• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmaya karar verdiğimizi aileme söylemeli miyim?

Herkese günaydın

Dava açıldı. Adli tatil sürecindeymiş mahkemeler ama avukat nöbetçi mahkemeye düşürücem dedi. Hakimle konuşup. Anlaşmalı olduğu içinde tek celsede biter dedi.

İkimizde ailelerimize söylemedik. Oda bitince söyleyecekmiş bende bitince söyleyeceğim. Hem bu stresi yaşamlarını istemiyorum hemde beni vazgeçirmeye çalışmalarını istemiyorum.

Ama rüyamda ağlıyordum ve babam benim için ayağına çivi çakıyordu. Ben sen beni sevmiyorsun,benim için birşey yapmıyorum diyordum oda gidip ayağına çivi çaktı. Saçma bir rüya ama sanki onlara haksızlık ediyormuşum gibi geldi.

Buraya yazmak dışında hiçkimseye söylemedim boşanma mevzusunu. Zaten söylecek 2 arkadaşım var biri hamile diğeri uzakta. Onlara da anlatmak içimden gelmedi.

Annem İstanbul gibi yerde başında erkek olmadan olmaz diyor bende her seferinde kırıyorum kadını aynı şeyleri konuşmayalım diye söylemiyorum ama rüya beni kararsız Bıraktı....
Ben söylemedim ama mahkemeden önce geldiklerinde evde olmadığı için nerede diye sordular , oğlum cevabı verdi , baba başka eve gitti burası annemle bizim evimiz artık diye böylece öğrenmiş oldular. Doğru olanı tabi ki söylemek ama ailenin de nasıl olduğu önemli ... Benim söylememeyi tercih etme nedenlerim vardı çok şükür tek kelime etmeden durumu kabullendiler.

Bence soylemeyin. Teyzem de oyle bi gun cikti ben boşandim dedi. Dedem tamam kizim nasil mutluysan oyle evimize hosgeldin dedi. Anneannem şoku yarim saat sonra falan atlatti gecti gitti.
Eger en basinda soyleseydi teyzemin cok cani sikilacakti, o arayip iyi dusundun mu dicekti baskasi arayip aman kizim etme dicekti
Bi anda bitti gitti

Evet sizi çok iyi Anlıyorum .

Zor bir karar ve durum ama söylemekten baska çareniz yok . Hem mutsuz bir Evliliği devam ettirdiğinizde ailenizde mutsuz olur , siz ne kadar mutlu olursanız ailenizde o kadar mutlu olur.

Herkese günaydın

Dava açıldı. Adli tatil sürecindeymiş mahkemeler ama avukat nöbetçi mahkemeye düşürücem dedi. Hakimle konuşup. Anlaşmalı olduğu içinde tek celsede biter dedi.

İkimizde ailelerimize söylemedik. Oda bitince söyleyecekmiş bende bitince söyleyeceğim. Hem bu stresi yaşamlarını istemiyorum hemde beni vazgeçirmeye çalışmalarını istemiyorum.

Ama rüyamda ağlıyordum ve babam benim için ayağına çivi çakıyordu. Ben sen beni sevmiyorsun,benim için birşey yapmıyorum diyordum oda gidip ayağına çivi çaktı. Saçma bir rüya ama sanki onlara haksızlık ediyormuşum gibi geldi.

Buraya yazmak dışında hiçkimseye söylemedim boşanma mevzusunu. Zaten söylecek 2 arkadaşım var biri hamile diğeri uzakta. Onlara da anlatmak içimden gelmedi.

Annem İstanbul gibi yerde başında erkek olmadan olmaz diyor bende her seferinde kırıyorum kadını aynı şeyleri konuşmayalım diye söylemiyorum ama rüya beni kararsız Bıraktı....
Evlenip boşanacak yaşa geldiğine göre kararlarına karışılacak çağı çoktan geçmişsin. Aileni bu durumdan bilgilendir. Onları saymamış olduğun fikrine kapılırlarsa üzülürler

Back