• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmaya karar verdiğimizi aileme söylemeli miyim?

Kazuletbagyan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mart 2015
300
358
53
29
Herkese günaydın

Dava açıldı. Adli tatil sürecindeymiş mahkemeler ama avukat nöbetçi mahkemeye düşürücem dedi. Hakimle konuşup. Anlaşmalı olduğu içinde tek celsede biter dedi.

İkimizde ailelerimize söylemedik. Oda bitince söyleyecekmiş bende bitince söyleyeceğim. Hem bu stresi yaşamlarını istemiyorum hemde beni vazgeçirmeye çalışmalarını istemiyorum.

Ama rüyamda ağlıyordum ve babam benim için ayağına çivi çakıyordu. Ben sen beni sevmiyorsun,benim için birşey yapmıyorum diyordum oda gidip ayağına çivi çaktı. Saçma bir rüya ama sanki onlara haksızlık ediyormuşum gibi geldi.

Buraya yazmak dışında hiçkimseye söylemedim boşanma mevzusunu. Zaten söylecek 2 arkadaşım var biri hamile diğeri uzakta. Onlara da anlatmak içimden gelmedi.

Annem İstanbul gibi yerde başında erkek olmadan olmaz diyor bende her seferinde kırıyorum kadını aynı şeyleri konuşmayalım diye söylemiyorum ama rüya beni kararsız Bıraktı....

Bilinçaltında sürekli söylesem mi söylemesem mi soruları dolaştığı için öyle bir rüya gördüğünü düşünüyorum ... aslında kendi kararını vermişsin herşey bitince söyleyeceğim diyorsun.

Unutma bu hayatı sen yaşıyorsun , nasıl mutlu olacaksan onu yapmalısın

Ailenizi en iyi siz tanıyorsunuz dolayısıyla en iyisini siz bilirsiniz.
Ben de annemden birçok şeyi saklıyorum, tansiyon hastası, söylersem şimdi tansiyonu oynar falan diye hep iyiyim diyorum. Ameliyat oldum hala haberi yok, kayınvalidem yapmadığını bırakmıyor anneciğime anlatamıyorum. Böyle de böyle.
Hayat sizin ama birileriyle paylaşsanız iyi olur. Yanınızda biri olsun. Arkadaş, akraba. Destek lazım size.
Bu durumu atlattıktan sonra rahat edeceksiniz inşallah. Kolaylıklar diliyorum.

sebep ne bilmiyorum ama eğer kesin kararlıysanız kulaklarınızı sizi caydırmak isteyenler için tıkamalısınız,evlenirken kendiniz karar veriyorsunuz ayrılırkende kendi kararınızı kendiniz verebilirsiniz,hiç kimse boşanmak istemez elbetki caydırmak isteyecekler ama bir evin içindekini dışarıdaki kimse bilemez nasıl istiyorsanız bence öyle yapın

Bilinçaltında sürekli söylesem mi söylemesem mi soruları dolaştığı için öyle bir rüya gördüğünü düşünüyorum ... aslında kendi kararını vermişsin herşey bitince söyleyeceğim diyorsun.

Unutma bu hayatı sen yaşıyorsun , nasıl mutlu olacaksan onu yapmalısın
Süreç zor ilerliyor duygusal olarak daha da zorlaşsın istemiyorum ama öte yandan birinin iyi olacak herşey demesine o kadar ihtiyaç duyuyorum ki... boşanmak yalnız bir iş ama ben çok yalnızım. Eşim arkadaşlarının yanında bende bütün gün yataktayım. Bu kadar yalnız olmak da üzüyor beni.

Ailenizi en iyi siz tanıyorsunuz dolayısıyla en iyisini siz bilirsiniz.
Ben de annemden birçok şeyi saklıyorum, tansiyon hastası, söylersem şimdi tansiyonu oynar falan diye hep iyiyim diyorum. Ameliyat oldum hala haberi yok, kayınvalidem yapmadığını bırakmıyor anneciğime anlatamıyorum. Böyle de böyle.
Hayat sizin ama birileriyle paylaşsanız iyi olur. Yanınızda biri olsun. Arkadaş, akraba. Destek lazım size.
Bu durumu atlattıktan sonra rahat edeceksiniz inşallah. Kolaylıklar diliyorum.
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için ama ailem de arkadaşlarım da uzakta. Yanımda sadece köpeğim var. Ben ağlıyorum oda gelip gözyaşlarımı yalamaya çalışıyor bende bununla avunuyorum...

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için ama ailem de arkadaşlarım da uzakta. Yanımda sadece köpeğim var. Ben ağlıyorum oda gelip gözyaşlarımı yalamaya çalışıyor bende bununla avunuyorum...

Size ve köpek çocuğunuza kıyamam :KK200:
Psikolojik destek alın o zaman, başka bir arkadaşa cevabınızda bütün gün yataktayım yazmışsınız, depresyon olabilir. Mutlaka psikolojik destek alın şu dönemde. Şayet depresyondaysanız doktor ruhunuzu hemen ayağa kaldıracak ilaçlar verecektir.
Buraya gelip dertleşin, arkadaşlarınıza telefon açın, köpeğinizle yürüyüşlere çıkın ama sakın bedbahtlığa düşmeyin, olur mu :anne:

Rüya bilincaltinizin ürünü diye düşünüyorum.
Bir gün boşanma kararı alırsam eğer ben de sessizce yapmayı düşünüyorum.
Gençlerden çok yaşlılar üzülüyor bunu yaşatmak istemiyorum.

Onlar yipranmasin biz genciz atlatiriz.

Hakkınızda hayırlısı olsun.
Kolaylıkla atlatmanizi dilerim.

Evlenirken söylediniz dimi?
Ee boşanırken neden söylemiyorsunuz?
Bence geç kalmadan söyleyin
Gizlemenin bi yararı yok.
Eninde sonunda üzülecekler yuva yıkılıyo sonuçta.
BUndan sonraki hayatınızda mutluluklar dilerim hakkınızda hayırlısı olsun

çocuğunuz yokmuş..
boşanınca kendi hayatınıza devam edeceksiniz, ailenize maddi anlamda bir yükünüz de olmayacak..
ailenizden neden çekiniyorsunuz ki?
paylaşın rahatlayın, desteklerini alın.

Bu gibi önemli konuyu Bence gizlemeyin ailenizden
Daha sonra bize neden söylemedin diyebilirler
Emin olun en büyük destekciniz onlar olacak
Allah yardımcınız olsun
Umarım herşey gönlünüzce olur

Gizlemeyin. Ben aileden gizli saklı iş çevirmeyi doğru bulmuyorum. Bir şok konuda fikirlerimiz farklı, müdahale etmeyi de deniyorlar bazen ama saklamak olmaz...
İkinizin de söylememe nedeni dava sonuçlanmadan barışma ihtimali ise, aileleri karıştırmamak bu yüzden tercihinizse onu bilemem...

size göre bu işin geri dönüşü varsa,
Eşinizle bir yemeğe cıkın, bu dönemi yalnız geçiremediğinizi, ailenizin desteğine ihtiyaç duyduğunuzu ve söylemeye karar verdiğinizi söyleyin.
Eğer dur yapma Yok falan derse konuşursunuz...

Yok ikinizde kesin kararlı, dönüşü Yok iseyemege falan da gerek Yok, gidin paylaşın ailenizle

Herkese günaydın

Dava açıldı. Adli tatil sürecindeymiş mahkemeler ama avukat nöbetçi mahkemeye düşürücem dedi. Hakimle konuşup. Anlaşmalı olduğu içinde tek celsede biter dedi.

İkimizde ailelerimize söylemedik. Oda bitince söyleyecekmiş bende bitince söyleyeceğim. Hem bu stresi yaşamlarını istemiyorum hemde beni vazgeçirmeye çalışmalarını istemiyorum.

Ama rüyamda ağlıyordum ve babam benim için ayağına çivi çakıyordu. Ben sen beni sevmiyorsun,benim için birşey yapmıyorum diyordum oda gidip ayağına çivi çaktı. Saçma bir rüya ama sanki onlara haksızlık ediyormuşum gibi geldi.

Buraya yazmak dışında hiçkimseye söylemedim boşanma mevzusunu. Zaten söylecek 2 arkadaşım var biri hamile diğeri uzakta. Onlara da anlatmak içimden gelmedi.

Annem İstanbul gibi yerde başında erkek olmadan olmaz diyor bende her seferinde kırıyorum kadını aynı şeyleri konuşmayalım diye söylemiyorum ama rüya beni kararsız Bıraktı....

Bende öyle bi hata yaptım babamdan sakladım dava açtığımı duyduğunda cok etkilenmişti ve kalbi kırılmıştı bana ..Ve hala hiç unutamadı .

Bence “Baba sadece bilmeni istiyorum ama lütfen üzülmeni de istemiyorum biz kararımızı verdik ,ayrılıyoruz “demen bile kafi ..

Sonra zaten psikolojim iyi degil lütfen üstüme gelmeyin vs diye susturursun.Ama bilmemeleri cok daha üzücü bi durum olacak onlar için emin ol.Benim de amacım üzmemekti ama onların idrakı farklı oldu malesef .

Konularınızı biliyorum, eğer eksik birşeyler yoksa saçma sapan bir nedenle boşanıyorsunuz..

Kaynınızı sevindireceksiniz ...

Her yerde "yuva yıkanın yuvası olmazmış, benim ahımı aldı" diyip gezecek...

Konularınızı biliyorum, eğer eksik birşeyler yoksa saçma sapan bir nedenle boşanıyorsunuz..

Kaynınızı sevindireceksiniz ...

Her yerde "yuva yıkanın yuvası olmazmış, benim ahımı aldı" diyip gezecek...
Elbette eksik şeyler var 4 yılımızı burda birkaç soruya sığdıramam ya. Yine de saçma sapan demeniz kırıcı. Kime ve neye göre saçma sapan?
Kaynım da umrunda deği.

Back