Bosanmaya nasil karar verilir

Tek taraflı savaşıyorsunuz, mücadele ediyorsunuz inanın yorulan sadece siz oluyorsunuzki yorulmuşsunuz. Günahını almak istemiyorum ama bi insan durup dururken çok severken böyle yapmaz. Başka bir kadının varlığını hissettim. Kanıt bulmaya çalışın. Bende şuan o dönemdeuim. Kanıt bulunca ozaman yüzüne vurur çeker gisersiniz. Ekonomik özgürlüğünüz var mı.

Var calisiyorum.Ama iste bitirirsem onu ozlemekten pisman olmaktan cok korkuyorum

15 senenin sonunda boşandık. Başta çok sorguladım, neden böyle olduk dedim. Sebebini bulamadım. Eski eşimde bana hiçbir zaman söylemedi. Psikolojik sorunlarım var dedi. Meğer başka kadın varmış. Biz Boşandıktan 3 ay sonra onunla evlendi.
Bir anda değişiyorsa tek neden aldatılıyorsunuzdur.

Umarim biz de ayni olmayiz oda psikoloji muhabbeti yapti ikidebir

Cunku ben kendim her turlu gitmeye raziyim bisekilde onu ikna etmeye calistim belki bensz gider diye zaten gidersem kendim giderim diyo hep sonrada bi sorun olunca gitmicem vazgectm dio
Karşı tarafı ikna edemedi anlaşılan. Bir anda ortada kalmak da istemiyor. İnsan bu kadar soğumuşsa “gitmicem vazgeçtim.” demez. Karşı taraf tamam desin sen asıl o zaman gör saygısızlığını, küstahlığını, terk edip gitme cesaretini.

Bu da mantikli geliyo

Var calisiyorum.Ama iste bitirirsem onu ozlemekten pisman olmaktan cok korkuyorum
Eğer sevilmediğinden eminsen bir dk bile durma arkadaşım. Psikologa git, kendini mutlu edecek şeylerle uğraş. Başta çok üzülürsün evet ama sonra toparlanan, güçlü olan sen olursun. Sadece birazcık cesaret

Tesekkur ederim umarim.basaririm.terapiste p tesi gidicem cunku cok kotuyum

Ben sizin çok nazlı çok alıngan ve bedel ödetme adına cılkını çıkarttığınızı düşünüyorum fazla Naz aşık usandırır diye bi laf var , bedel ödetmek okey ama siz herşeyi çok sündürmüş gibi hissettim ben yazınızdan ve adam da bıkmış

Benim de abim bir kızı seviyordu 3 yıldır sevgiliydiler sonra kız atandı farklı şehre tandı 6 Ay sonra ayrıldılar abimle bir konuda tartışmışlar ayrıldılar kız ayrıldıktan 3 ay sonra atandığı kurumdan biriyle nişanlandı şimdi abim de aldatıldığını düşünüyor sizce öyle midir ? Sizinde 3 ay sonra evlendi dediniz de bu durumdaki kişiler önceden ayarlamışmıdır herseyi

Peki evliliğinizde bişiler eksik miydi oncesinde sence? Yanlış anlama bu aldatmaya sebep değil ama merak ettim yani her sey iyiyken de aldatıyorlar mı gerçekten? Ya da her sey iyi bitek nize gore mi oyle geliyor

Tesekkur ederim umarim.basaririm.terapiste p tesi gidicem cunku cok kotuyum

Adam aldatıosa senin terapistlik işin yokki...Soruna cvp bulmalısın bunu da terapist soyleyemez...Adamı takip etmeli öğrenmelisin eğer aldatmadıgına emin olursan o zaman birlikte gidin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…