Boşanmaya ilk adım

Teriyaki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2023
775
1.054
35
Geçmiş konularimda neden boşanmaya geldiğimden bahsetmiştim çok kısa sürede çok yıpratıcı şeyler yaşadım en son şehirden kovuldum Prematüre 2 aylık bebeğimle şehir değiştirdim ev taşıdım sonra kacmakla suçlandım yuva yıkmakla suçlandim kovuldugum halde acaba dedim pişman olur da gelir bizi alır toplar gider miyiz tam tersi bu evliliğin günah keçisi ilan edildim ahlaksızca iftiralarla
Boşanalim ışık hızıyla çık hayatımdan benim karım değilsin diyen adama dün boşanma davasını açtım yine ben suçlu oldum kimler için boşanıyormuşum biri varmış aldatıyormuşum kesin sonra yok çok özledim geri dönler... Aklımı kaçırma noktasına geldim dengesizliklerle
Karşı taraftan bişey istemeyecektir sadece ev taşıma sürecinde ailemin taktığı altinlarimi bozdurdu o tutulan evden de kovuldum zaten! Bana elden 60 bin verdiğini onu ödememi istedi bir de pişkince ki böyle bişey yok ben de bilendim maddi manevi tazminat ziynet nafaka davası da açıyorum hepsi içinde ben altınları öde çocuğuna nafaka ode başka bişey istemiyorum dediğim günden beri bebeği sormuyor önceden fotoğraf isterdi vs benim bebeğimle tüm bağımı.kopardin giderek diyor şimdi tazminatı görünce iyice delirecek çocuğu tamamen reddedebilir onu da yapmışlığı var
Ben ne yapayım çocuğun nafakasını öde ilgilen başka bişey istemiyorum mu diyeyim ilgileneceginin garantisi yok
Ya da hakkımı sonuna kadar alayım en azından bebeğimin birkaç yıllık giderini karşılarım ne yapayım

Hakkinizi sonuna kadar alin. Iletisimide en aza indirin. Umarim bir an once duzeninizi kurar toparlanirsiniz.

Maddi manevi tüm haklarınızı alın. Çeyizinizden getirmediniz çocuğu sonuçta ikinizde ebeveyn olarak bakmak zorundasınız. Adam aklınca laf cambazlığı yapıyor

hatırladığım kadarıyla başka çocuğu da vardı bunun. o nedenle bu herifin çoluk çocuk umrunda değil. kanlı canlı dokunmadan fotoğrafa bakarak özlem mi giderilir? yani çocuk hayattaysa bu dediğim. neyse işte senle bağını koparmamak için istemiş bir iki fotoğraf. belki gelirde yine kaz gibi yolarım keyfime bakarım demiş. nafaka tazminat istemesen de boşanınca çocuğu olduğunu unutacak. çünkü belli yani. her yerde bir çocuk bırakıp kaçıyor. bari maddi zarara uğrama

Birini bir şehirden kovmak ne demektir ya. Maddi manevi hak ettiğiniz ne varsa sonuna kadar alın. Hiç tereddüt bile etmeyin. Küçücük çocukla zaten zorlanacaksınız. Psikolojik ve duygusal anlamda zaten yormuş sizi bari maddi olarak rahat edin. Elden para verdim diyerek çocuğunun annesinden o parayı isteyebiliyorsa siz de hiç düşünmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…