• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanmaya karar verdim ama doğru bir kararmı bilmiyorum.

gencer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2012
226
22
48
Konya
4 yıllık evliyim bugün oturup yerinde gitmeyen şeyler hakkında konustuk ve ben ayrılmamız gerektiğine inanıyorum ama doğrumu yapıyorum bilmiyorum.eşim ayrılmayı istemediğini söylüyor bir yandanda benle geçen bir gününü bile özlemiyiceğini söyledi ve buna benzer şözler bu sözler beni bu yola itti. lütfen yardım.

yoruldum aslında bide söylediği sözler var tabi herşeye katlanabilirim(malum şeyler hariç) ama benden soğuduğunu ve sevmediğini hissettiğim an bitmeli diye düşünüyorum

yorum yapması zor bi konu o yüzden hakkınızda ne hayırlıysa o olsun

4 yıllık evliyim bugün oturup yerinde gitmeyen şeyler hakkında konustuk ve ben ayrılmamız gerektiğine inanıyorum ama doğrumu yapıyorum bilmiyorum.eşim ayrılmayı istemediğini söylüyor bir yandanda benle geçen bir gününü bile özlemiyiceğini söyledi ve buna benzer şözler bu sözler beni bu yola itti. lütfen yardım.

Bu durumda eşinizle bir evlilik danışmanına başvurmalısınız. Evliliğinizi doğru bir zemine oturma imkanı var mı, öncelikle bunu görün. Varsa, doğru davranış kalıplarını geliştirirsiniz.

Back