• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmaya gidiyorum

Karadenizliyasmin

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2018
185
55
18
29
Arkadaşlar ben 1 senedir evliyim eşimin ailesiyle yaşıyorum eşim ailesinin ağzına çok bakıyor ben haliyle birlikte oturmaktan keyif alamadım ve evliliğimiz süresince kavga ettim babamlarin evine geldim sonra baris tim. Ama iki gün önceki kavga sondu olay sol e oldu ben sıkıldım ise girmek istedim iki hafta sonunda kaynanamda çalışıyor bu arada.hersabah evde kahvaltı yapılır akşamki bulaşık kalmış kahvaltı hazırlanmasinda gec kalinmis kaynana söylendi velhasıl eşim yemek yedi odaya geldi dedi ki sen niye kalkmiyorsun kahvalti hazirlamiyosun demeye bende işten cikim dediklerini yaparım dedim hem iş hem ev olmuo ayrıca evde bir gorumce var ben isyerine mesaj attım ayrıldım dedim bana eşim tokat attı ni e yaptın diye babası ni e çıktın çıkma diyo annesi aradı kiralık ev bak git dedi ve yatan insanı evimde istemiyorm dedi eve geldiğinde kavga ettim ben evlenirken çalışıp evi oducm dedim mi dedim velhasıl eşim ses cikarmio dedim ki ya ayrı ev ya bosancazz.babası kavga esnasında yüzüme tukurdu kolumdan tutup odadan atmaya dışarı atmaya çalıştı odamı kitle di bileziklerimi almiyim diye ve pijamayla kapıya koydu beni kocam ses çıkarmadı gözünün önünde oldu hepsi siimdi dava açmaya karar verdim altinlarimi aldılar sizce bosanmak da haklimiyim?
Bunu dün yazdım bugün polis eşliğinde eşyalarımı evden aldım eşim hiç umursamıyor beni suçluyor birazdan avukata gidicem çocuğum yok en azından kendimi bole avutuyorum dua edin yuva yıkmak kolay değil âmâ ben ona ayrı eve çıkalım dedim cikmiyor

şaka gibi her adımı için ayrı konu açıyor konu sahibi

az sonraki konu avukattayım olacak hazırız bekliyoruz
Yeni üye, bilmiyordur belki.

Hayırlısı olsun hakkında yasmin, bu pis aileden kurtuluyorsun, boşanmakla en doğrusunu yapıyorsun. İnşallah bundan sonra çok mutlu olursun.

Yeni üye, bilmiyordur belki.

Hayırlısı olsun hakkında yasmin, bu pis aileden kurtuluyorsun, boşanmakla en doğrusunu yapıyorsun. İnşallah bundan sonra çok mutlu olursun.

diğer konusunda yazdık yeni üyeye buradan devam et sürekli konu açma diye ama okumuyor yazılanları sadece konu açmak üzerine odaklanmış

ayrıca bir sürü konusu var yani ne yapılır nasıl konu açılır bilen bir yeni üye

Buna evlilik, yuva, aile filan değil, "3 dengesizle sürülmeye çalışan ortak yaşam ve hizmetçilik" denirmiş ancak. Koca dediğiniz canlı müsveddesi de daha kendi ayaklarının üstünde durmayı becerememiş, olgunlaşmamış, kapasitesiz bir adam... Nasıl olacaktı ki böyle bir ortamda, böyle biriyle evlilik? Çok da iyi olmuş boşanma aşamasına geçmeniz. Hayırlısı olsun.

diğer konusunda yazdık yeni üyeye buradan devam et sürekli konu açma diye ama okumuyor yazılanları sadece konu açmak üzerine odaklanmış

ayrıca bir sürü konusu var yani ne yapılır nasıl konu açılır bilen bir yeni üye

Canım sen neden sürekli insanları yargılıyorsun
Benim konumada aynısını yaptın

Kız konu açmış soru sormuş
Aklına buraya yazmak gelmiş
Site yönetimi yanlış olursa taşır.

Nokta...

Çocuk belki kurtarır dedim

Çocuk mıtsuz bir evliliğin ilacı olsa ülkede çocuklu kimse boşanmazdı..bundan sonra hakkında hayırlısı olsun..

yanlış tercih yapmışım de hayatına bak..eşin hayat arkadaşı değil, ailesine para getirecek bir hizmetçi istemiş.üzülmeye değmeyecek biri.

Back