Boşanmaya gidiyorum

Ne deseniz haklısınız eşime boşanmayı seçtin ayrı eve ciksan yuva bozulmazdı dedim anlamıyor bitiyor bole

Bosver bitsin. Zaten yazdiklarina bakarsak yuva diye bisey yok. Kendini harcatma karaktersiz bir adama ve ailesine. Kendini dusun. Bosanmakla bence o dogru karari vermissin adamlar seni pijamayla kapiya koymus. Afedersin kopek gibi davranmislar. Donme tekrar bu adama.

Aynen ole bide bana diyoki dua ettim insallah hamilesindir o zaman bak noluyo diyo

Sen hala bitmesin istiyorsun ama
Bitmezse kayınbabanın yüzüne nasıl bakıcaksın nasıl düzeleceginimi sanıyorsun barısınca herşeyin unutulacagınımı
Sen eşinle halletsende sen sana yapılan tüm siddeti unutsanda onların gercekten seni sil bastan kabul edecegini sanıyorsan cok yanılıyorsun
Artık bitmişsiniz aklını basına devşir az gururlu ol kararının arkasında dur ve bitir

Daha bir yuva kurulamamış ki üzülme.. otuz sene önce kurulan yuvaya yeni gelen yavru kuşmuşsun.. çek git boşver böylesi daha iyi. Çocuk olmaması iyi, en azından bilinçli davranılmış.

Canım sen neden sürekli insanları yargılıyorsun
Benim konumada aynısını yaptın

Kız konu açmış soru sormuş
Aklına buraya yazmak gelmiş
Site yönetimi yanlış olursa taşır.

Nokta...
CANIM derken ?

istediğim üyeye hakaret etmeden dogru bildigim ve istediğim şeyi yazarım bu siz de dahil kimseyi ilgilendirmez

Üye takip etmem siz kimsiniz derdiniz nedir hatirlamiyorum bile bir aciniz varsa konu konu takip etmeyin beni CANIM,geçmiş olsun

Nokta

Sizi pijamalı dışarı bırakan evinize götürmeyen baba oğul, biri tokat atıyor öbürü yüzünüze tükürüyor.. Harbi adam olmak başka şey. Bunlar adam değil. Sadece erkek. Terbiyesiz saygısız yaratıklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…