Hepinize teşekkür ediyorum.
3 kez eşime söyledim anlaşarak ayrılalım gidelim avukata diye. O beni durdurmak için takla atma aşamasında .
Eşim de çok iyi niyetli herkese yardıma hazır bir insandır , insanlığı süperdir , iyi niyetini o bayan suistimal etti abi derken sızlanıp ağlayıp , eşimi kendine yamadı . Dostum dediğim biriydi o yılan ..geçmişinde çok acı cekmiş eski eşinden , beni kıskanmaya başlamıştı hissetmiştim.ama ummamıştım buluşup birlikte ilişki yaşıcaklarını.
Sanki evlilerden mutlu olanlardan intikam alma peşinde.terapi görmüş 13 sene önce ayrıldığında.
Bir melek yanı bi bakıyorsun çok kinci sinirli olabiliyordu bu bayan. Ben derdi başlarken cümleye. Biz eşimle çok uyumlu herkese yardım maddi manevi destek esirgemeyen şen şakrak aileydik hep. Eşinin kıymetini bil . Üzme falan gibi laflar ederdi.Megerse bulamadığı aile tablomuzu evin Hanımı kendi olarak değiştirmek istedi zannedersem.
Eşim iyiki birleyler sezinledin ona sordun
Oda sana herşeyi açıkladı . Üzerimden öyle bir yük kalktıkı .dedi eşim bana aynen.
Ben kaybettim artık senin kaybetme zamanın , karına bir bir anlatıcam demiş . Hırsıda eşimin bayanın bana anlatmasından 1-2 ay öncesi herşeyi sona erdirmesinden sinir intikam bürümüş.
Eşim sessizce çık git hayatımdan demiş durmuş ama hazmedememiş zilli.
Evet aynen "Doğadostupanda"
Dediğiniz gibi galiba affetmeyi deniyorum bilinçaltı galiba davranışlarım ve düşüncelerimle,
Biraz durumu akışına bırakıp , kendimi güçlühale getirmeliyim, bir iş görüşmesine randevu alıcaktım yarın ,
Erkekler zaten sızlanan eşden hoşlanmaz zaten .
Dimdik yıkılmadığımı göstereceğim , biraz zamana ihtiyacım var , iş başı yapayım tekrar . Ben değil o evimden hatıralarımızdan kopup gitmeli. Çocuklarımın düzenini bozmam kesin.
Kavga ve öfke bağırma polimiğe girmeden
Tak tak herşeyi oturtcam hayatımda , çocukları büyüklerimide kin tutturmadan babalarına
Durumu yerleştireceğim , sonrada seninle yaşamak daha acı veriyor , affetmeyi denedim ,
Olmuyor . Ben yapacağımı yaptım diyeceğim
Böyle planlıyorum aslında durumumu
Herkese hakettiği kadar değer göstermeli insan bunu anladım
En ç ok acıyıda sevdiğin iki kişinin vermesinden ötürü.[/Q
Yani bu kadar koca budalası olmayınız hanımefendi. Gercekten hayretle okuyorum şu cümlelerinizi. Yılan kadın masum kocamı bastan cıkardı ühüü ühüü. Yapmayın Allah askına 1.5 yıl kocanız o kadınlaymıs. Kadın kocanızın boynuna zincir atıpta zorla buluşturmadı. Demek ki kocanızın gayette canı istemiş