Merhabalar ,Kasım 2016 da eşimin 1,5 yıldır beni aldattığını öğrendim, bunuda aldattığı bayan itiraf etti.eşim sevdiğim ve güvendiğimi çok iyi bildiği için benide onuda idare etmiş . Anlatışına göre ona acımış yardımcı olucam derken , ilişkileri başlamış , kopamamış ,batınca batağa birden çıkamıyorsun diye bir bir anlattı , çok özür diledi. Ondan zar zor ayrılmış . Ayrılma acısıyla kadın bana herşeyi itiraf etti. Hazmedemedi bu dul bayan.
Eşim hep tevbe ediyor , pişmanım nasıl yaptım böyle bişey deyip duruyor . Hiç ummadığım biri varsa oda eşimdi. Bana çok fazla değer veriyor affetmem için çok çaba harcıyor , çok belli ediyor pişmanlığını .
Ama ben depresyondan çıkamıyorum . Çok şok oldum öğrenince ummadığım iki kişinin bana bunu yapmaları canevimden vurdu beni .
Benim size danışmak istediğim sürekli tek başınayken ağlama krizine giriyorum, nefes sıkıntısı yaşıyorum , inancım olmasa intiharı bile göze alıcak durumdayım.
Sevgim azaldı eşime ,ama onada 3 çocuğumada kıyamıyorum .
Cesaret edemiyorum boşanmaya
Bu depresyon beni mahvediyor işimdende çıktım,
Dewam edemedim bu durumda
Dışarıya birşey yokmuş gibi davranıp evinde matem yaşıyorum.
Ne yapayım çok mutsuzum , cok canim yaniyorr
Uzmana gitmedim
Eşimle aramızda halletmeyi umut ettiğim için.
Siz olsamız ne yapardınız
18-16-11 yasinda evlatlarim var
Eşim de çok iyi niyetli herkese yardıma hazır bir insandır , insanlığı süperdir , iyi niyetini o bayan suistimal etti
Eşim sessizce çık git hayatımdan demiş durmuş
sızlanıp ağlayıp , eşimi kendine yamadı
Dostum dediğim biriydi o yılan
hazmedememiş zilli.
Teşekkür ediyorum
Anlıyorumki eşime olan sevgim gerçek bir sevgiymiş .Ama beni gitmez bırakmaz cesaretde edemez diye düşünüyor. Ben kendi ailem olsun eşimin ailesi olsun iki tarafıda çok seviyorum. Bencillik yapıp benim yüzümden birçok kişi üzüntü yaşasın istemediğimden en çok.
Eşiminde iş çevresi çok geniş ama onun iş çevresi arkadaş çeversi değilde anna ve kardeşlerinin çok üzülceğini düşünüyorum.
Yoksa çok kararlı bi şekilde ya onu evimzden kovardım , yada önce 1kaç hafta gelmezdim eve iknada edemezdi.
Eşim de çok iyi niyetli herkese yardıma hazır bir insandır , insanlığı süperdir , iyi niyetini o bayan suistimal etti abi derken sızlanıp ağlayıp , eşimi kendine yamadı . Dostum dediğim biriydi o yılan ..geçmişinde çok acı cekmiş eski eşinden , beni kıskanmaya başlamıştı hissetmiştim.ama ummamıştım buluşup birlikte ilişki yaşıcaklarını.
Ben kaybettim artık senin kaybetme zamanın , karına bir bir anlatıcam demiş . Hırsıda eşimin bayanın bana anlatmasından 1-2 ay öncesi herşeyi sona erdirmesinden sinir intikam bürümüş.
Eşim sessizce çık git hayatımdan demiş durmuş ama hazmedememiş zilli.
yahu neden başkalarını düşünüyorsunuz eşiniz başka bir kadının koynuna girerken sizin veyahut evlatlarının üzüleceğini düşündü mü kesinlikle hayır .Teşekkür ediyorum
Anlıyorumki eşime olan sevgim gerçek bir sevgiymiş .Ama beni gitmez bırakmaz cesaretde edemez diye düşünüyor. Ben kendi ailem olsun eşimin ailesi olsun iki tarafıda çok seviyorum. Bencillik yapıp benim yüzümden birçok kişi üzüntü yaşasın istemediğimden en çok.
Eşiminde iş çevresi çok geniş ama onun iş çevresi arkadaş çeversi değilde anna ve kardeşlerinin çok üzülceğini düşünüyorum.
Yoksa çok kararlı bi şekilde ya onu evimzden kovardım , yada önce 1kaç hafta gelmezdim eve iknada edemezdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?