Bosanmaya nasil karar verilir

Erkekler fazla tribe gelmez maalesef suçlu bile olsalar...dengeyi iyi kurmak lazım kızgınlığı kırgınlığı eğer önemli bir sebep yoksa uzatmamakta fayda var.çünkü bir süre sonra bağışıklık yapıyor kaale almıyorlar karılarını...
Diyelim ki kavga ettiniz geçerli bir sebep var haklısınız .bir gece trip attınız ikinci gün bunu naza cilveye çekmezseniz trip onları bunaltır.tabi suç oranına göre değişir aldatmanın yada şiddetin, zaten tribi ve kavgası olmaz direk boşanma sebebi bana göre ..
Onun dışında fazla kinci olmamakta fayda var.. Çünkü bir süre sonra gerçekten sıkılıp ne halin varsa gör moduna geçiyorlar
Sizin durumunuzu pek kavrayamadım kavga sebeplerinizi bilmiyorum ..ama siz eski ilgili,peşinizden koşan sizi sürekli şımartan eşinizi istiyorsunuz..
Aldatıyormu bilemem...ama bazı konularda oda sıkılmış belli..

Bu dediklernzi yapmaya calstim disari cikmak istemedi dinlemek dediniz keske anlatsaydi sabaha kdr da dinlerdim.eve tikilip kaldikca bnde ne dsuncegimi apcagimi sasirdim cunku ben onu hep hayattaki sansim diye anlatirdim oyleydi.ben onu zor gunde birakma pesinde degilimki o beni surekli uzaklastim sogudum diyerek aglarken bile alay ederek bosanmaya aylrdir zorluyor gitmeyen benim bence coktan gitmeliydim

Bunalım dediğiniz şeyin tam kendisi aslında bu benim demeye çalıştığım şu bunları şu dönemde söylemesi çok normal bunalımda ise doktora gitmek istememesi de normal yanaşmaz öyle şeylere Dr hep öyle anlatıyor bende uzun süreçtir psikoloji ye ilgi duyuyorum azda olsa süreç böyle işliyor. O dönemeçten çıkması çok zor dr a gitse keşke ama gitmez direnir ve ilerisi daha iyi olmayabilir.. Büyük bir sakinlikle dinleyin soru sormadan neyin var demeden yargılamadan size zamanla açılacaktır ama sabır önemli bende ketum biriyimdir içsel yaşarım belki elinizde öyle, sakin kalın olmadı gidip Dr ile siz görüşün Bi yol göstersin size

Sagolun onerileriniz icin tesekur ederim en azindan farkli bi acidan da bakmis oluyorum belki haklisinizdir yani umarim ptesi dr gidicem beli bi yol gosterir bana.umarim sorunu bunalimdircnku hala gelip yine sarilacak solediklerine pisman olup ozur dileyecek saniyorum

çok çok sevindim. Allah analı babalı büyütsün.

Bana aldatiyor gibi gelmedi. Iliski yipranmis.
Yillarca size Cok iyi davranmis, ayni karsiligi
Sizdende alabildimi. Belki farkinda olmadan
Onu yordunuz, iliskiden bikti.
Bilemiyorum, insallah duzelirsiniz

Rica ederim Dr için hazır olmak önemli belki işinize yarar online olarakta seanslar yapılıyor yani iyi bir dr bulup Online dan seans ayarlayabilirsiniz. Sadece destek olun başka biri ile konuşsa bile müdahale etmeden uzaktan gözlemleyin. Oyunda ki kişiyi tanımıyor rahat konuşabilir içini dökebilir birde bu yönden bakın. Sonuçta elinizde olsa bazı şeyleri çok rahat dile getitemeyebilir. Bol şans diliyorum

Negatıf hıslerınız yazınıza burunmus .İçim karanlık doldu bır anda .Aldattımı sızı

Ic sesime tercuman olmussunuz.

Adam aldattimi bilemem ama adam bence cok yorulmus. konu sahibi cok duygusal ve surekli aglayan biri oldugunda bahsetmis. Dusunsenize karsinizda biri surekli agliyor. Karsi taraf Surekli aldatmadim diye yeminler ediyor. Mutlu iliskinizden bahsetmissiniz ama mutlu iliski demek taraflardan birinin surekli zir zir aglamasi, diger tarafin onu kontrol edip teselli etmesi degildir. Uzun vadede bu insani cok yorar. Kimse de boyle birine saygi duymaz.

Evet digru galiba ben onceden sanardimki ben napsamda o benden hic uzaklasmaz oyle hissettiriyodu omur boyu bitmicek bi sevgiymis gibi..
Bana aldatiyor gibi gelmedi. Iliski yipranmis.
Yillarca size Cok iyi davranmis, ayni karsiligi
Sizdende alabildimi. Belki farkinda olmadan
Onu yordunuz, iliskiden bikti.
Bilemiyorum, insallah duzelirsiniz
Yani onceden bi donem belki onn kdr ii davranmadm ama ustunden col zmn gecti son donem evde birlikte iiydik yani guzeldi onun bana bunalmdaym ddgnde hersey iiydi evde

Konu sahibi nasılsın ve son durumunu merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…