• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmaya cözüm arıyorum

edademir54

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2023
13
3
1
25
Ben aileme evliliğimde mutsuz olduğumu dile getirdim ama ailem kabul etmiyor çekip gitsem gidicek yerim yok 2 buçuk yaşında kızım var herşeyi biliyolar yaşadığım herşeyi ama bosanmamı istemiyorlar napayım diyorlar karşı gelsem öldürmekten beter ederler beni ağlamaktan yoruldum ölümü bile çare görüyorum

işin gücün mesleğin yok mu?
neler yaşadın anlatmazsan boşanma gerekçeni anlayamayız
Çalışmama izin vermiyorlar okumamada 45 yaşında ki kadınla konuştu yakaladım bana o aksam istediign erkekle konuş benim konuştuğuma karışma dedi ailem hep sahit beni evden attı geçe aldı ölümle tehtit etti ailem sahit sözlü siddette bulundu hep rezil etti insanlara ama ailem hep kötüsü gidip iyisi gelmez diyor benim eşyalarımı çocuğumun kıyafetlerini abim alıyo evlendiğinizden beri hep eziyor laflar söylüyor kavga gürültü ama ailem arkamda durmuyor biz ne dersek o diyorlar

Çalışmama izin vermiyorlar okumamada 45 yaşında ki kadınla konuştu yakaladım bana o aksam istediign erkekle konuş benim konuştuğuma karışma dedi ailem hep sahit beni evden attı geçe aldı ölümle tehtit etti ailem sahit sözlü siddette bulundu hep rezil etti insanlara ama ailem hep kötüsü gidip iyisi gelmez diyor benim eşyalarımı çocuğumun kıyafetlerini abim alıyo evlendiğinizden beri hep eziyor laflar söylüyor kavga gürültü ama ailem arkamda durmuyor biz ne dersek o diyorlar
Çok üzüldüm durumuna. Maddi durumun nasıl. Keşke bir işe girebilsen. Nasıl bir aile o. Öyle aile olmaz olsun.

Geçen gunlerde de konunuz vardı.Arkanızda aileniz yoksa devlete sığının. Kendinize zarar verip bu dünyadan gitmek istemek en kolayı güçlü durmak zorundasın.

Geçen gunlerde de konunuz vardı.Arkanızda aileniz yoksa devlete sığının. Kendinize zarar verip bu dünyadan gitmek istemek en kolayı güçlü durmak zorundasın.
Nasıl ayakta durucam ki ailem bir derdin yok gelen gidenin yok diyor kafan rahat diyo onca rezilliklerini kapatıyorlar onun ben yapınca ellerini bacaklarını kırarız diyorlar boşanmaya kalksam karşıma alsam sağlam yerim kalmaz korkuyorum bunca zaman hiç karşıma almadım ailemi dayak yermiyim çocuğum elimden alırmı diye korkuyorum

Allah yardımcınız olsun..

Nasıl ayakta durucam ki ailem bir derdin yok gelen gidenin yok diyor kafan rahat diyo onca rezilliklerini kapatıyorlar onun ben yapınca ellerini bacaklarını kırarız diyorlar boşanmaya kalksam karşıma alsam sağlam yerim kalmaz korkuyorum bunca zaman hiç karşıma almadım ailemi dayak yermiyim çocuğum elimden alırmı diye korkuyorum
Devletten sığınma talep edin. kimse çocuğunuzu elinizden alamaz.
Ayrıca ihanet ederken yakalanıp, sen de git istediğin erkekle beraber ol diyen kocayı mahkeme tek celsede boşar merak etmeyin.
Çok sindirmişler sizi, yaşınız da çok genç daha. Ama korkmanıza gerek yok. Sığınma evlerinde bir yol bulunur. Çocuğunuza da bakarsınız, işe de girersiniz, açıktan da olsa okumaya da devam edersiniz. Evet zorlu bir süreç ama her gün ölmeyi isteyecek kadar mutsuz yaşanan bir hayat kadar zorlu değil. Biraz güvenin kendinize. Ölmek en kolayı. Kızınızı düşünün. Kendinizi düşünün. Kocaman bir hayat var önünüzde. Yahu annem okusa şunu, alır bağrına basar yavrunla beraber.

Hanımlar merhaba, bir şey sorsam size. Benzer süreçlerden geçtiğimiz için. Böyle bir şey başına gelen ya da duyan var mıdır ya da şair burada ne demek ister konusunda yardımlarınızı rica edeceğim. Şöyle ki, 8 Kasımda çekişmeli dava açtı eşim olacak kişi. Öncesinde zaten avukatı avukatımla sözel görüşerek anlaşmalı boşanma talebinde bulundu ve biz de istemediğimizi söylemiştik yine sözel. Şimdi ise dün UYAP'tan baktığımda anlaşmalı boşanma protokolü sunumuna rastlıyorum. Ne yapmak istiyor acaba?

Back