• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmayı deniyorum olmuyor

Nergis040

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2017
12
14
6
48
Merhabalar ,Kasım 2016 da eşimin 1,5 yıldır beni aldattığını öğrendim, bunuda aldattığı bayan itiraf etti.eşim sevdiğim ve güvendiğimi çok iyi bildiği için benide onuda idare etmiş . Anlatışına göre ona acımış yardımcı olucam derken , ilişkileri başlamış , kopamamış ,batınca batağa birden çıkamıyorsun diye bir bir anlattı , çok özür diledi. Ondan zar zor ayrılmış . Ayrılma acısıyla kadın bana herşeyi itiraf etti. Hazmedemedi bu dul bayan.
Eşim hep tevbe ediyor , pişmanım nasıl yaptım böyle bişey deyip duruyor . Hiç ummadığım biri varsa oda eşimdi. Bana çok fazla değer veriyor affetmem için çok çaba harcıyor , çok belli ediyor pişmanlığını .

Ama ben depresyondan çıkamıyorum . Çok şok oldum öğrenince ummadığım iki kişinin bana bunu yapmaları canevimden vurdu beni .
Benim size danışmak istediğim sürekli tek başınayken ağlama krizine giriyorum, nefes sıkıntısı yaşıyorum , inancım olmasa intiharı bile göze alıcak durumdayım.
Sevgim azaldı eşime ,ama onada 3 çocuğumada kıyamıyorum .
Cesaret edemiyorum boşanmaya

Bu depresyon beni mahvediyor işimdende çıktım,
Dewam edemedim bu durumda
Dışarıya birşey yokmuş gibi davranıp evinde matem yaşıyorum.

Ne yapayım çok mutsuzum , cok canim yaniyorr
Uzmana gitmedim
Eşimle aramızda halletmeyi umut ettiğim için.
Siz olsamız ne yapardınız
18-16-11 yasinda evlatlarim var

Allah yardımcınız olsun zor bir durum , dayanma gücü versin Rabbim..

Yaşadığınız şeyler ha diyince unutulacak türden şeyler değil ne yazık ki..
Şuan depresyondasınız, bunu aşmak sizin elinizde..

Boşan demeyeceğim şu sözlerden ötürü

-Boşanmayı deniyorum olmuyor ..
-Sevgim azaldı, ona da çocuklarıma da kıyamıyorum..

Sözlerinizden dolayı, bir zaman sonra affedeceğinizi düşünüyorum..

Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun..

Avukata verin o halleder.
Çocuklar da büyükmüş kabullenecek yaştalar.
Anlamıyorum adam karısına çocuklarına kıyıp ihanet ediyor ama çilekeş kadın çocukları için devam ediyor.
Yuva bozulsun istemiyorsunuz anlıyorum ama kocanız 1.5 yıl sefa sürmüşte şimdi mi aklı başına gelmiş.
O kadın ulaşmasa size anlatmayacaktı bile.

Aldatmanın ruhunuzda açtığı yara geçse de hep bir izi kalacaktır.bu da güven sorunu olarak ortaya çıkar.güven sorunu hep olacak ki bu eşinizden çok sizi parçalayacak.
Evliliğinize devam kararı almadan önce psikolojik yardım alsanız iyi olur.işten de çıkmışsınız sürekli kafanızda kuracak kendinizi yiyip bitireceksiniz.
Psikolojik destek alın,çıkın biraz dışarı sosyalleşin
Geçmiş olsun denir mi bu konuda bilemiyorum ama çok geçmiş olsun size.

Zor bir durum ya...Eğer gerçekten pişmansa,samimiyetine inanıyorsan bir dene şanş ver derim.

Teşekkür ediyorum
Anlıyorumki eşime olan sevgim gerçek bir sevgiymiş .Ama beni gitmez bırakmaz cesaretde edemez diye düşünüyor. Ben kendi ailem olsun eşimin ailesi olsun iki tarafıda çok seviyorum. Bencillik yapıp benim yüzümden birçok kişi üzüntü yaşasın istemediğimden en çok.
Eşiminde iş çevresi çok geniş ama onun iş çevresi arkadaş çeversi değilde anna ve kardeşlerinin çok üzülceğini düşünüyorum.

Yoksa çok kararlı bi şekilde ya onu evimzden kovardım , yada önce 1kaç hafta gelmezdim eve iknada edemezdi.

Teşekkür ediyorum
Anlıyorumki eşime olan sevgim gerçek bir sevgiymiş .Ama beni gitmez bırakmaz cesaretde edemez diye düşünüyor. Ben kendi ailem olsun eşimin ailesi olsun iki tarafıda çok seviyorum. Bencillik yapıp benim yüzümden birçok kişi üzüntü yaşasın istemediğimden en çok.
Eşiminde iş çevresi çok geniş ama onun iş çevresi arkadaş çeversi değilde anna ve kardeşlerinin çok üzülceğini düşünüyorum.

Yoksa çok kararlı bi şekilde ya onu evimzden kovardım , yada önce 1kaç hafta gelmezdim eve iknada edemezdi.
Bencillik yapan siz degilsiniz ki esiniz.Koskoca 1,5 yil hemde.
Insanlar bir gun uzulur iki gun uzulur bosverin.
Cocuklarinizi dusunun evde surekli uzgun, depresif bir anneleri olmalari mi daha iyi milletin uzulmesinden.

e tabi kadın düşünmeli bunları.
adamın ailesinin üzülmesi falan kadının üzerine vazife zaten..
adam 1,5 sene ne çocuklarını ne karısını ne anasını babasını düşünmemiş istikrarla herkese ihanet etmiş bu hassasiyeti düşünmek size düşer ..
kendinizi iyileştirmek için öne sürdüğünüz bu bahanelerle yürütebileceğiniz kadar yürütün evliliği .. zira ayrılmak değil affetmek istiyorsunuz..

Bencilligi esiniz yapmis. Korkusu olan adam 1.5 yil yakalanana kadar devam ettirmez. Bir gece, bir hafta belki yasar sonra napiyorim ben der, ayrilir.

Ay affet bence ablacım seviyormuşsun adam da pişman.Eminim her şey o hazmedemeyen dul kadının suçudur kandırmıştır kocanı.Kocanda ayrılamamış 1,5 sene napsın el mecbur aldatmış adamcağız.Üzmeyin aileleri affedin gitsin

Hepinize teşekkür ediyorum.
3 kez eşime söyledim anlaşarak ayrılalım gidelim avukata diye. O beni durdurmak için takla atma aşamasında .
Eşim de çok iyi niyetli herkese yardıma hazır bir insandır , insanlığı süperdir , iyi niyetini o bayan suistimal etti abi derken sızlanıp ağlayıp , eşimi kendine yamadı . Dostum dediğim biriydi o yılan ..geçmişinde çok acı cekmiş eski eşinden , beni kıskanmaya başlamıştı hissetmiştim.ama ummamıştım buluşup birlikte ilişki yaşıcaklarını.
Sanki evlilerden mutlu olanlardan intikam alma peşinde.terapi görmüş 13 sene önce ayrıldığında.
Bir melek yanı bi bakıyorsun çok kinci sinirli olabiliyordu bu bayan. Ben derdi başlarken cümleye. Biz eşimle çok uyumlu herkese yardım maddi manevi destek esirgemeyen şen şakrak aileydik hep. Eşinin kıymetini bil . Üzme falan gibi laflar ederdi.Megerse bulamadığı aile tablomuzu evin Hanımı kendi olarak değiştirmek istedi zannedersem.
Eşim iyiki birleyler sezinledin ona sordun
Oda sana herşeyi açıkladı . Üzerimden öyle bir yük kalktıkı .dedi eşim bana aynen.
Ben kaybettim artık senin kaybetme zamanın , karına bir bir anlatıcam demiş . Hırsıda eşimin bayanın bana anlatmasından 1-2 ay öncesi herşeyi sona erdirmesinden sinir intikam bürümüş.
Eşim sessizce çık git hayatımdan demiş durmuş ama hazmedememiş zilli.
e tabi kadın düşünmeli bunları.
adamın ailesinin üzülmesi falan kadının üzerine vazife zaten..
adam 1,5 sene ne çocuklarını ne karısını ne anasını babasını düşünmemiş istikrarla herkese ihanet etmiş bu hassasiyeti düşünmek size düşer ..
kendinizi iyileştirmek için öne sürdüğünüz bu bahanelerle yürütebileceğiniz kadar yürütün evliliği .. zira ayrılmak değil affetmek istiyorsunuz..

Evet aynen "Doğadostupanda"
Dediğiniz gibi galiba affetmeyi deniyorum bilinçaltı galiba davranışlarım ve düşüncelerimle,
Biraz durumu akışına bırakıp , kendimi güçlühale getirmeliyim, bir iş görüşmesine randevu alıcaktım yarın ,
Erkekler zaten sızlanan eşden hoşlanmaz zaten .
Dimdik yıkılmadığımı göstereceğim , biraz zamana ihtiyacım var , iş başı yapayım tekrar . Ben değil o evimden hatıralarımızdan kopup gitmeli. Çocuklarımın düzenini bozmam kesin.
Kavga ve öfke bağırma polimiğe girmeden
Tak tak herşeyi oturtcam hayatımda , çocukları büyüklerimide kin tutturmadan babalarına
Durumu yerleştireceğim , sonrada seninle yaşamak daha acı veriyor , affetmeyi denedim ,
Olmuyor . Ben yapacağımı yaptım diyeceğim

Böyle planlıyorum aslında durumumu
Herkese hakettiği kadar değer göstermeli insan bunu anladım
En ç ok acıyıda sevdiğin iki kişinin vermesinden ötürü.

Bencillik yapıp benim yüzümden birçok kişi üzüntü yaşasın istemediğimden

Allah askina kadınlarımız niye boyle yaa. Canım bencillik yapan nasıl sen olabilirsin ? Sen resmen suçu kendinde buluyorsun. Ayrılırsan milleti uzen sen olmayacaksin. 1.5 yildir bu serefsizligi yapan kisi olacak uzen. Aldatilcam da bide ailesi üzülür diye dusunecegim. Ne sacma bir mantık. Aldatan esinden cocuklarindan vazgecmeyi zaten göze almış. Sen milleti düşünecek en son kisi bile değilsin. Adamin aylardır baska kadınla yattigini düşün bari de oyle karar ver ne diyeyim. Ayrılmamak icin en mantiksiz bahanelere bile inandirmaya çalışıyorsun kendini.

Eşim de çok iyi niyetli herkese yardıma hazır bir insandır , insanlığı süperdir , iyi niyetini o bayan suistimal etti abi derken sızlanıp ağlayıp , eşimi kendine yamadı . Dostum dediğim biriydi o yılan

Yav he he. Esinizin pisliklerinin kadini kotuleyerek örtmeye çalışmayın. Maşallah super insan esin. Kadinin cinsel ihtiyaclarini bile karsilamis. Bulunmaz bu devirde boylesi. Zaten hep o kadinlar yüzünden melek kocalarinizi ayartmasalar adam zaten başı öne eğik kimseye de bakmaz zavallıcik.

Eşim sessizce çık git hayatımdan demiş durmuş ama hazmedememiş zilli.

O zilli de kocan ne ? Kadin tabi ki suclu ama bir numarali suçlu esin. Birak bence kendini kandırmayi. Tabi git diyecek adam isini bitirip hevesini alinca baska dallara ziplayacak. Bosanmadan daldan dala.. ne de olsa bosanmayacagina emin.. Eşlerinizin pisliklerini 2. kadınlara saydirarak kapatmaya calismayin. O kadin olmasa baskasi olacakti. Onemli olan esinin kendisine sahip cikmasi. Aldatmayo aklindan bile gecirmeyen adama isterse bin kisi yanassin hepsinin eli boş kalir. Adam karaktersizse de sonuç aynen böyle aldatilmak olur.

Her boşanma konusunda ayni muhabbet. Affet affetme banane ama asil suçluyu masum cikarip baskasina sucu yuklemekle olmuyor bu işler. Kendini kandırma.

fikrinize saygı duyuyorum , haksızda değilsiniz tabi
Yanlışlıkla olucak değilya bu ilişki
İstemedim yan cebime değil eşim denenin yaptığı. Affedilcek durum değilde ondan affedemiyorumya .

Tek suclu kadin degil.. bende aldatildim ve acisi hic gecmedi.. telefonda kadinla konustum ustelik.. bana senin kocani zorla tutmuyorum, ben olmasam baskasi olur aenden tiksiniyormus dedi telefonda... bunu arkamdan soyleyebilecek bir adam mi diye konduramamistim. Hakikaten o kadin gitti ben affettim dedim hamileydim ikinci ogluma baskasi geldi !!!

Yani melek esin yapacaksa yine yapacak.. affedebilirsen ne mutlu sana

Hadi affettin diyelim, bu olayı da sildin attın, sünger çektin. Neleri unutmuyoruz...
Fakat bu demek değil ki tekrar olmayacak. İyi tarafından bakarsak Vicdanlı kadınmış yine gelmiş sana itiraf etmiş, büyük cesaret. Ama, biri gider diğeri gelir hesabı, sonrarakinin garantisi yok...
İyi düşün, iyi karar ver cnm. ... Kalbin ne diyorsa ona göre hareket et...

bosanmayi denemek ne ? ver avukata ben kimseyle muhattap olmak istemiyorum de gerisini o halleder. Isiniz cekismeli davaya donerse o zaman davami actim ama daha bosanmayi deniyorum dersiniz.

Back