- 26 Kasım 2019
- 4.695
- 11.331
- 36
Ucuz bir adama harcanmış pahalı,değerli vaktini daha da harcama derim.Adam doymaz bir şey demek.Cok küçük yaşlarda ciddi ilişki,evlilik sonradan ergen meraklarına yol açabiliyor.Tek çare adamı bir şekilde evden uzaklaştırmak.Sen zaten gitme bir yere baban ve çocukla ortada kalırsın.Bu arada çalışıyor musun? Babanın geliri var mı?Eşin seni baya baya cepte ve çaresiz görüyor.Bunun sebebi olmalıBiraz uzun olucak ama yardımınıza ihtiyacım var.
Ben ve esim 16 yasinda tanistik ve 19 yasimizda evlendik 3yasinda bitane oglumuz var 23 yaslarindayız suan daha 7-8 aylik evliyken bir tane kizla konusmuz gezmisler yani daha 7 aylik evliyken aldatti beni neyse ben bunu affettim 2yıllık evliyken bi kızla konusmalarini yakaladım musaitsen bi cay kahve içelim falan yazmis cinsel konuda bi aldatmasini yakalamadim 2gun önce telefonunu kurcalarken bi twitter hesabi actigini gordum allem ettim kallem ettim twitter in sifresini buldum gece kadinlara cinsel icerikli bir suru mesaj atmis ama kadinlarda yollu ciplak foto atanlardan mesela bi kac mesaj orneği veriyim size haftada 2 kere beraber olabiliriz hic aramamak sartiyla yazmis bitanesine senin sadece yüzüne bakmak yeter falan yazmis vs birsuru sey sabahsı kahvaltida esime bunu soyledim hicbisey soylemedi yüzssuz gibi sırıttı karşımda gozlerinin icine bakarak onu sevmedigimi ve boşanmak istediğimi soyledim yine kaale almadı dısarı cikti geldi hicbisey olmamis givi davrandı tekrar bosanma davası acacagimı hicbirsey talep etmediğimj sadece cocugumu iatedigimi soyledim hicbisey soylemedi bugunde karsimda labali hareketler beni ciddiye almiyo hadi kalk yatagimiza gidelim falan diyor bende istemedigimiz soyluyorum
Neden evden kovmadigimi yada benim babamin evine gitmedigimi sorarsanız babam da bisimle kaliyor ayni evdehiz gidicek kimsem yok oda ailesinle kotu oda gitmiyo nabicam akıl verin ekstra kendidi uyusturucuda kullanıyo.
Ben calismiyorum babam calisiyor sadeceUcuz bir adama harcanmış pahalı,değerli vaktini daha da harcama derim.Adam doymaz bir şey demek.Cok küçük yaşlarda ciddi ilişki,evlilik sonradan ergen meraklarına yol açabiliyor.Tek çare adamı bir şekilde evden uzaklaştırmak.Sen zaten gitme bir yere baban ve çocukla ortada kalırsın.Bu arada çalışıyor musun? Babanın geliri var mı?Eşin seni baya baya cepte ve çaresiz görüyor.Bunun sebebi olmalı
Onlar her yerde var.Twitter’da bir sürü hesap var gerçekten sadece tam olarak konu sahibinin dediği gibi. Bunun giyim kuşamla alakası yok, aranıza üçüncü olurum diyenler, yok mu beni şöyle böyle yapacak diyen hesaplar. Benim takipçi listemden birisi bu tarz hesaplar takip ediyor diye öneri olarak çıkıyor karşıma. Her seferinde şaşırıyorum çünkü gerçekten gerçek kişiler. Kız memesinin ucuna bant yapıştırıp off yine çok ateşliyim falan yazmış ve hep aynı kız kesinlikle fake hesap değil.
Ben kocami korumuyorum kadinlarida kotulemis gibi oldu kusura bakmayin benim serefsiz kocam benim psikolejimi iyice bozduBanlanmadan once soyleyim aklinin bi kenarinda olsun kardesim. O soylediklerini yazan kadinlarin hic biri sana sadakat sozu verip imza atmadi. Kim.neresini acarsa acsin kim ne vaatte bulunursa bulunsun kendini koruyacak olan kocan. Yani yollu olan kadinlar degil. Kocan.
Iste diyecegin hersey kocana olmali. Bilenmen gereken o cunku evlenerek sana o sozu veren o. Kimin neresini actiginin ne onemi var. Kocan aranmasa gizli hesaplar acmasa o kadinlardan nerden haberi olcak. Ben niye orasini burasini atan erkek hesaplari gormuyorum? Sen goruyo musun? Aranmazsan gormezsin. Yani kadin acildi.diye degil senin kocan gozlerindeki perdeyi acti diye bunlar. Yoksa yapmayacak adamin soyunup koynuna girsen bisey yaptiramazsinBen kocami korumuyorum kadinlarida kotulemis gibi oldu kusura bakmayin benim serefsiz kocam benim psikolejimi iyice bozdu
Eşin çalışmıyor demi?Size baban bakıyorsa davani aç eşine kapıyı göster.Zaten uyuşturucu için tedavi gördüyse mahkemeye sunarsin gerekirse çocukla ilişkiyi en az istersin.Seni böyle değersiz görüp genişş genişş davranmasına izin vermeBen calismiyorum babam calisiyor sadece
Tabii ki burada suç asla üçüncü kişilerde değil. Evlilik iki kişi arasında ve sadece bunlar sadakatle yükümlüler. Bence konu sahibi eşinin mesaj attığı kadınlara şaşırdığı için kendince anlatmak amaçlı öyle bir kelime kullandı. Yani muhtemelen duygusal bir birliktelik değil şöyle kadınlara şöyle mesajlar atıyor diye anlatmaya çalıştı.Onlar her yerde var.
Sonuçta bu işi yapan insanlar var yok demiyorum ki
Neden herkes ayılıp bayılıp atlamiyor bu insanlara.
Hemen kadın yazmış,foto atmış diye o yollu oldu bu herif ne oldu.
Hadi bedeni üzerinden para kazanmasını da geçtim daha öncede aldatmış.
Adama bişey denmiyor burada.
Tenezzül etmeseydi eşi de.
Ablacım sen boşanmak falan istemiyorsun.Biraz uzun olucak ama yardımınıza ihtiyacım var.
Ben ve esim 16 yasinda tanistik ve 19 yasimizda evlendik 3yasinda bitane oglumuz var 23 yaslarindayız suan daha 7-8 aylik evliyken bir tane kizla konusmuz gezmisler yani daha 7 aylik evliyken aldatti beni neyse ben bunu affettim 2yıllık evliyken bi kızla konusmalarini yakaladım musaitsen bi cay kahve içelim falan yazmis cinsel konuda bi aldatmasini yakalamadim 2gun önce telefonunu kurcalarken bi twitter hesabi actigini gordum allem ettim kallem ettim twitter in sifresini buldum gece kadinlara cinsel icerikli bir suru mesaj atmis ama kadinlarda yollu ciplak foto atanlardan mesela bi kac mesaj orneği veriyim size haftada 2 kere beraber olabiliriz hic aramamak sartiyla yazmis bitanesine senin sadece yüzüne bakmak yeter falan yazmis vs birsuru sey sabahsı kahvaltida esime bunu soyledim hicbisey soylemedi yüzssuz gibi sırıttı karşımda gozlerinin icine bakarak onu sevmedigimi ve boşanmak istediğimi soyledim yine kaale almadı dısarı cikti geldi hicbisey olmamis givi davrandı tekrar bosanma davası acacagimı hicbirsey talep etmediğimj sadece cocugumu iatedigimi soyledim hicbisey soylemedi bugunde karsimda labali hareketler beni ciddiye almiyo hadi kalk yatagimiza gidelim falan diyor bende istemedigimiz soyluyorum
Neden evden kovmadigimi yada benim babamin evine gitmedigimi sorarsanız babam da bisimle kaliyor ayni evdehiz gidicek kimsem yok oda ailesinle kotu oda gitmiyo nabicam akıl verin ekstra kendidi uyusturucuda kullanıyo.
Bir bayanın bu tarz konuşması da hiç doğru değil üstelik annesiniz çok ayıpAçık giyine bilir bi insan beni sikecek yokmu yazan sulandım yazan heryerini cekip atan kadınlardan herkes istedigi gibi giyinir ama bunlara yollu demekten daha hafif bir kelime bulamadim
Bir de bu harika evliliğe bebek yapmakBiraz uzun olucak ama yardımınıza ihtiyacım var.
Anladık öyle yazmış da sansür uygulasana evladım. Dümdük yazılır mı böyle bi cirkin konuşma.Açık giyine bilir bi insan beni sikecek yokmu yazan sulandım yazan heryerini cekip atan kadınlardan herkes istedigi gibi giyinir ama bunlara yollu demekten daha hafif bir kelime bulamadim
Yahu neden 19 yasında neden evlenmek hem de kaçarak? Hadi evlendın bebek yapmak niye bu muhteşem evliliği taçlandırmak için mi? Baban kullanıyor mu herhangı bi madde ya da alkol?Bonzai,layrica bazende met iciyo ama eve gelince hicbir zaman para olmuyor disim agriyo hap al dedim bana hap 20 lira bisey para varmi sende diyo bana
Senin kocan yollu be güzelim. Her hıyarım var diyene tuzla koşuyorAçık giyine bilir bi insan beni sikecek yokmu yazan sulandım yazan heryerini cekip atan kadınlardan herkes istedigi gibi giyinir ama bunlara yollu demekten daha hafif bir kelime bulamadim
Üff yine bin tane duyar kasılmış yolluya niye yollu dedin diye. Kızı da banlatmışlar içini dökmesine de izin vermemişler. Kocası şerefsiz o ayrı konu. Kadınlarda yolluymuş işte neler paylaştıklarını yazmak zorunda bırakmışsınız, uçmuş konu sahibi. Şu lafa da ifrit oluyorum sana söz veren kocan kadın seni ilgilendirmiyor. İyi ki Bi laf öğrenilmiş yemin ederim hep aynı argümanlar. Bu laf ancak kocanın savunulduğu sadece karşı tarafın suçlandığı durumlarda mantıklı. Kadın kocasına da bal börek dememiş ona da şerefsiz demiş. Kocamla ilgisi olmasa da bahsettiği gibi kadınları görünce ben de yollu diyorum. Ah ne namuslu mu diyim. Sırf muhalefet sırf muhalefet yani.