- 6 Temmuz 2018
- 185
- 55
- 18
- 29
- Konu Sahibi Karadenizliyasmin
Bunu dün yazdım bugün polis eşliğinde eşyalarımı evden aldım eşim hiç umursamıyor beni suçluyor birazdan avukata gidicem çocuğum yok en azından kendimi bole avutuyorum dua edin yuva yıkmak kolay değil âmâ ben ona ayrı eve çıkalım dedim cikmiyorArkadaşlar ben 1 senedir evliyim eşimin ailesiyle yaşıyorum eşim ailesinin ağzına çok bakıyor ben haliyle birlikte oturmaktan keyif alamadım ve evliliğimiz süresince kavga ettim babamlarin evine geldim sonra baris tim. Ama iki gün önceki kavga sondu olay sol e oldu ben sıkıldım ise girmek istedim iki hafta sonunda kaynanamda çalışıyor bu arada.hersabah evde kahvaltı yapılır akşamki bulaşık kalmış kahvaltı hazırlanmasinda gec kalinmis kaynana söylendi velhasıl eşim yemek yedi odaya geldi dedi ki sen niye kalkmiyorsun kahvalti hazirlamiyosun demeye bende işten cikim dediklerini yaparım dedim hem iş hem ev olmuo ayrıca evde bir gorumce var ben isyerine mesaj attım ayrıldım dedim bana eşim tokat attı ni e yaptın diye babası ni e çıktın çıkma diyo annesi aradı kiralık ev bak git dedi ve yatan insanı evimde istemiyorm dedi eve geldiğinde kavga ettim ben evlenirken çalışıp evi oducm dedim mi dedim velhasıl eşim ses cikarmio dedim ki ya ayrı ev ya bosancazz.babası kavga esnasında yüzüme tukurdu kolumdan tutup odadan atmaya dışarı atmaya çalıştı odamı kitle di bileziklerimi almiyim diye ve pijamayla kapıya koydu beni kocam ses çıkarmadı gözünün önünde oldu hepsi siimdi dava açmaya karar verdim altinlarimi aldılar sizce bosanmak da haklimiyim?