- 28 Ocak 2009
- 346
- 244
Çocuğunuzu böyle bir babayla büyültmeyi mi düşünüyorsunuz ?Bonzai,layrica bazende met iciyo ama eve gelince hicbir zaman para olmuyor disim agriyo hap al dedim bana hap 20 lira bisey para varmi sende diyo bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çocuğunuzu böyle bir babayla büyültmeyi mi düşünüyorsunuz ?Bonzai,layrica bazende met iciyo ama eve gelince hicbir zaman para olmuyor disim agriyo hap al dedim bana hap 20 lira bisey para varmi sende diyo bana
Kapı gibi deliller var elinizde nasıl napcam?Biraz uzun olucak ama yardımınıza ihtiyacım var.
Ben ve esim 16 yasinda tanistik ve 19 yasimizda evlendik 3yasinda bitane oglumuz var 23 yaslarindayız suan daha 7-8 aylik evliyken bir tane kizla konusmuz gezmisler yani daha 7 aylik evliyken aldatti beni neyse ben bunu affettim 2yıllık evliyken bi kızla konusmalarini yakaladım musaitsen bi cay kahve içelim falan yazmis cinsel konuda bi aldatmasini yakalamadim 2gun önce telefonunu kurcalarken bi twitter hesabi actigini gordum allem ettim kallem ettim twitter in sifresini buldum gece kadinlara cinsel icerikli bir suru mesaj atmis ama kadinlarda yollu ciplak foto atanlardan mesela bi kac mesaj orneği veriyim size haftada 2 kere beraber olabiliriz hic aramamak sartiyla yazmis bitanesine senin sadece yüzüne bakmak yeter falan yazmis vs birsuru sey sabahsı kahvaltida esime bunu soyledim hicbisey soylemedi yüzssuz gibi sırıttı karşımda gozlerinin icine bakarak onu sevmedigimi ve boşanmak istediğimi soyledim yine kaale almadı dısarı cikti geldi hicbisey olmamis givi davrandı tekrar bosanma davası acacagimı hicbirsey talep etmediğimj sadece cocugumu iatedigimi soyledim hicbisey soylemedi bugunde karsimda labali hareketler beni ciddiye almiyo hadi kalk yatagimiza gidelim falan diyor bende istemedigimiz soyluyorum
Neden evden kovmadigimi yada benim babamin evine gitmedigimi sorarsanız babam da bisimle kaliyor ayni evdehiz gidicek kimsem yok oda ailesinle kotu oda gitmiyo nabicam akıl verin ekstra kendidi uyusturucuda kullanıyo.
Her aklınıza geleni söyleyemezsiniz burda yeni üye.Sikayet edbilrisin bunlari yazip paylasan ben degilim ki utaniyim ben yazilanlari soyluyorim
19 yaşında evlenirsen sonuç bu olur adam çocukluğunu gençliğini senle yaşamış yaşıyor gözü hep dışarda olacak üzgünümBiraz uzun olucak ama yardımınıza ihtiyacım var.
Ben ve esim 16 yasinda tanistik ve 19 yasimizda evlendik 3yasinda bitane oglumuz var 23 yaslarindayız suan daha 7-8 aylik evliyken bir tane kizla konusmuz gezmisler yani daha 7 aylik evliyken aldatti beni neyse ben bunu affettim 2yıllık evliyken bi kızla konusmalarini yakaladım musaitsen bi cay kahve içelim falan yazmis cinsel konuda bi aldatmasini yakalamadim 2gun önce telefonunu kurcalarken bi twitter hesabi actigini gordum allem ettim kallem ettim twitter in sifresini buldum gece kadinlara cinsel icerikli bir suru mesaj atmis ama kadinlarda yollu ciplak foto atanlardan mesela bi kac mesaj orneği veriyim size haftada 2 kere beraber olabiliriz hic aramamak sartiyla yazmis bitanesine senin sadece yüzüne bakmak yeter falan yazmis vs birsuru sey sabahsı kahvaltida esime bunu soyledim hicbisey soylemedi yüzssuz gibi sırıttı karşımda gozlerinin icine bakarak onu sevmedigimi ve boşanmak istediğimi soyledim yine kaale almadı dısarı cikti geldi hicbisey olmamis givi davrandı tekrar bosanma davası acacagimı hicbirsey talep etmediğimj sadece cocugumu iatedigimi soyledim hicbisey soylemedi bugunde karsimda labali hareketler beni ciddiye almiyo hadi kalk yatagimiza gidelim falan diyor bende istemedigimiz soyluyorum
Neden evden kovmadigimi yada benim babamin evine gitmedigimi sorarsanız babam da bisimle kaliyor ayni evdehiz gidicek kimsem yok oda ailesinle kotu oda gitmiyo nabicam akıl verin ekstra kendidi uyusturucuda kullanıyo.
Dava aç kaale alırBiraz uzun olucak ama yardımınıza ihtiyacım var.
Her şeyi geçtim uyuşturucu kullanıyor yazmışsınız. Çocuğunuzun geleceği için herşeyi göze alıp boşanmalısınız. Tabii bunu yapabilmek için ekonomik özgürlüğünüz olması lazım. Yoksa bir akrabanıza sığının. Allah yardımcınız olsun.
Keske tenezzul etmeseydi ama etmis iste, sadakat sorumlulugu koca da bunu da kabul diyorum ama yaşı cok küçük, cocugu var üstelik ve hesaplarin ne olduğunu söylemiş, ben evli degilken bu kadar sert söylemlerden korkarim, hic büyük konuşmayın bence başına gelmeyen bilemez çünkü umarim ayni durumda kalmazsınız.Onlar her yerde var.
Sonuçta bu işi yapan insanlar var yok demiyorum ki
Neden herkes ayılıp bayılıp atlamiyor bu insanlara.
Hemen kadın yazmış,foto atmış diye o yollu oldu bu herif ne oldu.
Hadi bedeni üzerinden para kazanmasını da geçtim daha öncede aldatmış.
Adama bişey denmiyor burada.
Tenezzül etmeseydi eşi de.
Bazıları bu yoruma katılmasa da ben katılıyorum çünkü 16 yaşında tanışma ve 19 yaşında evlilik olan bir ilişkide, kişiler çocuktur, küçüktür. Evliliğin sorumluluğunu alamazlar.evlilik ,onlar için bildiğin evciliktir. Hayatı biraz yaşasalardı, her ikisininde kız ve erkek arkadaşları olsaydı, merak duyguları (her konuda) gitse idi ,biraz daha sağlam bir evlilik olabilirdi.bu yaşta insanlar aşık oldum diyor ama sadece aşık olduklarını sanıyorlar ve duyguları çabuk değişiyor.19 yaşında evlenirsen sonuç bu olur adam çocukluğunu gençliğini senle yaşamış yaşıyor gözü hep dışarda olacak üzgünüm