Bencillik yapan siz degilsiniz ki esiniz.Koskoca 1,5 yil hemde.Teşekkür ediyorum
Anlıyorumki eşime olan sevgim gerçek bir sevgiymiş .Ama beni gitmez bırakmaz cesaretde edemez diye düşünüyor. Ben kendi ailem olsun eşimin ailesi olsun iki tarafıda çok seviyorum. Bencillik yapıp benim yüzümden birçok kişi üzüntü yaşasın istemediğimden en çok.
Eşiminde iş çevresi çok geniş ama onun iş çevresi arkadaş çeversi değilde anna ve kardeşlerinin çok üzülceğini düşünüyorum.
Yoksa çok kararlı bi şekilde ya onu evimzden kovardım , yada önce 1kaç hafta gelmezdim eve iknada edemezdi.
e tabi kadın düşünmeli bunları.
adamın ailesinin üzülmesi falan kadının üzerine vazife zaten..
adam 1,5 sene ne çocuklarını ne karısını ne anasını babasını düşünmemiş istikrarla herkese ihanet etmiş bu hassasiyeti düşünmek size düşer ..
kendinizi iyileştirmek için öne sürdüğünüz bu bahanelerle yürütebileceğiniz kadar yürütün evliliği .. zira ayrılmak değil affetmek istiyorsunuz..
Bencillik yapıp benim yüzümden birçok kişi üzüntü yaşasın istemediğimden
Eşim de çok iyi niyetli herkese yardıma hazır bir insandır , insanlığı süperdir , iyi niyetini o bayan suistimal etti abi derken sızlanıp ağlayıp , eşimi kendine yamadı . Dostum dediğim biriydi o yılan
Eşim sessizce çık git hayatımdan demiş durmuş ama hazmedememiş zilli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?