloğa gidin yardım alın tek başınıza atlatacak gibi durmuyorsunuz.
Bu hayatta birazda kendinizi düşünün.

Aldatılmanın içinde yarattığı bu derin enkaz sanma ki geçecek. Benim de arkadaşım bu durumda. Onu tanıyamıyorum artık. Çay bardağını bile tutup ağzına götürene kadar o çay dökülüyor. Elleri titriyor sürekli. Uzun zaman oldu ihanete uğrayalı. Adam ağladı zırladı arkadaşım affetti. Adam oyle pişmandı ki affedilir edilmez yine aldattı!!! Arkadaşım yine affetti.. Adamda yine ağlamalar yalvarmalar.. Ama yine aldattı hem de bu sefer uzun soluklu bir ilşki.. Yani bi kez aldatılmakla kalmayacaksın hayatım .
Hala eşiyle aynı avde yaşıyor 14 yaşında oğlunun hatırına. Ki eşi de pişman ayaklarında ve eşine davranışları gayet naif.. Ama hiç bir güzel şey onun ruhunu tedavi edemiyor. Bi görsen günden güne daha da eriyor. Dünya güzeli bi kadındı, gıptayla bakardım. İnan bana o güzelliğini kıskanırdım. Şimdi.. İçim acıyor ona baktıkça. Aldatılmak bi insanı bu kadar mı çökertir.

Ona ne iyi gelir, nasıl yeniden gülmeye başlar bilemedik. Boşanması konusunda baskı yapmaya başladım. Her görüşümde boşan, gençsin ve oğlun büyüdü dedim. Nihayet ikna oldu.. Evet en doğrusu bu boşancam dedi.
Su an dava hazırlığında. Bunu neden anlattım biliyor musun?
1- Boşanmaya karar vermesinin ardından arkadaşım sanki daha da toparladı
2- Yeni başlangıç fikri onu heyecanlandırıyor sanırım daha bir yaşama hevesi geldi
3-Daha da sosyalleşti, son zamanlarda üstünde görmekten bunaldığım eşofman pijama tarzı şeyi nihayet çıkardi. hatta yıllar sonra ilk kez makyaj yapıyor
4-oğluyla iletişimi güçlendi o içe kapanık hali azalıyor. Ama hala elleri titriyor kullandığı sakinleştiricilerden dolayı sanırım.

Boşanma fikri arkadaşımı ufaktan tedaviye etmeye başladı bile. Bide boşansa ne olur sen karar ver diye anlattım canım.. Durumun zor ama çocukların herşeyi anlayıp idrak edecek hatta sana destek bile olabilecek yaştalar. Allah yardımcın olsun..

Back